GAGA1510
Iskusan
- Poruka
- 5.286
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

kako si gagice

kako si gagice![]()
kako si mi liliceeee?
Kad ideš na pregled?
![]()

kako si gagice![]()
idem sutra na dogovor pa da mi kaze kad i kako da se spremim , sutra mi dolazi i moja sekaNešto me u vratu potkočilo,pa nešto kilavo.........
idem sutra na dogovor pa da mi kaze kad i kako da se spremim , sutra mi dolazi i moja seka

Значи Бики нам је Вагица
Срећан рођендан вЛагооо.
Да нам будеш жива и здрава још бар 50 година.
![]()

Ја одох да спавам мало....било данас доста обавеза, а имам још да радим.
Него, данас су ми нека два клинца била смешна.
Прва су година на медицини и тек су им почеле вежбе из анатомије. На првим вежбама се уче кости. Они на анатомији имају све те кости лепо обрађене и дају их студентима да их гледају и уче на њима.
И сад, њих двојица пипкали те кости и мош'те мислити, ијаооо и куку, нису након тога опрали руке , а навалили да једу.
И не знам како им је пало на памет да дођу скроз на институт на ком ја радим, да уђу у обдукциони блок да потраже савет да ли су се, не дај Боже, отровали или нису.
И набасају на мене...па се смушили, па не знају да објасне шта су урадили, па им као неки мирис у носу, рекли им да пију што више течности...
Мислим се децо да сте попили чашу формалина не би вам било ништа, а камоли што сте пипкали препарисане кости старе и по више деценија које сам лично и кући доносила.
Мало морбидног патолошког хумора али шта ћу, морала сам да вам напишем како су ми били слатки.![]()

..............mada,kad bolje razmislim možda su je i previše ozbiljno shvatili,ako su je čuli 
Ја одох да спавам мало....било данас доста обавеза, а имам још да радим.
Него, данас су ми нека два клинца била смешна.
Прва су година на медицини и тек су им почеле вежбе из анатомије. На првим вежбама се уче кости. Они на анатомији имају све те кости лепо обрађене и дају их студентима да их гледају и уче на њима.
И сад, њих двојица пипкали те кости и мош'те мислити, ијаооо и куку, нису након тога опрали руке , а навалили да једу.
И не знам како им је пало на памет да дођу скроз на институт на ком ја радим, да уђу у обдукциони блок да потраже савет да ли су се, не дај Боже, отровали или нису.
И набасају на мене...па се смушили, па не знају да објасне шта су урадили, па им као неки мирис у носу, рекли им да пију што више течности...
Мислим се децо да сте попили чашу формалина не би вам било ништа, а камоли што сте пипкали препарисане кости старе и по више деценија које сам лично и кући доносила.
Мало морбидног патолошког хумора али шта ћу, морала сам да вам напишем како су ми били слатки.![]()
???
Hvala,i vi svi sa mnom jos po 50,60 godinaЗначи Бики нам је Вагица
Срећан рођендан вЛагооо.
Да нам будеш жива и здрава још бар 50 година.![]()

odoh da cistim kucu![]()
veselooooooooooooooooo
nisam te valjda rastuzilaNisam nesto ko sinoc,ali ajd...
A i ti si me danas....uf!!!!