Onkologija 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mrzi me da se obučem i izađem,nisam još izmilela iz pećine zimskog sna :neutral:

A da ti sebi nabaviš nekog ljubimca,pa da ga šećeš............i ja ne bi nikad izašla iz kuće,još imamo veliko dvorište da mi nije goldena,ali od recimo 4 sata popodne,sjalo-padalo,ja sam vani sa njim,pa pola sata,pola sata................ali dobro i njemu i meni!

ja bila sat vremena,njemu već postalo dosadno.............ajmo razlaz ,reko
imaš li gdje slikice Arijeve?

294265_287983181226673_1835065147_n.jpg

314508_287984791226512_1851273017_n.jpg

a imas i na mom profilu album sa njegovog prvog rodjendana

ajoj sofija i na tebe dosao red , mi svi po obicaju kako ko , :heart:

- - - - - - - - - -

pahulja , nemoj se nervirati , svi oni misle da su bogom dani da caruju , kad je tako pametan sto sam nije nasao tel ili kojim slucajem obezbedio vam platu ali covek mora cutati jer posla nema pa mu se moze da se dere na svakoga

bikice bas glupo sto se tvojoj drugarici opet nesto vratilo:neutral:

Sumnjaju zato treba na magnetnu, ali se setila da joj je moj dr. koji joj je radio prosle godine uz dojki
u toj video cistu i napisao kontrola za godinu dana, a ova dr. joj rekla tek u sredu da joj opet radi
uz ona, ma sva je zbunjena toliko
da me sinoc zvala da nam uplati Veneciju za 8. mart, od 7. do 12. marta, sve ona placa
a ja pa ne moooogu pa neee znaaam jer se ona moja gmazina odma nadula kad je cula nas razgovor
nije cak nista ni komentarisao nakon razgovora,nastavio je sa igricom koju kljuca non stop i cutao a ona
nadrkana faca koju kad vidim jedva odoljevam a da je ne razbijem macolom pa da ga odrobijam ko coveka....
Sad me ona zove, hoce posto poto da nam uplati danas, a ja lazem da sam na sastanku...strasno..

Sumnjaju zato treba na magnetnu, ali se setila da joj je moj dr. koji joj je radio prosle godine uz dojki
u toj video cistu i napisao kontrola za godinu dana, a ova dr. joj rekla tek u sredu da joj opet radi
uz ona, ma sva je zbunjena toliko
da me sinoc zvala da nam uplati Veneciju za 8. mart, od 7. do 12. marta, sve ona placa
a ja pa ne moooogu pa neee znaaam jer se ona moja gmazina odma nadula kad je cula nas razgovor
nije cak nista ni komentarisao nakon razgovora,nastavio je sa igricom koju kljuca non stop i cutao a ona
nadrkana faca koju kad vidim jedva odoljevam a da je ne razbijem macolom pa da ga odrobijam ko coveka....
Sad me ona zove, hoce posto poto da nam uplati danas, a ja lazem da sam na sastanku...strasno..
Pusti ti muža. Dok plaćaš i namiruješ kuću sve je super, ne buni se, al kad treba sebi nešto da priuštiš, e onda trt. On nek se duri, proći će ga, a ti bože zdravlja put pod noge i idi sa njom. Njoj sad treba da se makne malo od svega, i da isprazni mozak od svega, i zašto ne bi išla sa njom? Još ti sve i plaća, ej!! Pa gde to ima?

Tako cu mu reci danas, ali se uzasavam tog izdrkavanja i
tako zategnutog odnosa u kuci ni zbog cega a najvise se uzasavam
njegovog nerazumevanja, nikada me nije ozbiljno shvatao sto se bolesti tice, ni mene a ni moje prijateljice...
Smorio me nacisto.
Ajde, sad moram da zovem mamu da zakaze mojoj drugarici ultra zvuk kod tog naseg radiologa koji
joj je to gledao prosle godine,kuckamo se kasnije.
Da, kuci mi vec drugo vece nesto zeza net,tako da verujem ni veceras necu svracati ovamo...

Tako cu mu reci danas, ali se uzasavam tog izdrkavanja i
tako zategnutog odnosa u kuci ni zbog cega a najvise se uzasavam
njegovog nerazumevanja, nikada me nije ozbiljno shvatao sto se bolesti tice, ni mene a ni moje prijateljice...
Smorio me nacisto.
Ajde, sad moram da zovem mamu da zakaze mojoj drugarici ultra zvuk kod tog naseg radiologa koji
joj je to gledao prosle godine,kuckamo se kasnije.
Da, kuci mi vec drugo vece nesto zeza net,tako da verujem ni veceras necu svracati ovamo...

Svi su takvi veruj mi. Ko da ih ista majka rađala.
Ajde završavaj šta imaš. Pozdravi drugaricu od mene :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back