lilihip64
Elita
- Poruka
- 15.331
a nistya ili cistim kucu ili dvoriste , jedva cekam da pocne lepo vreme
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a nistya ili cistim kucu ili dvoriste , jedva cekam da pocne lepo vreme

dan i noc prvo , pa onda begonije crvene i bele , imala sam muskatle ali mi samo jedna ostala , moracu da uzmem jos , planiram neke vocke da posadim tresnje i breskvu i jos nesto , tuje koje su se osusile moram iseci pa tu ili neke ruze ili vocke ili jelkicu , ima ih dosta suvih bas cu morati svasta posaditi ,
planiram jos svasta ali sve i to kosta dosta ako hoces da bude lepo i sve moram kupiti
- - - - - - - - - -
moram i travu malo posaditi ali prvo srediti iza drva i neke palkete iseci , ma ima posla bas po dvoristu
lepo je sve , begonije se bas lepo odrzei ja sam begonije-lediće sadila pored stazce bijele i crvene i roze i najzahvalnije su cvijeće mogu ti reći...............nisam muškatle nikad imala a i one su mi lijepe.........imam ruže,patuljaste a i po koju veću,čajevku,ukrasnog grmlja..............imam i mali kamenjar pa i tu volim nešto od trajnica posaditi................a imala sam i gladiole prošle godine!
lepo je sve , begonije se bas lepo odrze
- - - - - - - - - -
sta posadis u kamenjar

Super Gago, blago tebi, kod mene vecito krs po dvoristu, svekar i ranije deda samo dovlace
kojekakav krs, a valjda cu jednog dana uspeti da nagovorim gospodina da raskrcimo to..
Kao sto sam uspela da ga nagovorim da idem u VENECIJU![]()

Kao sto sam uspela da ga nagovorim da idem u VENECIJU![]()
А лепо ја кажем,ти си здрава и јака жена...

tako su jedne godine kod mene strajkovali a ja se vracala sa posla zima a u busu guzvaЛили,баш ружне и тужне вести... ко год да је,свакако да је жалосно...А лепо ја кажем,ти си здрава и јака жена...
![]()
Бики,суперица за Венецију,одмори се,опусти и науживај за све нас... Дивноо....
Ј-а имао контролни из неуро,могло је и боље да прође,добићу 3 или 4....а додатно ме изнервирало то што је код Барича неки протест био,па ми закрчен пут био...путовао сам до куће скоро сат времена... хебала их пасарела...
doslo mi da ih pobijem sve

tako su jedne godine kod mene strajkovali a ja se vracala sa posla zima a u busu guzvadoslo mi da ih pobijem sve
Ма сељаци...сад баш у петак увече нашли да траже пасарелу... Све због пијандура који се шетају по Обреновачком путу,враћајући се из кафана...

Gago, nije digao nos, zvala ga ziksi na tel. i ko zna sta sve nakukala kako joj je
potrebno kako je psihicki otisla, molila ga da se ne ljuti, a on sve, ma dobro, dobro...i tako prodje sve ok..moracu da ga pocastim malo
Hocu Petre, hvala ti maleni
Lili , ona kaze da taj lek pronalazi sve celije raka po telu i unistava ih, ali
prvo treba neki test da uradis da vide da li si pozitivna na njega, njoj je odgovarao i vidis da joj je super to odradio.
Ono u dojci joj je jos moj dr. video kao cistu i odnece taj nalaz onoj dr. na bez.kosi koja je sad ovoliko alarmIrala i radice mr. za svaki slucaj.
Mima, hvala draga
A Likita se oporavlja od ,,masaze,,![]()

pa meni to niko ne nudi ,Gago, nije digao nos, zvala ga ziksi na tel. i ko zna sta sve nakukala kako joj je
potrebno kako je psihicki otisla, molila ga da se ne ljuti, a on sve, ma dobro, dobro...i tako prodje sve ok..moracu da ga pocastim malo
Hocu Petre, hvala ti maleni
Lili , ona kaze da taj lek pronalazi sve celije raka po telu i unistava ih, ali
prvo treba neki test da uradis da vide da li si pozitivna na njega, njoj je odgovarao i vidis da joj je super to odradio.
Ono u dojci joj je jos moj dr. video kao cistu i odnece taj nalaz onoj dr. na bez.kosi koja je sad ovoliko alarmIrala i radice mr. za svaki slucaj.
Mima, hvala draga
A Likita se oporavlja od ,,masaze,,![]()
oces li i nas
sigurno sa pahuljinim mocart kuglama petre

pa meni to niko ne nudi ,
sva sreca da joj je cista
a kako to pocastis muzaoces li i nas
![]()
pa meni to niko ne nudi ,
sva sreca da joj je cista
a kako to pocastis muzaoces li i nas
![]()