Онкологија 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
2n7r1oo.jpg

Kao da su mu glazuru stavljali :rotf:

Muskarcinu?! Drvosecu? :mrgreen:
Не баш такву, него ону од четири-пет дана. :D

tacka do tacke tackiceeeeeee
moja cerka ima BOGINJEeeeeee
Супер, нек их прележи што пре. :)
Ја нисам ни овчије ни мале богињице.
И тако сам се једном пожалила мом професору са инфективних болести. Он је то озбиљно схватио и решио да ме сваки пут убаци бар на пет минута у собу с онима који се лече од истих. :zcepanje: На крају ни то није упалило па нам је пало на памет да сам их можда прележала атипично, без осипа.
Урадићу једном анти-тела па ћу и то сазнати. :D

И тако сам се једном пожалила мом професору са инфективних болести. Он је то озбиљно схватио и решио да ме сваки пут убаци бар на пет минута у собу с онима који се лече од истих. :zcepanje: На крају ни то није упалило па нам је пало на памет да сам их можда прележала атипично, без осипа.

izbegla je redaljku u vrticu pa u predskolskom pa 4 godine u skoli
svi njeni drugovi i drugarice su imali a ona jok
e sad je dobila od brata koji je imao herpes

Kažu mi kolege sa opšte medicine da je opasno da se kasno preleže ospice,a zašto je to tako Sofi?

Kažu mi kolege sa opšte medicine da je opasno da se kasno preleže ospice,a zašto je to tako Sofi?

Због компликација које су много чешће касније него у дечијем узрасту.
Могу да се искомпликују тешком упалом плућа, менингитисом, упалом мозга...
Са крајницима је иста ствар. Мислим на операцију. То ако се не обави у детињству касније је прилично ризично. Некако организам реагује претерано.

Због компликација које су много чешће касније него у дечијем узрасту.
Могу да се искомпликују тешком упалом плућа, менингитисом, упалом мозга...
Са крајницима је иста ствар. Мислим на операцију. То ако се не обави у детињству касније је прилично ризично. Некако организам реагује претерано.

Baš zeznuto.........
A znam i ja par ljudi koji gaze 40-te a nisu preležali ospice............a vrlo moguće da se to tako atipično preleži,da li to znači da je org.,odnosno imunitet jači pa se to nije ispoljilo ili.........?

Baš zeznuto.........
A znam i ja par ljudi koji gaze 40-te a nisu preležali ospice............a vrlo moguće da se to tako atipično preleži,da li to znači da je org.,odnosno imunitet jači pa se to nije ispoljilo ili.........?
Или је до имунитета или је до интеракције са неким другим вирусом у организму.
Рецимо, ја од детињства имам грознице тј. херпес. А херпес и виру који изазива овчије богиње су из исте фамилије вируса. Па може бити да кад запатиш један, други не може да се истакне у организму. То је нека имунолошка теорија која је пласирана пре 7-8 година. Да ли је и колико тачна, не знам. Али ето, код мене је било или тако или сам имала атипично.
Могу то да проверим тако што ће ми радити титар анти-тела на узрочника малих и овчијих богиња.
Само чему? ;)

Или је до имунитета или је до интеракције са неким другим вирусом у организму.
Рецимо, ја од детињства имам грознице тј. херпес. А херпес и виру који изазива овчије богиње су из исте фамилије вируса. Па може бити да кад запатиш један, други не може да се истакне у организму. То је нека имунолошка теорија која је пласирана пре 7-8 година. Да ли је и колико тачна, не знам. Али ето, код мене је било или тако или сам имала атипично.
Могу то да проверим тако што ће ми радити титар анти-тела на узрочника малих и овчијих богиња.
Само чему? ;)

....eto ja sam preležala ospice a imam i herpes labialis oko tri puta godišnje,tako da nemam pojma!
Taj herpes mi je uvijek usled iscrpljenosti češće izlazio,a kako sam primala hemo terap.rijetko,uticala je na to sigurno.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back