lilihip64
Elita
- Poruka
- 15.331
tako ces da se napijes
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tako ces da se napijes
ma nece irena , ovu cu jaPa Sofijin kuglof hocu, a ti bas zapela za cokoladu . I mislis tortu sto ce Irena da pravi , a ne ti![]()
ma nece irena , ovu cu ja
o super jedva cekamoStigoh,ocekujte slikesamo sto sam stigao
![]()

Stigoh,ocekujte slikesamo sto sam stigao
![]()
evo ja idem u dom zdravlja po uput , jel ti neko cestitao jutrosHvala malena moja![]()
dobila nesto lepo
evo ja idem u dom zdravlja po uput , jel ti neko cestitao jutrosdobila nesto lepo
![]()

A svi kazu da je samo terapija kriva za taj visak kila
Mama krije kolace u spajz da joj ne mirisu,al ih lako i brzo pronadze
.Srecan rodjendan biki . Lilihip dali moze taj pregled da se napravi privatno,mama ide tako vec tri puta na kolonoskopiju.Mislim da ne kosta previse kad se mora..A za ovaj tvoj pregled ne znam kako ide,verovatno je nesto slicno.Procice i to.Pozdrav za sve.

Super za Lili!
Bikice srecan rodjus,zdravlja,zdravlja i zdravlja,ostalo kako bude....jer to nam je svima najbitnije!![]()

Uvece diskoteka i ludilo 

Vidim ima lepih vesti!Samo neka se tako nastavi!
Biki srecan rodjendan i ovde,videcete uskoro slike!
Proveo sam se fenomenalno,ispijao piva za sve vas,jeo kobasice torte,secajuci se vas.Nedostajao mi je forum i moja onkomaFija!
1.dan :krenuli u 5 iz bg-a,stigli tamo oko pola 11h u hotel koji je bas lep,cist,osovblje divnoMa milina aravno nije se spavalo uopste
2.dan obilazak praga,krstarenje Vltavom,gde sam cugnuo prvo pivce-staropramen,a zatim pilsner urguell,zatim obilazak grada,one znamenitosti,a zatim ja svinjce asa jos nekim drustvom obisao i cesku nacionalnu kuhinju i pojeo 2 pohovana slepica,pohovani kackavalj,pire krompir,i sok od jecmaUvece diskoteka i ludilo
Opet po koje pivce,vince
e vec tad mi se prispavalo...malo sam dremnuo i od pola ujutru kece ludnica po hotelu...
![]()
3.dan obliazak drezdena,ja sam tim gradom odusevljen,prelep je,glavne ulice sve u kaldrmi,svaka zgrada ima kupolu i zlatni vrh,sve je prelepo,tamo sam je kobajei kirschetorte(torta sa visnjama).... uvece smo opetimali diskoteku koja je bila bez veze,bas mala ,kao gasna komora
4.dan oblilazak gornjeg,istorijski najznacajnijeg dela praga,isto lepo,mada meni i ne tako zanimljivoopet diskoteka
5.dan u devet krenuli za bec,stogli,grad prelep,isli u prirodnjaacki muzej ,bas je lepo bilo,ali kratko. u bg stigli oko 3 i 15![]()
Kupio sam mojima silne magnetice,baki,tetki i mami turpije sa swarovski elementima,odusevile se,i po pakovanje mozzart kugli,tati i teci po pivce,sestri hello kity onaj grejjacza usi(djavo ih odneo bas je skup) i helo kity snalice,i neke igrackice ,a SEBI,sebi sam kupio:kanadjanke u deichmann-u za samo 24€,a bile su 49 pre snizenja,bas sam dobro prosao,kuipio sam crni dzemper sa belim prugama,onda jedan plavi sa belim i sivim romboidima,2 kosulje karirane ,10pari carapa,jedan deblji plavi duks,jedan crni tanji u C&A za samo 52€+kanadjanke 24€=76€,a u srbiji samo sam kanadjanke mogao za te pare da kupimi tako ,sad ce i slike da stignu,ljubim vas sve
![]()

i čekamo slikice