Onkologija 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ajd ici cu od nedelje , ali vidis ako umrem od sloga necu umreti od raka znaci ja sam pobedila:zcepanje:

ne skreći temu,nećeš uspeti..
šta ako ne umreš,već budeš paralizovana? jel ti palo to na pamet...možda?
ko će da te gleda? uključi vijuge malo,nije teško :rtfm:
jednostavno MORAŠ da vodiš računa o sebi,koliko god to bilo teško i dosqdno,PRVO TI pa sve ostalo

- - - - - - - - - -

ma moja dr opste prakse nijednom mi nije izmerila pritisak ili bilo sta , muka joj sto mora da mi pise za inv komisiju a sve joj ginekoloske dijagnoze nepoznate pa me mrzi:rida::rida::rida:

rekla sam ti šta da radiš,ovo je treći put za 30 sati,nek te bm odveze kad dođe,to traje 2-3 sata maksimum

Lili zasto se igras s tim pritiskom, kako smes nifelat uzimati na svoju ruku i kad god ti se cefne?!
Kod dr.obavezno,trebala si juce otici negde u hitnu brate,dali bi ti injekciju za taj pritisak,
samo ti fali da se slogiras jos:evil:
Ja danas bila u Veroni, vatala sam Juliju za desnu sisu (tako nam rekla vodic da je to za srecu)
landrali po Padovi malo, a sutra po moretu i Veneciji...
Ljubim ja vas sve, Mima ako sutra uspem pogledacu ti to, mi smo ovde sve u trk jbg...

Lili zasto se igras s tim pritiskom, kako smes nifelat uzimati na svoju ruku i kad god ti se cefne?!
Kod dr.obavezno,trebala si juce otici negde u hitnu brate,dali bi ti injekciju za taj pritisak,
samo ti fali da se slogiras jos:evil:
Ja danas bila u Veroni, vatala sam Juliju za desnu sisu (tako nam rekla vodic da je to za srecu)
landrali po Padovi malo, a sutra po moretu i Veneciji...
Ljubim ja vas sve, Mima ako sutra uspem pogledacu ti to, mi smo ovde sve u trk jbg...

Gdje si bikice draga !? Drago mi je ako se dobro provodiš i ako uživate..............a Julku uvati jednom i za mene :zcepanje:
ljubim te i pozdravo drugaricu :cmok2:

samo da vam se javim.ziva sam i zdrava.hahahahahahah.ovo drugo i nije vazno.vazno ono prvo.setim se ja vas ,al sta vredi kad mi samo jedan komp a kandidata puno.kika se ne skida sa fejsa.ako slucajno uhvatim priliku ja na farmu da oberem i posejem.kad sve razjurim od kuce onda sam car.a to ce biti kad i kika ode kod majke u Bec.dotle samo ovako .javim se jednom mesecno.
pozdrav za sve
.

samo da vam se javim.ziva sam i zdrava.hahahahahahah.ovo drugo i nije vazno.vazno ono prvo.setim se ja vas ,al sta vredi kad mi samo jedan komp a kandidata puno.kika se ne skida sa fejsa.ako slucajno uhvatim priliku ja na farmu da oberem i posejem.kad sve razjurim od kuce onda sam car.a to ce biti kad i kika ode kod majke u Bec.dotle samo ovako .javim se jednom mesecno.
pozdrav za sve
.
ej, pa tebi je onda zabavno , ali mogla bi se češće oglasiti ;)
Super da si dobro !

ajmo ispočetka.....

NE ODGOVARA TI LEK !

šta sam juče rekla? idi u dežurnu bolnicu,uradiće ti ekg i daće ti lekove koji ti odgovaraju,
ne mogu ja da idem umesto tebe,hebote nećeš se smiriš dok se ne šlogiraš,ideš mi na nerve !

kupuje nifelat sama,na svoju ruku,bez pregleda :evil:

ajd ici cu od nedelje , ali vidis ako umrem od sloga necu umreti od raka znaci ja sam pobedila:zcepanje:

ma moja dr opste prakse nijednom mi nije izmerila pritisak ili bilo sta , muka joj sto mora da mi pise za inv komisiju a sve joj ginekoloske dijagnoze nepoznate pa me mrzi:rida::rida::rida:

ne znam sta bi ti rekla a da ti ostali nisu vec napisali
najmanje strasno sto moze da ti se desi je da odapnes ali to tesko da ce se desiti
slogiraces se zeno a onda ko ce te gledati !!!
ili idi danas u dezurnu kliniku BKosa ili Zemunska
ili sutra ujutru pravac kod dr i TRAZIS HITAN uput za internistu nemoj se zezati
ako dolazis do grada dodji kod mene odvescu te kod dr samo ponesi poslednju laboratoriju ako imas

djutar,što je lepo kad se probudiš oko podne :D

e,sad da se malo falim,dobila sam farmerke i ušla u njih,al imam problem,
to su one što idu do pola kukova,sve imam osećaj da će da spadnu,ja sam
navikla na domaćinske,do rebara,da nigde ne mrdaju,jao što su smešne....:rotf:

- - - - - - - - - -

Da vam se javnem jos jedanput iz ItalijU :mrgreen:
Ustale smo rano, sad cekamo dorucak pa ceo dan u Veneciji,
oko 6 valjda krecemo kuci, sutra iz busa pravo na posao:mrgreen: ali vredelo je;)

ženo bre,kupi parmezan,nema ovde takvog,pa da pravimo špagete,njam,njam....:kuvar5:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back