lilihip64
Elita
- Poruka
- 15.331
to je stvarno istina , svi su komplet za ludnicu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to je stvarno istina , svi su komplet za ludnicu
![]()
eto gde je biznis.................al' bi procvala textilna industrija.............u svakoj mjesnoj zajednici bi bio pogon![]()
eto gde je biznis![]()
da mi jednu halu pa da ljude u led , i na mesec da ih saljemoJoš valja podizati i institucije da se smjesti elita............ma sev će da procvjeta ,a najbitnije i društvo će da se pročisti
hot dog za vanzemaljce
osecam kako cu se razboleti , sva sam klonula a celi vikend moram raditi![]()
pohlepna sam na pareJbg...a bas moras da radis?
da , da bi me i posle zvaliA moras da bi imala i dalje posla..kapiram, pa lezi sad i nalivaj se cajevima, vitaminima...utopli se, odmaraj![]()
da , da bi me i posle zvalipopila sam defrinol , pojescu kivi , popila sam zelene alge
evo kuvam za danas i sutra integralni pirinac a za nedelju makarone sa povrcemSuper i jedi nesto konkretno!
Zato si i kljakava stalnoevo kuvam za danas i sutra integralni pirinac a za nedelju makarone sa povrcem
- - - - - - - - - -
ti znas da ja samo zdravu hranu jedem![]()
e da znasZato si i kljakava stalno![]()
BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOPolozila
![]()
Samo da vamdrugari
Odoh sutra ujutru na put,budite mi svi dobo i zdravo,javljam vam se od tamo ako i kad uhvatim neciji komp,na tel. nisam jos nikako koristila net
ljubim vas sveeee
Polozila
![]()
Samo da vamdrugari
Odoh sutra ujutru na put,budite mi svi dobo i zdravo,javljam vam se od tamo ako i kad uhvatim neciji komp,na tel. nisam jos nikako koristila net
ljubim vas sveeee