GAGA1510
Iskusan
- Poruka
- 5.286
gde ste devojkeeeeeee?
sta se radi?
Gdje si Mima,šta se radi?
Ja sad bila vani sa svojim šašavima psom............
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gde ste devojkeeeeeee?
sta se radi?
ubih se od dosade,ali ubih![]()
Gdje si Mima,šta se radi?
Ja sad bila vani sa svojim šašavima psom............
ubih se od dosade,ali ubih![]()

Jao i ja bi trebala izvesti Arija ali sam mrtva umorna
na poslu haos pa sam preumorna
mrzi me da se obučem i izađem,nisam još izmilela iz pećine zimskog sna![]()
ja bila sat vremena,njemu već postalo dosadno.............ajmo razlaz ,reko
imaš li gdje slikice Arijeve?
Pogledajte prilog 273499
Pogledajte prilog 273502
a imas i na mom profilu album sa njegovog prvog rodjendana

mala bela pufna
- - - - - - - - - -
sinoc sam isla kod poznanice koja ima zenku
smejali smo im se celo vece

mima i moja drugarica ima takvog , kao secer je![]()

Добро јутро.
Бацам се на учење неуропсихијатрије,данас тест...![]()

Cao drustvance![]()
Pusti ti muža. Dok plaćaš i namiruješ kuću sve je super, ne buni se, al kad treba sebi nešto da priuštiš, e onda trt. On nek se duri, proći će ga, a ti bože zdravlja put pod noge i idi sa njom. Njoj sad treba da se makne malo od svega, i da isprazni mozak od svega, i zašto ne bi išla sa njom? Još ti sve i plaća, ej!! Pa gde to ima?Sumnjaju zato treba na magnetnu, ali se setila da joj je moj dr. koji joj je radio prosle godine uz dojki
u toj video cistu i napisao kontrola za godinu dana, a ova dr. joj rekla tek u sredu da joj opet radi
uz ona, ma sva je zbunjena toliko
da me sinoc zvala da nam uplati Veneciju za 8. mart, od 7. do 12. marta, sve ona placa
a ja pa ne moooogu pa neee znaaam jer se ona moja gmazina odma nadula kad je cula nas razgovor
nije cak nista ni komentarisao nakon razgovora,nastavio je sa igricom koju kljuca non stop i cutao a ona
nadrkana faca koju kad vidim jedva odoljevam a da je ne razbijem macolom pa da ga odrobijam ko coveka....
Sad me ona zove, hoce posto poto da nam uplati danas, a ja lazem da sam na sastanku...strasno..
Tako cu mu reci danas, ali se uzasavam tog izdrkavanja i
tako zategnutog odnosa u kuci ni zbog cega a najvise se uzasavam
njegovog nerazumevanja, nikada me nije ozbiljno shvatao sto se bolesti tice, ni mene a ni moje prijateljice...
Smorio me nacisto.
Ajde, sad moram da zovem mamu da zakaze mojoj drugarici ultra zvuk kod tog naseg radiologa koji
joj je to gledao prosle godine,kuckamo se kasnije.
Da, kuci mi vec drugo vece nesto zeza net,tako da verujem ni veceras necu svracati ovamo...