BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa bilo mi je dobro![]()
A dobro,znam....malo mi se tad bilo smucilo sve,tad sam zaglavila i na infuziju,Bikiiiiiiiii.....................
Pa i sad ti je Bogu hvala dobro,pa opet ideš na kontrolu,jel tako,tako je!!!

A dobro,znam....malo mi se tad bilo smucilo sve,tad sam zaglavila i na infuziju,
nisam bila za guzve i kontrole...razumi me![]()

Ok,ok kad me tako lijepo i umiljato moliš,oprošteno ti je,ali ne i zaboravljeno
šalu na stranu,razumijem zašto nisi išla,meni je i dan danas muka,na samu pomisao na infuziju,taman kad bi njome teklo kokosovo mlijeko![]()

sad za stolove nisam baš sigurna... polomili bi se pod težinom 

LILI IZLAZI IZ BOLNICE DANAS!!!
Taj dr što je trebao da radi pregled je završio u bolnici, a nema drugog dr-a pa je puštaju kući sa porukom snađi se sama i ne dolazi dok ne odradiš pregled. A onda će ako sve bude ok, primiti terapiju. Sad je naša lizalica ljuta i besna ali proći će...

lili,idi legni odmori se kao prvo. .popij nesto ili jedi. Sutra ces misliti sta i kako daljeeto mene , pala u nesvest u busu![]()
.pozdrav.lili,idi legni odmori se kao prvo. .popij nesto ili jedi. Sutra ces misliti sta i kako dalje.pozdrav.
hocu , ljubim tegledala , privatno kosta oko 11 hiljada kolonoskopija , ne znam moram naci negdeej, nisi valjda opet pala - kuci bolje . Ajde, nemoj se sekirati nesto vec smislimo

gledala , privatno kosta oko 11 hiljada kolonoskopija , ne znam moram naci negde![]()
gledala , privatno kosta oko 11 hiljada kolonoskopija , ne znam moram naci negde![]()
popi bulardi ili loperamidMože li neko da mi kaže jel jabukovo sirće se pije za proliv? Razbio me želudac i proliv. Kao česma sam

napisali to ili kolonskopijuTebi treba REKTOSKOPIJA. Kolonoskopija je drugačiji pregled. Mislim suština je ista, ali se gleda celo debelo crevo, a kod rektoskopije samo 30cm
popi bulardi ili loperamid
napisali to ili kolonskopiju
kad ti kazesAjde za početak se malo opusti, molim te. Vidiš da si pala u nesvest, a to ti je verovatno što nisi jela zbog klistira, pa još vrućina i eto čuda. Danas gledaj da se smiriš i ne razmišljaš o tome, a onda od sutra kreni lagano. Ne brini, završićeš sve na vreme, a ta pauza u terapiji se neće bitno odraziti na tumor, a prijaće ti pauza zbog vena. Ne brini, još uvek nema mesta za brigu.![]()
bas sam razocaranaMislim stvarno! Kao da ne znaju šta je šta! Ili ili. Pa nije to paradajz pa ako nema crveni dobar je i čeri! O čoveče!!!