Онкологија 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
LILI IZLAZI IZ BOLNICE DANAS!!! :vatromet:
Taj dr što je trebao da radi pregled je završio u bolnici, a nema drugog dr-a pa je puštaju kući sa porukom snađi se sama i ne dolazi dok ne odradiš pregled. A onda će ako sve bude ok, primiti terapiju. Sad je naša lizalica ljuta i besna ali proći će...

LILI IZLAZI IZ BOLNICE DANAS!!! :vatromet:
Taj dr što je trebao da radi pregled je završio u bolnici, a nema drugog dr-a pa je puštaju kući sa porukom snađi se sama i ne dolazi dok ne odradiš pregled. A onda će ako sve bude ok, primiti terapiju. Sad je naša lizalica ljuta i besna ali proći će...

Sada sam pricala sa njom i ebes sve... ovaj stres joj najmanje potreban. Pa kako da se snadje, redovi do besvesti , a njoj vazno do subote . :besna:

I ja jos cekam dr.za ultra zvuk abdomena...
Ginekolog ok, pluca ok, sad cekam nekog doktora,bilo kog,da dodje od 2 sata za taj abdomen..
Ne znam,pitacu mamu moze li to da odradi kod nje sta bese,jel rektoskopija?
Jos malo sam na kompu,kod mame kuci dok taj dr.ne dodje....pisite mi na mob posle 2 sata,mislim
sta konkretno da pitam za Lili

gledala , privatno kosta oko 11 hiljada kolonoskopija , ne znam moram naci negde:eek:

Ajde za početak se malo opusti, molim te. Vidiš da si pala u nesvest, a to ti je verovatno što nisi jela zbog klistira, pa još vrućina i eto čuda. Danas gledaj da se smiriš i ne razmišljaš o tome, a onda od sutra kreni lagano. Ne brini, završićeš sve na vreme, a ta pauza u terapiji se neće bitno odraziti na tumor, a prijaće ti pauza zbog vena. Ne brini, još uvek nema mesta za brigu. :heart:

Ajde za početak se malo opusti, molim te. Vidiš da si pala u nesvest, a to ti je verovatno što nisi jela zbog klistira, pa još vrućina i eto čuda. Danas gledaj da se smiriš i ne razmišljaš o tome, a onda od sutra kreni lagano. Ne brini, završićeš sve na vreme, a ta pauza u terapiji se neće bitno odraziti na tumor, a prijaće ti pauza zbog vena. Ne brini, još uvek nema mesta za brigu. :heart:
kad ti kazes:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back