lilihip64
Elita
- Poruka
- 15.331
da ne treba gledati gde i ko ide to je isto kao kad citas poruke u tudjem mobunije poenta u zgranutosti,već u braswer-u,aj malo razmisli,kako bi se ti osećao da tebe neko hakuje i iznese tvoje tajne,ako ih imaš?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da ne treba gledati gde i ko ide to je isto kao kad citas poruke u tudjem mobunije poenta u zgranutosti,već u braswer-u,aj malo razmisli,kako bi se ti osećao da tebe neko hakuje i iznese tvoje tajne,ako ih imaš?

Budna
Kakav bre histori, ciji, gde, sta, sto,....?
Al smlatih sada kesten pire sa medom....jbg, nemam slag
Lili, tu je seka, a? pozdravi je i od mene
Nedo, kako si mi ?

Ma mogla bih do ujutru Gagice ali sam drmnula sat, dva...od juce nisam spavala pa je i to vajdica
Jeste jak kesten, i ja ga obozavam a odavno nisam jela, mm kupio negde juce pa mi secnuo malo samo
kolko da se ne srusim kad se probudim jer tad nisam nizasta...fali mi secer istog trenutka...
A i mene mrzi da perem kosu, ko da imam neku kosurtacu a ne ovo malo prcvoljce![]()

Gagice, kad ce to prolece ebo ga mis, da znas da su mi stalno
u glavi asocijacije na prolece - Stanisici![]()
i jedva čekam!!!Pa ima cesto nekih ponuda za izlet u Stanisice i nije skupo.....1200 din. mislim,
salju mi na mejl, bas cu pogledati, to nam je najlakse, bolje nego organizacija necijim kolima, a i jeftinije definitivno...
Ma samo da nam grane Sunce![]()
Gagice, kad ce to prolece ebo ga mis, da znas da su mi stalno
u glavi asocijacije na prolece - Stanisici![]()
Da i da nam se poklope tajminzi,što je i najbitnije na kraju..............

hehe, ajde malo se odmori od ovog putešestvija i eto ti proleca ,
pa i Stanišica![]()
Naravno, gledacemo da nas vecina moze odredjenog dana,
imamo kad da planiramo i da se organizujemo, najvaznija je zelja i dobra volja, za ostalo se uvek snadjemo na neki nacin
A zelju i volju imamo svi![]()

Naravno, gledacemo da nas vecina moze odredjenog dana,
imamo kad da planiramo i da se organizujemo, najvaznija je zelja i dobra volja, za ostalo se uvek snadjemo na neki nacin
A zelju i volju imamo svi
- - - - - - - - - -
Pa evo odmorila sam se, legla sam u 6 ili 7 sati veceras i ustala oko 9...malo li je
![]()

Ova ti maršuta baš godila![]()

svima , svi ste mi dobro
I tebi ljubavi, jesi li nam ti dobro?
Noćas mi se tako uvećao treći krajnik, da se dobro nisam ugušila u snu.
Sav se naduvao, i kada sam počela da krkljam, muž me probudio...inače ko zna šta bi bilo. I sada sam na antibioticima. Koji mi je đavo, nikada u životu nisam imala problem sa krajnicima. 
Dobro veče svima.
I laku noć, jer odoh da spavam...Noćas mi se tako uvećao treći krajnik, da se dobro nisam ugušila u snu.
Sav se naduvao, i kada sam počela da krkljam, muž me probudio...inače ko zna šta bi bilo. I sada sam na antibioticima. Koji mi je đavo, nikada u životu nisam imala problem sa krajnicima.
![]()

Dobro veče svima.
I laku noć, jer odoh da spavam...Noćas mi se tako uvećao treći krajnik, da se dobro nisam ugušila u snu.
![]()