Onkologija 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Добро вече. Значи беда,хвалим вам се да сам добио два на трили код ове лујке то супер. Сад ссм у сељобусу,шта ме снађе,Ласта послала неки луксузан,туристичкии... :-))))

Из'ем ти имунитет,опет ме боли грло,шизим....али опет сам срећан због биологије...Одох кући,па се пишем ко човек,ане овако,овим ћевапима,од прстију да набадам...

Добро вече. Значи беда,хвалим вам се да сам добио два на трили код ове лујке то супер. Сад ссм у сељобусу,шта ме снађе,Ласта послала неки луксузан,туристичкии... :-))))

Из'ем ти имунитет,опет ме боли грло,шизим....али опет сам срећан због биологије...Одох кући,па се пишем ко човек,ане овако,овим ћевапима,од прстију да набадам...

Ako si ti Petre zadovoljan i mi smo :srecan:
Super da ti je bus komfor

evo umorna , koliko cekanja za dva uputa , snimila i pluca u sredu vadim krv , niko mi nije trazio ali mogu i ja da sama trazim , to mi je ustavno pravo:zcepanje:

- - - - - - - - - -

e domacice ta stitna svima podivljala , valjda od silnih zracenja i bombi

gagic i ovde su oko 10 eura ruze , i ja bih je , a i svasta nesto , ali ima dana pa polako

- - - - - - - - - -

bikice bre daj neki pelcer lukovicu sadis ko rasadnik:zcepanje:

Jao , pa ja joj htedoh reci da se manje smara , da koju prosledi tebi, dobila sve za dzabe, ali ne stigoh :zcepanje:

Juhuuuuuu narode, da vam se javim.

Bila kod dr, samo što se nije srušila sa stolice kada je videla kolika mi je štitna žlezda. Ali, ona je takva ostala posle lečenja, i moj dr mi je onda rekao da je trebalo da se smanji od terapije, ali eto, nije. Radila sam još neke analize, čak i tumor markere, mamicu im, isteraše mi 4000 dinara iz džepa. :evil: Tumor markeri i hormoni koje sam radila privatno su mi u redu, nisu dobra antitela, ali to nije bilo dobro ni pre 15 godina. Ostali hormoni će biti gotovi za par dana, ali ću rezultat preuzeti 8. aprila kada budem išla ponovo na kontrolu. Do tada imam da uradim rentgen i UZ, jer joj se čini da je štitna počela da se spušta niže, pa kaže da ću u tom slučaju možda morati da je operišem, da me ne uguši. :zblesav:

Eto, rekla sam vam ja da je to sve dobro. Ma ne može meni jedna štitna žlezda ništa. :D

superiška rezultati,ura,ura,ura :klap::zurka::zskace:
imam rođaku koja ima samo 1/3 štitne već nekih 45 godina živi tako i niš joj ne fali

ekomer verovatno,šta znam,to su bili povukli iz prodaje,valjda je bio neki tehnološki propust u proizvodnji,pa vidim sad ga opet ima,
aloja je slaba,bar ono što do nas dođe,razrede joj dušu,nema svrhe.to ljubičasto su alge,one nisu loše za uzimati,znam devojku
koja je njima skroz zaustavila tumor,uz hemiju i zračenje naravno,e sad.....kontraproduktivno je uzimati mnogo tih stvari za imunitet
odjednom,treba se držati stvari za koje provereno znaju da mu koriste.....ma samo nek on ima snage da izdrži hemiju,kako se do toga
dođe nije bitno,ne reaguju svi isto....toliko ima tih pomoćnih stvari,teško je znato šta deluje,šta ne.....samo nek se oni trude,biće
rezultata.....držim palčeve iz sve snage samo da uspe

ne sme da mesa toliko stvari u isto vreme
ja sam se bila tako uradila pila sam sve sto mi je doslo pod ruku i kad sam vadilakrev imala sam sa da vidim
jetra u haosu jer nje mogla da precisti sve te travcice i kojesta

:rotf: :rotf: brate mili luda si 1000% :rotf: pa valjda znaš da bi se garant svi skupili da budemo sutra pored tebe, samo kad bi mogli :heart: i zato nemoj da se buniš na pažnji :obozavam:

- - - - - - - - - -

mogu vec da zamislim
onko mafija ispred bolnice
hahahahaaaaaa

Juhuuuuuu narode, da vam se javim.

Bila kod dr, samo što se nije srušila sa stolice kada je videla kolika mi je štitna žlezda. Ali, ona je takva ostala posle lečenja, i moj dr mi je onda rekao da je trebalo da se smanji od terapije, ali eto, nije. Radila sam još neke analize, čak i tumor markere, mamicu im, isteraše mi 4000 dinara iz džepa. :evil: Tumor markeri i hormoni koje sam radila privatno su mi u redu, nisu dobra antitela, ali to nije bilo dobro ni pre 15 godina. Ostali hormoni će biti gotovi za par dana, ali ću rezultat preuzeti 8. aprila kada budem išla ponovo na kontrolu. Do tada imam da uradim rentgen i UZ, jer joj se čini da je štitna počela da se spušta niže, pa kaže da ću u tom slučaju možda morati da je operišem, da me ne uguši. :zblesav:

Eto, rekla sam vam ja da je to sve dobro. Ma ne može meni jedna štitna žlezda ništa. :D

ne zezaj se sa stitnom nije ona tako naivna kako se nama cini

i da dodam ja imam temperaturu
izgleda da me dovatio ovaj virus
neka neka mozda i smrsan neki gram kao moja glavna sestra ( 5kg za nedelju dana zbog virusa i temperature )
a jesam kreten jesam

A ja se slažem sa vama obema, ali ja sada nikako njima ne mogu objasniti da nešto izostave. :( Razumem ih, hvataju se za slamku...

malo lukavosti,ne ubeđivanja,još će se naljutiti,izokola samo reci da ne bi bilo loše da popričaju s njegovim onkologom kad legne ili ima i udruženje tamo,pa da nađu nekoga od tih ljudi,veoma su dobri i obučeni za rad sa pacijentima

Jao , pa ja joj htedoh reci da se manje smara , da koju prosledi tebi, dobila sve za dzabe, ali ne stigoh :zcepanje:

Lukovice lala, zumbula i narcisa sam dobila od mame, vadila je svoje i to sam sadila jesenas,sad su sve nikle ali nece cvetati ,samo poneka.
A ruze sam sve kupila, ne te fensi stablasice od 10 evra, obicne i mini ruze po 150 din.
Sledece godine cu reci mami da mi navadi jos pa dodjite i uzimajte :mrgreen:

To sandzama sam ja jednom lupila za one Lilicine ,,zivotinje,, sto joj nocu
po dvoristu setaju i prave buku :zcepanje: a cula sam odavno od mog skolskog druga taj izraz
koji mislim da znaci ala, cudoviste, tako nesto...:mrgreen:
Da Nedo, u 8 joj je ,,zakazano,, treba da je vec tada tamo, a kad ce je primiti...ne zna se :roll:

po dvoristu setaju i prave buku :zcepanje: a cula sam odavno od mog skolskog druga taj izraz
Da Nedo, u 8 joj je ,,zakazano,, treba da je vec tada tamo, a kad ce je primiti...ne zna se :roll:

znači sistem svi na gomilu,pa ko prvi dođe,e dobro,fala ti draga,sam da znam :cool:

- - - - - - - - - -

Hoće joj odmah očitati nalaz?

jok,nema šanse,čeka se minimum nedelju dana,ali i to čisto sumnjam :think:

e petre kad si ti jeo sad mogu mirne duse na spavanje a ne da se sekiram:zcepanje:
ja tamo u osam , jao braunila opet , mrzim braunile:evil:
pa tamo bas smorno na skeneru , odmah se setim zracenja ,
a za ekomer pa tamo odakle je niko to ne pije , to bre za nas siromahe uvaljuju za skupe pare , ja kup[ovala kad bila na zracenju pa nista , eto sad odavno nista sem onog skupog sto mi neda kupila na hemo kad sam bila , a opet me nije virus scepao , ma pavlaka i hleb najbolje za imunitet:zcepanje:

a sadnice , pa ce dodjemo na prolece , sve to organska hrana da se lepo hranimo pasemo :zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back