Onkologija 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nema na čemu. :obozavam:
Ne znam šta mami da kupim, nisam uopšte para uštedeo, a da joj sada tražim biće previše očigledno. :lol: Naručićem neki buket iz cvećare i to je to. :lol:
Odoh sada na fax, toliko sam nervozan. :srecna:
pa sto god da je iz srca dobro je ,

- - - - - - - - - -

Od mm sam dobila prelijepu ciklamu nježno roze boje s tufnicama i parfemčić :zaljubljena:

- - - - - - - - - -

O pa hvala Vlado :hvala:
e bas su lepe ciklame:D

555001_500233926699539_1246794590_n.jpg

Gde ste drugari:D
Ja sam mrtva umorna, jedva cekam da zaspim,
danas bili u Trstu ceo dan, jztros kad smo stigli magla i neka sitna kisica skoro ceo dan,
sutra idem u Veronu i Padovu a prekosutra u Veneciju, a smesteni smo nemam pojma gde,negde izmedju Trsta i Venecije:confused:
Hotel je extra,more lepo mirise,jutros nisam verovala da sam na moru dok se magla nije digla
Ljubim vas sve, evo moja Ziksi zahrkala a sad cu i ja
Cujemo se sutra uvece

danas bili u Trstu ceo dan, jztros kad smo stigli magla i neka sitna kisica skoro ceo dan,
sutra idem u Veronu i Padovu a prekosutra u Veneciju, a smesteni smo nemam pojma gde,negde izmedju Trsta i Venecije:confused:
Hotel je extra,more lepo mirise,jutros nisam verovala da sam na moru dok se magla nije digla
Cujemo se sutra uvece

Само уживај,искористи максимално путовање. Пољубац Бикии...и поздрав за Жикси. :heart:

Cujemo se sutra uvece

Pozdrav tebi i Ziksi , uzivajte !:)

dobro da si se javnula:D
ja bila u crkvi , daleko je groblje na bezaniji a seka dolazi uvece a sad bivsi muz i sinak moj pa da spremim rucak
inace sinoc zamalo pritisak da me zakopa , vec pocelo lice da mi trne , poila dve tablete i jednu otopila ispod jezika i nista ni sat posle bolje , samo raste i donji i gornji , ja odoh spavati pa sta bude , jutros mi bio bolji

ajmo ispočetka.....

NE ODGOVARA TI LEK !

šta sam juče rekla? idi u dežurnu bolnicu,uradiće ti ekg i daće ti lekove koji ti odgovaraju,
ne mogu ja da idem umesto tebe,hebote nećeš se smiriš dok se ne šlogiraš,ideš mi na nerve !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back