GAGA1510
Iskusan
- Poruka
- 5.286
Od mm sam dobila prelijepu ciklamu nježno roze boje s tufnicama i parfemčić 
- - - - - - - - - -
O pa hvala Vlado

- - - - - - - - - -
O pa hvala Vlado

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Od mm sam dobila prelijepu ciklamu nježno roze boje s tufnicama i parfemčić
- - - - - - - - - -
O pa hvala Vlado![]()

Naručićem neki buket iz cvećare i to je to. 

pa sto god da je iz srca dobro je ,Nema na čemu.
Ne znam šta mami da kupim, nisam uopšte para uštedeo, a da joj sada tražim biće previše očigledno.Naručićem neki buket iz cvećare i to je to.
Odoh sada na fax, toliko sam nervozan.![]()
e bas su lepe ciklameOd mm sam dobila prelijepu ciklamu nježno roze boje s tufnicama i parfemčić
- - - - - - - - - -
O pa hvala Vlado![]()
pa sto god da je iz srca dobro je ,
- - - - - - - - - -
e bas su lepe ciklame![]()

Gde ste drugari
Ja sam mrtva umorna, jedva cekam da zaspim,
danas bili u Trstu ceo dan, jztros kad smo stigli magla i neka sitna kisica skoro ceo dan,
sutra idem u Veronu i Padovu a prekosutra u Veneciju, a smesteni smo nemam pojma gde,negde izmedju Trsta i Venecije
Hotel je extra,more lepo mirise,jutros nisam verovala da sam na moru dok se magla nije digla
Ljubim vas sve, evo moja Ziksi zahrkala a sad cu i ja
Cujemo se sutra uvece

Hocu, naravno...hvala Petre i u Ziksino ime, ne moze trenutno da prica, komirala se mojim lekovima![]()

Ти ниси себична,чак и те твоје опијате делиш...![]()
![]()
Gde ste drugari
Ja sam mrtva umorna, jedva cekam da zaspim,
danas bili u Trstu ceo dan, jztros kad smo stigli magla i neka sitna kisica skoro ceo dan,
sutra idem u Veronu i Padovu a prekosutra u Veneciju, a smesteni smo nemam pojma gde,negde izmedju Trsta i Venecije
Hotel je extra,more lepo mirise,jutros nisam verovala da sam na moru dok se magla nije digla
Ljubim vas sve, evo moja Ziksi zahrkala a sad cu i ja
Cujemo se sutra uvece

ajd ici cu od nedelje , ali vidis ako umrem od sloga necu umreti od raka znaci ja sam pobedilakupuje nifelat sama,na svoju ruku,bez pregleda![]()