Onkologija 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
djutar,što je lepo kad se probudiš oko podne :D

e,sad da se malo falim,dobila sam farmerke i ušla u njih,al imam problem,
to su one što idu do pola kukova,sve imam osećaj da će da spadnu,ja sam
navikla na domaćinske,do rebara,da nigde ne mrdaju,jao što su smešne....:rotf:

- - - - - - - - - -

ženo bre,kupi parmezan,nema ovde takvog,pa da pravimo špagete,njam,njam....:kuvar5:
e sad nedo ako ne nadjes penzosa nikad neces
mima ici cu kod lekara ne brini:D

Dobro veče :)
Lili, ti srećo izgleda čekaš da te drmne jedan šlogić pa da se prizoveš pameti... Aman više idi kod lekara!!!!
Bikica sad uveliko putuje.. Verujem da joj je bilo mnogo lepo :zag:
Neko me pitao za petrolej... Moj otac je najpre probao da pije onaj običan, navodno prečišćen i "opran" koji je moja sestra od tetke nabavila od neke žene iz okoline Varvarina. Nije mu odgovarao, tako da ga je samo probao taj 1 put. Kasnije smo nabavljali tablete petroleja iz Nemačke, ima ih u svakoj apoteci, 80 komada je oko 10 evra, u pitanju je homeopatski preparat sa oznakom D6 i D12, što je u stvari jačina. Uzimaju se kao i ostali homeopatski lekovi, znači po jedna tableta se lagano otopi u ustima na svakih sat vremena, ali ne više od 12 komada dnevno. Moj otac ih je pogrešno uzimao i to samo po 2-3 komada dnevno tako da i nisu delovale.

Lili, ti srećo izgleda čekaš da te drmne jedan šlogić pa da se prizoveš pameti... Aman više idi kod lekara!!!!
Neko me pitao za petrolej... Moj otac je najpre probao da pije onaj običan, navodno prečišćen i "opran" koji je moja sestra od tetke nabavila od neke žene iz okoline Varvarina. Nije mu odgovarao, tako da ga je samo probao taj 1 put. Kasnije smo nabavljali tablete petroleja iz Nemačke, ima ih u svakoj apoteci, 80 komada je oko 10 evra, u pitanju je homeopatski preparat sa oznakom D6 i D12, što je u stvari jačina. Uzimaju se kao i ostali homeopatski lekovi, znači po jedna tableta se lagano otopi u ustima na svakih sat vremena, ali ne više od 12 komada dnevno. Moj otac ih je pogrešno uzimao i to samo po 2-3 komada dnevno tako da i nisu delovale.
Likita 12,
Hvala, pokusacu da nabavim te tablete

Odgovoriću Ti na repku kada mi se ukaže prilika. :)
Kako sam se smejao malo pre. :hahaha: Mama se vratila kući, i pokazuje ona meni šta joj je dečko kupio za 8. mart. I pokazuje ona meni ruku, a ja gledam sat, nikako da skontam prsten, i dođe ona, ne to, dole, a ja kada sam video prsten, skoro me šlog nije udario, mislio sam da će biti venčanje, ali ništa još uvek. A prsten je preleep. :zaljubljena:
Gde je Gaga danas, Lili? :think:

Odgovoriću Ti na repku kada mi se ukaže prilika. :)
Kako sam se smejao malo pre. :hahaha: Mama se vratila kući, i pokazuje ona meni šta joj je dečko kupio za 8. mart. I pokazuje ona meni ruku, a ja gledam sat, nikako da skontam prsten, i dođe ona, ne to, dole, a ja kada sam video prsten, skoro me šlog nije udario, mislio sam da će biti venčanje, ali ništa još uvek. A prsten je preleep. :zaljubljena:
Gde je Gaga danas, Lili? :think:
znaci mama dobila prsten super
biki putuje puna utisaka , sutra slike
likita bice vreme i za lekara sve je pod kontrolom:zcepanje:valjda znas.pocela danas onu klorelu , uzasna je ali videcemo ima li boljitka pa onda razmatracemo ocemo li dalje

Zaljubila sam se u gondolijera:heart:
Verona je prelepa, potseca na Prag, Padova bozanstvena...tipican Italijanski grad,
Venecija ostavlja bez daha...:heart:
Trst je iznenadjenje za mene, mislila sam da je to neko sranje ko veliki buvljak
ali je fenomenalan sa prelepim trgovima i kanalima naravno..
Italijani lepi ali samo oni koji vec imaju decu, mlade tate ko bombone a zene nikakve:cool:
Fensi butici firmirane garderobe i nikakvi drugaciji,
autlet centar u Trstu...Palma Nova duplo jeftiniji od nasih, nisam kupovala nista jer sam bila kratka sa
novcem ali ljudi su vukli kese i kese...GAP, BENETON, PUMA NIKE, ADIDAS......jbg, neki drugi put..
Crnci oni najkcrnji smaraju po celoj Veneciji sa divca luj viton torbama po 10,15 evra
ne mozes se otresti od njih,klopa nije nesto, al sve u svemu prelepo za videti i doziveti
malo vremena za sve to trebalo bi bukvalno u svaki od ovih gradova otici na minimum po 5 dana..
Videcete slike i bice vam sve jasno....
Da, imam novog drugara geja sa Ceraka. ludak zivi, znaci
ja koja ih organski ne podnosim, nisam uspela da mu odolim:zcepanje:

Zaljubila sam se u gondolijera:heart:
Verona je prelepa, potseca na Prag, Padova bozanstvena...tipican Italijanski grad,
Venecija ostavlja bez daha...:heart:
Trst je iznenadjenje za mene, mislila sam da je to neko sranje ko veliki buvljak
ali je fenomenalan sa prelepim trgovima i kanalima naravno..
Italijani lepi ali samo oni koji vec imaju decu, mlade tate ko bombone a zene nikakve:cool:
Fensi butici firmirane garderobe i nikakvi drugaciji,
autlet centar u Trstu...Palma Nova duplo jeftiniji od nasih, nisam kupovala nista jer sam bila kratka sa
novcem ali ljudi su vukli kese i kese...GAP, BENETON, PUMA NIKE, ADIDAS......jbg, neki drugi put..
Crnci oni najkcrnji smaraju po celoj Veneciji sa divca luj viton torbama po 10,15 evra
ne mozes se otresti od njih,klopa nije nesto, al sve u svemu prelepo za videti i doziveti
malo vremena za sve to trebalo bi bukvalno u svaki od ovih gradova otici na minimum po 5 dana..
Videcete slike i bice vam sve jasno....
Da, imam novog drugara geja sa Ceraka. ludak zivi, znaci
ja koja ih organski ne podnosim, nisam uspela da mu odolim:zcepanje:

Pa dobro, jel ljubav bar uzajamna sa gondolijerom :zper: Mislim, da odeš opet u goste ovo ono ;)

:obozavam: i :ljub: za tebe pahuljice..................nema te dugo!

dete mi je bilo bolesno,
pa onda kad dodje vikend ja ne znam sta cu pre da uradim po kuci :metla2:

- - - - - - - - - -

au prelepo , hihihi imas dlugala ,
vazno je da si se lepo provela a istina za sve treba vremena , ali bar si videla , pozdrav pahulja jesi li dobro:D

jesam srce, :zag:
kako ti je pritisak danas
svi su se nesto zalili za vikend, valjda zbog ovog vremena

au prelepo , hihihi imas dlugala ,
vazno je da si se lepo provela a istina za sve treba vremena , ali bar si videla , pozdrav pahulja jesi li dobro:D

Hihihihihihi...drugaaar je tako opicen, zahebao je sve nas zajedno koliko je lud:zcepanje:
Jedva cekam sutra da vam nakacim slike, a tek video klip gde snima spot na Lido di jesolo sa pesmom od Severine,, tarapana,, mislim :zcepanje:

- - - - - - - - - -

Da da obavezno, ono ko španska inkvizicija, uvek su išli u parovima :zcepanje: Iako se femkao, kad nas vidi odma će sve da mu se razjasni :rotf:

Ej kad bi nas sve na gomili video veslao bi ko da ima motor u dupetu onu gondolu
da se spase od sandzama da ga ne sadzgaju :zcepanje:

dete mi je bilo bolesno,
pa onda kad dodje vikend ja ne znam sta cu pre da uradim po kuci :metla2:

- - - - - - - - - -

jesam srce, :zag:
kako ti je pritisak danas
svi su se nesto zalili za vikend, valjda zbog ovog vremena

Ma ovo vrijeme je katastrofa,danas je i mijena,pa tako ako koga šta žiga i probada ili je malo :besna: da se zbna šta je u pitanj!
mene je juče glava bolila,mislila sam da je kraj............ali istrgoh se nekako,a danas mi godi ova kišica i dobro sam raspoložena u odnosu na ovi par dana prije,sva sam nešto bila sje*ana.........

- - - - - - - - - -

Ajde ajde, uz masažicu, mezence, pićence :zper:

..........noge uz zid,mislimće da se sredi :zcepanje:

Ma jok, do sad sam svima redom parlala kako sam se provela po sto puta iste price...

- - - - - - - - - -

Logika kojom je rešen problem zagađenog mleka, može se primeniti i u sledećim slučajevima :

- Podignimo nivo dozvoljenog alkohola u krvi i rešićemo problem pijanih vozača. Za slave duplirati granicu.

- Proglasimo sedenje u kafićima za posao i nemamo problem sa nezaposlenošću.

- Dozvoljenu koncentraciju zagađujućih materija u vazduhu povećati, da Pančevo dobije nezagađen vazduh.

- Poplavljena područja proglasiti za jezera - nema više poplava.

- Podići dozvoljenu količinu arsena u vodi, pa da mi Zrenjaninci konačno imamo čistu izvorsku česmušu.

- Ako spustimo granicu punoletstva sa 18 na 6 godina rešićemoproblem pedofila.

O SRBIJO MEDJU SLJIVAMA

Pita Mujo Hasu:
- Haso, što bi ti želio biti da se ponovo rodiš?
- Konj.
- Eeee, ne može dvaput isto.

- - - - - - - - - -

mail

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back