Onkologija 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljubac za moje drugare!:cmok2:
Jos sam u BIH :zcepanje: planiram za vikend u Dojcland,ali ce vidimo jos...
Za vikend sam bila kod mojih i tako...
Sva sam bezveze,sve se sastalo,ali bice bolje....

Vjerujem ti draga da si bzv.............. i meni to dođe,pa prođe i takooooooooooo
poželila sam i ja da negdje maknem,makar na dan..........da malo šnjufam po buticima,makar oči da parim i da sjednem negdje kafu da popijem :aha: ,ali me ebe besparica kao i većinu,tako da sam :besna:

Zato što nije padalo i bilo hladno kad je trebalo u frebruaru i dr. polovina januara .....................
kakve si ruže sadila bikice?

Posadila sam 8 mini ruza i 4 one sto rastu do metar.
Sve su razlicite, prelepe boje ( narandzasta, ljubicasta, ciklama, crvena, satirana roze-bela, ...a mini one duple cupave, klasicne, takodje raznih boja)
Bice mi tu sto i klupe za sedenje, iza je red jorgovana a hladovinu pravi ogroman orah..bice lepo:)

- - - - - - - - - -

Ajde, ajde...bice bolje, aufiderzen draga, dojcland je ono sto ce te oporaviti, videces ;)

Posadila sam 8 mini ruza i 4 one sto rastu do metar.
Sve su razlicite, prelepe boje ( narandzasta, ljubicasta, ciklama, crvena, satirana roze-bela, ...a mini one duple cupave, klasicne, takodje raznih boja)
Bice mi tu sto i klupe za sedenje, iza je red jorgovana a hladovinu pravi ogroman orah..bice lepo:)

- - - - - - - - - -

Ajde, ajde...bice bolje, aufiderzen draga, dojcland je ono sto ce te oporaviti, videces ;)

Jao što će da bude lijepo bikice :klap:
Ja imam crvene mini ruže i par čajevki tih malo većih,čini mi se da su roze..............
voljela bih da kupim koju begoniju u saksiju da posadim i posle ću kupiti one lediće,male begonije

Samo da vas pozdravim drustvo, nadam se da ste svi dobro :)
Mene u zadnje vreme nema, imala sam strasne glavobolje i nakon svih ispitivanja zakljucili smo da je to posledica ucenja testova za voznju sa racunara :zcepanje:
i od tada mi je pristup racunaru zabranjen :D
da vam se pohvalim, testove sam polozila sa maksimalnih 100 poena i u petak polazem voznju
drzite mi palceve :D

Mene u zadnje vreme nema, imala sam strasne glavobolje i nakon svih ispitivanja zakljucili smo da je to posledica ucenja testova za voznju sa racunara :zcepanje:
da vam se pohvalim, testove sam polozila sa maksimalnih 100 poena i u petak polazem voznju

Oooooooo sumporce nije te bilo :think: 100 god.
Drago mi je da si je javila i sretno u petak :zag:

Vjerujem ti draga da si bzv.............. i meni to dođe,pa prođe i takooooooooooo
poželila sam i ja da negdje maknem,makar na dan..........da malo šnjufam po buticima,makar oči da parim i da sjednem negdje kafu da popijem :aha: ,ali me ebe besparica kao i većinu,tako da sam :besna:

Juce sam bila takva da sam mislila da cu da dozivim nervni slom,sve mi se malo po malo gomila,stvarno se po nekada uplasim da ne puknem totalno,valjda necu:sad2:
Ma i ja ne bi smjela da trosim,morala bi totalno da pripazim na novac i da stisnem gu..cu,ali soping je moja bolest i jedini ceif pa nek ide zivot!
A ti Gagi prosetaj,razgledaj,za to ti ne trebaju parice;)

- - - - - - - - - -

Sumprce cestitam!

Bikice kamo srece i ja se nadam da cu malo doci sebi,jos nije sigurno da idem,planirala sam u subotu,ali tada je Zavjet mom muzu i djeveru,iako mislim da ove godine necemo nista praviti,mozda samo u Crkvu odnjeti...
Nadam se da cu otici i da ce biti ok

Поздрав,Сумпорче!!!! :heart:

Браво за 100 поена,разбила си.

Држимо фиге за вожњу!!!!!!!

208755_10151483944944799_1211035596_n.jpg

da , seka sa mora , otisla u pola 6 , sad je moj red da idem ja cu u junu hehe

- - - - - - - - - -

kako si ti , jesi li ozdravio?

Па,као јесам,мада ми моји не дају да идем у школу ни сутра,тек од среде.
А,лепо,бар имаш код кога на море. Још кад одеш код некога ко те толико воли,и који не мисли да си му на терету,милина. :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back