BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098
Svi su takvi veruj mi. Ko da ih ista majka rađala.
Ajde završavaj šta imaš. Pozdravi drugaricu od mene![]()
Hvala ljubavi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svi su takvi veruj mi. Ko da ih ista majka rađala.
Ajde završavaj šta imaš. Pozdravi drugaricu od mene![]()

ma idi u veneciju , ko zna kad ces opet moci , idi ko covek uzivaj , a on ce svejedno da se duri ,
tome nema kraja nikada
pozdrav likita
kako si mi

Dobro jutro
Bikice obavezno idi nemoj dozvoliti da ti bilo ko pokvari takvu priliku
a oni su jedni sebicnjaci, misle samo na svoje dupe...cast izuzecima
govorim za svog muza, dok sam primala hemio njemu je to bilo "pa mozes ti to nije strasno" a on kad izvadi zub nedelju dana umire

Isti su, mamicu im ebem, znam da treba da odem i ne mislim
ali me nervira sto ce mi presesti posle...
Znaci, samo dok sam bila na terapijama i dok nisu poceli da stizu
uvek dobri rezultati, bio je ,,tolerantan,, i nije pravio
problem oko mojih odluka i odlazaka bilo gde, kao u fazonu..,,mozda joj je poslednje pa neka je,,
Kako vreme prolazi i ja sam ok, tako on pocinje sa starim smrdljivim ponasanjem ...
Znaci fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj
- - - - - - - - - -
Lili ljubim tebe ja![]()

Pa kad već znaš da je takav i da će se promeniti jedino ako ti umreš u međuvremenu, što se onda nerviraš da te pita čovek? Pusti njega nek se ždere i jede sam sebe, što ti moraš da jedeš njegovo?
Ajde bre ne zanosi se nego pakuj se i uživaj![]()
ma idi u veneciju , ko zna kad ces opet moci , idi ko covek uzivaj , a on ce svejedno da se duri ,
tome nema kraja nikada
pozdrav likita
kako si mi
Ja dobro, manje više.. Nešto sam sva ukočena od jutros Hello ljubaviJa dobro, manje više.. Nešto sam sva ukočena od jutros
Počelo od vrata, a sad i cela kičma boli.. Ko da imam 200 godina!
A ti kako si?

Dobro jutro
Bikice obavezno idi nemoj dozvoliti da ti bilo ko pokvari takvu priliku
a oni su jedni sebicnjaci, misle samo na svoje dupe...cast izuzecima
govorim za svog muza, dok sam primala hemio njemu je to bilo "pa mozes ti to nije strasno" a on kad izvadi zub nedelju dana umire
Idi i ti kod fizijatra, mozda si ko ja, jos nisi evoluirala![]()
ma ja sam verovatno još fetus 

hehe daKako je mlađani direktor od jutros? Jel još uvek nakrivo nasađen?
- - - - - - - - - -
ma ja sam verovatno još fetus
![]()

zdravo pahulja
pa moj biuvsi se tako uvek ljutio kad odem sa decom kod sestre na more , kupili bi samo kartu i bili 15 dana , ali uvek je bio ljut , kao ostavili ga dosadno mu a nije zeleo sa nama jer ne voli bez novca a sto su deca nila na moru , gde inace nismo ni imali para otici , uvek su to bile uvrede pa ne rica sa nama nedelju dana
ma strasno , jednom nije hteo ni torbe mi odneti do stanice pa sama na bus![]()
Ali buvac kostolomac mi ne gine ovih dana![]()

zdravo pahulja
pa moj biuvsi se tako uvek ljutio kad odem sa decom kod sestre na more , kupili bi samo kartu i bili 15 dana , ali uvek je bio ljut , kao ostavili ga dosadno mu a nije zeleo sa nama jer ne voli bez novca a sto su deca nila na moru , gde inace nismo ni imali para otici , uvek su to bile uvrede pa ne rica sa nama nedelju dana
ma strasno , jednom nije hteo ni torbe mi odneti do stanice pa sama na bus![]()

puši iHe he, ti si se sama i rodila, što si očekivala onda da ti ponese torbe?
Za većinu muškaraca, naravno čast izuzecima, žena služi samo da čisti, kuva, pere, puši i odgovara samo kad je pita nešto![]()

,, majka ,,a znas sta lepo dodjes kuci i kazes ja idem , i tacka ne mora ni dinar da ti da , neces biti ni gladna ni zedna , venecija je sva u vodiSad moja Ziksi pricala sa mojom mamom oko onog ultra zvuka i pomenula
mojoj mami da ona provuce pricu o veneciji onom somu, a moja mama koja samo
svoju mladju cerkicu titra i cini joj sve sto joj treba kaze..,, pa ne bih, nisam ja sa zetom na tim relacijama..,,
kako mi ide na onu stvar znaci, nikada se za mene nije potrudila nista sem sto mi sad zakazuje kod nje u bolnici
preglede, i za to se cudim majke mi....
Upravo me zove i smara oko magneta i cekanja i zakazivanja i sta ti ja znam kako je guzva
tek ce za tri nedelje pokusati da me negde uguraju ili da traze na drugom mestu..blablabla...
a ne spominje ovo sto joj je ziksi rekla za veneciju....
i ja je otkacih na keca, ebe mi se za magnetnu, samo za to i znam magnetne, skeneri, bolnice,necu bre ni da idem, i zena me otkaci ladno,
kao ajd dobro u guzvi sam i spusti mi slusalicu,, majka ,,
a mozda nadjes i nekog frajera pa svi onda odemo tamo , znaci ovo je misija za sve nas Ma koji dinar da mi da, nikad i nije...ma bas sam popizdela sad, pun mi ih je vise svih...napravicu neko sranje predosecam
Mnogo sam besna i razocarana.

Izbroji do 10 pa ako se i onda ne smiriš drmni one tvoje čarobne pilule i udri brigu na veselje.
Tvoja majka ista ko i moja... Moja majka samo sina ima i za njega brine, a ja sam izgleda tuđe dete. Ali ja sam to rešila tako što se ponašam kao da je tamo neka poznanica. Pozovem je ponekad, retko kad odem kod nje, ni o čemu joj ne pričam i ne žalim se za ništa, sve što mi fali ona čuje od nekog drugog, a onda kad me i pozove da me pita šta mi je i kako mi je opet se nekako okrene priča na nju, kako je ona sama jadna i bedna i ja onda pobesnim, i oteram je u 3 lepe...
Kad shvatiš da si bukvalno sama na svetu i da sama moraš da biješ sve bitke, bude ti lakše. Ako i imaš koga da ti pomogne, super, ako i nemaš, opet super.