Onkologija 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
3 u 1 sa smokijem :zper:

Уходи ме на форумуу....ааааааа :rtfm: :dontunderstand: :cool:

- - - - - - - - - -

E jbg, ne dam lukovice da pasete, imam trave 20 ari pa pasite do mile volje :mrgreen:

Да нам не буде мало много,па као овчице да се надувамо и изврнемо на леђа,кад навале на детелину... :hahaha:

- - - - - - - - - -

:mrgreen::per:

- - - - - - - - - -

ovaj mali se bas raspustio:rtfm:

Ја? Таман посла. :lol:

Večeras sam ja na tapetu? :eek: Joj mani me, tek sada dođoh.. :roll:

Па мало,да оладе од мене,напаствовале ме са кексом ових вечери,а ја фин,у 9 на спавање,уморан као пас,о оне одмах: "бежиш,јели,а нисмо ни поменуле кекс"; "...као кокошка..." :hahaha:

- - - - - - - - - -

Рекло би се. :D

Па мало,да оладе од мене,напаствовале ме са кексом ових вечери,а ја фин,у 9 на спавање,уморан као пас,о оне одмах: "бежиш,јели,а нисмо ни поменуле кекс"; "...као кокошка..." :hahaha:

- - - - - - - - - -

Рекло би се. :D
pa jest bezis a onda na fb do zore:hahaha:

Ljisovac, kako si nam ti ovih dana?

Večeras sam baš nervozan.. Bio sam kod tate, i kada sam kretao nije mi dao da odem, dođe on meni ne ideš Ti nigde, sada kada si napunio 18 godina ću te tužiti, ti znaš da moraš svaki drugi vikend da si kod mene, pola raspusta, i svaki praznik, a ne da dolaziš kada želiš, kada ćeš doći na duže, ja mu kažem hajde moram ići, čeka me drugarica, on, ne može, zabole me khm za tvoju drugaricu, zabraniću ti i da dolaziš, i tako me je bukvalno 20 minuta podjebavao. A to što je njemu zabranjeno da priđe našem stanu i maminom radnom mestu 100m je jadan zaboravio. Kako me je samo iznervirao. :evil: :evil: :evil:

Večeras sam baš nervozan.. Bio sam kod tate, i kada sam kretao nije mi dao da odem, dođe on meni ne ideš Ti nigde, sada kada si napunio 18 godina ću te tužiti, ti znaš da moraš svaki drugi vikend da si kod mene, pola raspusta, i svaki praznik, a ne da dolaziš kada želiš, kada ćeš doći na duže, ja mu kažem hajde moram ići, čeka me drugarica, on, ne može, zabole me khm za tvoju drugaricu, zabraniću ti i da dolaziš, i tako me je bukvalno 20 minuta podjebavao. A to što je njemu zabranjeno da priđe našem stanu i maminom radnom mestu 100m je jadan zaboravio. Kako me je samo iznervirao. :evil: :evil: :evil:

Све што бих рекао,било би,или грубо,или већ изречено.

A zar sa 18 godina nemas pravo da sam donosis odluke o tome koliko i kada ces ga vidjati,
imas prava kao i on jer si punoletan, mozes i ti njega da tuzis, pre nego on tebe, bar ja mislim tako,strasno...kakav covek.

pa sve to sto je naveo ne vazi vise kad si napunio 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back