Meda
Elita
- Poruka
- 18.736
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo da vamdrugari
Odoh sutra ujutru na put,budite mi svi dobo i zdravo,javljam vam se od tamo ako i kad uhvatim neciji komp,na tel. nisam jos nikako koristila net
ljubim vas sveeee
BRAVOOOOOOOOO...MALAAAAA....Polozila
![]()
Samo da vamdrugari
Odoh sutra ujutru na put,budite mi svi dobo i zdravo,javljam vam se od tamo ako i kad uhvatim neciji komp,na tel. nisam jos nikako koristila net
ljubim vas sveeee
Moram da se pohvalim, sta cu
najbolja sam od sve dece
nisam napravila ni jednu jedinu grescicu
ali komisija je ipak morala da mi nadje nesto
dobila sam jedan negativan poen zbog zastite zivotne sredine i ekonomicne voznje
gledam ja izvestaj i ne verujem
zaboga negde sam mogla da vozim trecom a ja vozila drugom
pandurska posla![]()
Mа,ко их шиша... лудаци...![]()
Ma svaka cast i ja sam voznju iz prve polozila a testove iz 5.Moram da se pohvalim, sta cu
najbolja sam od sve dece
dobila sam jedan negativan poen zbog zastite zivotne sredine i ekonomicne voznje
pandurska posla![]()
Sumporce cestitam!
Biki hvala,hvala Petre,Nedo,Gagi svima,jao kao da idem na ko zna koliko u bijeli svijet,a mozda se vratim za 7 dana,![]()
hahaha e moraju nesto da nadju uvekMoram da se pohvalim, sta cu
najbolja sam od sve dece
pandurska posla![]()
Nista nisi propustilahahaha e moraju nesto da nadju uvek
- - - - - - - - - -
a utakmica vec pocela , ja spavala do sad
jesam , puno bolje.u ima da nas pobedeQQ I drugi..
- - - - - - - - - -
Nista nisi propustila
Jesi li ti malo bolje?
e oni su evropska unijaHvala Bogu da ti je bolje, odmaraj sad sto vise, pi neku limunadu ako smes...
Ma bruka, razbise nas![]()
a nasi uvek izvode kao neki muskarcine van terena a kad izadju ko placenici , ko dve leve noge da imajuDa znas, kod njih je sve po pe - esu ...nema zezanja, ovi nasi ko tetke ebote![]()
u bus u pola sedam i vracam se kuci u pola deset samo u krevet pa nedelju isto takoMa sisice
Sutra radis ceo dan?
u bus u pola sedam i vracam se kuci u pola deset samo u krevet pa nedelju isto tako
onda ponedeljak kod lekara , u utorak skener
Plasi se ako prespava kod bivseg ,, uspavace se,, pa ce zakasniti i na skener![]()