GAGA1510
Iskusan
- Poruka
- 5.286
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

kako si gagice

kako si gagice
kako si mi liliceeee?
Kad ideš na pregled?

kako si gagice
idem sutra na dogovor pa da mi kaze kad i kako da se spremim , sutra mi dolazi i moja sekaNešto me u vratu potkočilo,pa nešto kilavo.........
idem sutra na dogovor pa da mi kaze kad i kako da se spremim , sutra mi dolazi i moja seka

Значи Бики нам је Вагица
Срећан рођендан вЛагооо.
Да нам будеш жива и здрава још бар 50 година.

Ја одох да спавам мало....било данас доста обавеза, а имам још да радим.
Него, данас су ми нека два клинца била смешна.
Прва су година на медицини и тек су им почеле вежбе из анатомије. На првим вежбама се уче кости. Они на анатомији имају све те кости лепо обрађене и дају их студентима да их гледају и уче на њима.
И сад, њих двојица пипкали те кости и мош'те мислити, ијаооо и куку, нису након тога опрали руке , а навалили да једу.
И не знам како им је пало на памет да дођу скроз на институт на ком ја радим, да уђу у обдукциони блок да потраже савет да ли су се, не дај Боже, отровали или нису.
И набасају на мене...па се смушили, па не знају да објасне шта су урадили, па им као неки мирис у носу, рекли им да пију што више течности...
Мислим се децо да сте попили чашу формалина не би вам било ништа, а камоли што сте пипкали препарисане кости старе и по више деценија које сам лично и кући доносила.
Мало морбидног патолошког хумора али шта ћу, морала сам да вам напишем како су ми били слатки.

..............mada,kad bolje razmislim možda su je i previše ozbiljno shvatili,ako su je čuli
 ..............mada,kad bolje razmislim možda su je i previše ozbiljno shvatili,ako su je čuli 
Ја одох да спавам мало....било данас доста обавеза, а имам још да радим.
Него, данас су ми нека два клинца била смешна.
Прва су година на медицини и тек су им почеле вежбе из анатомије. На првим вежбама се уче кости. Они на анатомији имају све те кости лепо обрађене и дају их студентима да их гледају и уче на њима.
И сад, њих двојица пипкали те кости и мош'те мислити, ијаооо и куку, нису након тога опрали руке , а навалили да једу.
И не знам како им је пало на памет да дођу скроз на институт на ком ја радим, да уђу у обдукциони блок да потраже савет да ли су се, не дај Боже, отровали или нису.
И набасају на мене...па се смушили, па не знају да објасне шта су урадили, па им као неки мирис у носу, рекли им да пију што више течности...
Мислим се децо да сте попили чашу формалина не би вам било ништа, а камоли што сте пипкали препарисане кости старе и по више деценија које сам лично и кући доносила.
Мало морбидног патолошког хумора али шта ћу, морала сам да вам напишем како су ми били слатки.
 ???
???
Hvala,i vi svi sa mnom jos po 50,60 godinaЗначи Бики нам је Вагица
Срећан рођендан вЛагооо.
Да нам будеш жива и здрава још бар 50 година.

odoh da cistim kucu
veselooooooooooooooooo

nisam te valjda rastuzilaNisam nesto ko sinoc,ali ajd...
A i ti si me danas....uf!!!!