- Poruka
- 53.342
Gde ste društvo, šta radite? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

e sad nedo ako ne nadjes penzosa nikad necesdjutar,što je lepo kad se probudiš oko podne
e,sad da se malo falim,dobila sam farmerke i ušla u njih,al imam problem,
to su one što idu do pola kukova,sve imam osećaj da će da spadnu,ja sam
navikla na domaćinske,do rebara,da nigde ne mrdaju,jao što su smešne....
- - - - - - - - - -
ženo bre,kupi parmezan,nema ovde takvog,pa da pravimo špagete,njam,njam....![]()

e sad nedo ako ne nadjes penzosa nikad neces
mima ici cu kod lekara ne brini![]()

Likita 12,Dobro veče
Lili, ti srećo izgleda čekaš da te drmne jedan šlogić pa da se prizoveš pameti... Aman više idi kod lekara!!!!
Bikica sad uveliko putuje.. Verujem da joj je bilo mnogo lepo
Neko me pitao za petrolej... Moj otac je najpre probao da pije onaj običan, navodno prečišćen i "opran" koji je moja sestra od tetke nabavila od neke žene iz okoline Varvarina. Nije mu odgovarao, tako da ga je samo probao taj 1 put. Kasnije smo nabavljali tablete petroleja iz Nemačke, ima ih u svakoj apoteci, 80 komada je oko 10 evra, u pitanju je homeopatski preparat sa oznakom D6 i D12, što je u stvari jačina. Uzimaju se kao i ostali homeopatski lekovi, znači po jedna tableta se lagano otopi u ustima na svakih sat vremena, ali ne više od 12 komada dnevno. Moj otac ih je pogrešno uzimao i to samo po 2-3 komada dnevno tako da i nisu delovale.
Odgovoriću Ti na repku kada mi se ukaže prilika.Dobro veče
Lili, ti srećo izgleda čekaš da te drmne jedan šlogić pa da se prizoveš pameti... Aman više idi kod lekara!!!!
Bikica sad uveliko putuje.. Verujem da joj je bilo mnogo lepo
Neko me pitao za petrolej... Moj otac je najpre probao da pije onaj običan, navodno prečišćen i "opran" koji je moja sestra od tetke nabavila od neke žene iz okoline Varvarina. Nije mu odgovarao, tako da ga je samo probao taj 1 put. Kasnije smo nabavljali tablete petroleja iz Nemačke, ima ih u svakoj apoteci, 80 komada je oko 10 evra, u pitanju je homeopatski preparat sa oznakom D6 i D12, što je u stvari jačina. Uzimaju se kao i ostali homeopatski lekovi, znači po jedna tableta se lagano otopi u ustima na svakih sat vremena, ali ne više od 12 komada dnevno. Moj otac ih je pogrešno uzimao i to samo po 2-3 komada dnevno tako da i nisu delovale.

Mama se vratila kući, i pokazuje ona meni šta joj je dečko kupio za 8. mart. I pokazuje ona meni ruku, a ja gledam sat, nikako da skontam prsten, i dođe ona, ne to, dole, a ja kada sam video prsten, skoro me šlog nije udario, mislio sam da će biti venčanje, ali ništa još uvek. A prsten je preleep. 

znaci mama dobila prsten superOdgovoriću Ti na repku kada mi se ukaže prilika.
Kako sam se smejao malo pre.Mama se vratila kući, i pokazuje ona meni šta joj je dečko kupio za 8. mart. I pokazuje ona meni ruku, a ja gledam sat, nikako da skontam prsten, i dođe ona, ne to, dole, a ja kada sam video prsten, skoro me šlog nije udario, mislio sam da će biti venčanje, ali ništa još uvek. A prsten je preleep.
Gde je Gaga danas, Lili?![]()
valjda znas.pocela danas onu klorelu , uzasna je ali videcemo ima li boljitka pa onda razmatracemo ocemo li daljeznaci mama dobila prsten super
biki putuje puna utisaka , sutra slike
likita bice vreme i za lekara sve je pod kontrolomvaljda znas.pocela danas onu klorelu , uzasna je ali videcemo ima li boljitka pa onda razmatracemo ocemo li dalje

Bon djorno
Dodjoh ja na posao pravo, slike tek sutra
koleginica zaboravila da mi donese kabal za fotoaparat![]()

ali mi je žao što nisi ništa kupila kad je sve tako jeftinije 

Dobro jutro i od mene
Bikice drago mi je da si se super provela
Lili kad te dohvate Likita i Neda zajedno sa Mimom bices ko pamuk
Gago
pozdrav i ostalima ljubim vas
i
za tebe pahuljice..................nema te dugo!Zaljubila sam se u gondolijera
Verona je prelepa, potseca na Prag, Padova bozanstvena...tipican Italijanski grad,
Venecija ostavlja bez daha...
Trst je iznenadjenje za mene, mislila sam da je to neko sranje ko veliki buvljak
ali je fenomenalan sa prelepim trgovima i kanalima naravno..
Italijani lepi ali samo oni koji vec imaju decu, mlade tate ko bombone a zene nikakve
Fensi butici firmirane garderobe i nikakvi drugaciji,
autlet centar u Trstu...Palma Nova duplo jeftiniji od nasih, nisam kupovala nista jer sam bila kratka sa
novcem ali ljudi su vukli kese i kese...GAP, BENETON, PUMA NIKE, ADIDAS......jbg, neki drugi put..
Crnci oni najkcrnji smaraju po celoj Veneciji sa divca luj viton torbama po 10,15 evra
ne mozes se otresti od njih,klopa nije nesto, al sve u svemu prelepo za videti i doziveti
malo vremena za sve to trebalo bi bukvalno u svaki od ovih gradova otici na minimum po 5 dana..
Videcete slike i bice vam sve jasno....
Da, imam novog drugara geja sa Ceraka. ludak zivi, znaci
ja koja ih organski ne podnosim, nisam uspela da mu odolim![]()
Mislim, da odeš opet u goste ovo ono
Ne znam, moram da odem ponovo da potvrdim 

i
za tebe pahuljice..................nema te dugo!

au prelepo , hihihi imas dlugala ,
vazno je da si se lepo provela a istina za sve treba vremena , ali bar si videla , pozdrav pahulja jesi li dobro![]()

Ne znam, moram da odem ponovo da potvrdim
Al da vodim i vas da vi ocenite jel ljubav obostrana![]()
Iako se femkao, kad nas vidi odma će sve da mu se razjasni 
au prelepo , hihihi imas dlugala ,
vazno je da si se lepo provela a istina za sve treba vremena , ali bar si videla , pozdrav pahulja jesi li dobro![]()

Da da obavezno, ono ko španska inkvizicija, uvek su išli u parovimaIako se femkao, kad nas vidi odma će sve da mu se razjasni
![]()

Odoh na fotelju malo da dremnem ako uspem od ovih mojih manijaka i muzike![]()

dete mi je bilo bolesno,
pa onda kad dodje vikend ja ne znam sta cu pre da uradim po kuci
- - - - - - - - - -
jesam srce,
kako ti je pritisak danas
svi su se nesto zalili za vikend, valjda zbog ovog vremena
da se zbna šta je u pitanj!Ajde ajde, uz masažicu, mezence, pićence![]()