BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
narocito ako zele da posete Balkan
Zasto je ovako fuj vreme ?![]()
Ljubac za moje drugare!
Jos sam u BIHplaniram za vikend u Dojcland,ali ce vidimo jos...
Za vikend sam bila kod mojih i tako...
Sva sam bezveze,sve se sastalo,ali bice bolje....
Zato što nije padalo i bilo hladno kad je trebalo u frebruaru i dr. polovina januara .....................
kakve si ruže sadila bikice?
Ljubac za moje drugare!
Jos sam u BIHplaniram za vikend u Dojcland,ali ce vidimo jos...
Za vikend sam bila kod mojih i tako...
Sva sam bezveze,sve se sastalo,ali bice bolje....
Posadila sam 8 mini ruza i 4 one sto rastu do metar.
Sve su razlicite, prelepe boje ( narandzasta, ljubicasta, ciklama, crvena, satirana roze-bela, ...a mini one duple cupave, klasicne, takodje raznih boja)
Bice mi tu sto i klupe za sedenje, iza je red jorgovana a hladovinu pravi ogroman orah..bice lepo
- - - - - - - - - -
Ajde, ajde...bice bolje, aufiderzen draga, dojcland je ono sto ce te oporaviti, videces![]()
Samo da vas pozdravim drustvo, nadam se da ste svi dobro
Mene u zadnje vreme nema, imala sam strasne glavobolje i nakon svih ispitivanja zakljucili smo da je to posledica ucenja testova za voznju sa racunara
i od tada mi je pristup racunaru zabranjen![]()
da vam se pohvalim, testove sam polozila sa maksimalnih 100 poena i u petak polazem voznju
drzite mi palceve![]()
Vjerujem ti draga da si bzv.............. i meni to dođe,pa prođe i takooooooooooo
poželila sam i ja da negdje maknem,makar na dan..........da malo šnjufam po buticima,makar oči da parim i da sjednem negdje kafu da popijem,ali me ebe besparica kao i većinu,tako da sam
![]()
Samo da vas pozdravim drustvo, nadam se da ste svi dobro
Mene u zadnje vreme nema, imala sam strasne glavobolje i nakon svih ispitivanja zakljucili smo da je to posledica ucenja testova za voznju sa racunara
i od tada mi je pristup racunaru zabranjen![]()
da vam se pohvalim, testove sam polozila sa maksimalnih 100 poena i u petak polazem voznju
drzite mi palceve![]()
da , seka sa mora , otisla u pola 6 , sad je moj red da idem ja cu u junu hehe
- - - - - - - - - -
kako si ti , jesi li ozdravio?