Онкологија 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lili ostaje u bolnici, u ponedeljak joj rade taj pregled. Naravno, sad je sva nikakva jer sedi u bolnici za bezveze 5 dana. Ja sam probala da je opustim, ali ne znam koliko sam uspela. Ima li nekog da može da ode do nje danas?
Za vikend neće da je puste jer moraju u nedelju i ponedeljak da je duboko klistiraju, i kako ona kaže imaće sexa samo tako :zcepanje: :rotf:

Znam da je muka i nevolja, ali nekako imam vere jer su ozbiljni, bave se njome, a to je najvaznije. Zvacu je ja veceras....

garv12.png

pa gde ste devojke?
jedva sam vas pronasla a bogami i oke me zabolese dok sam procitala vase pisanije
ali bilo je veoma poucno i produktivno
ja sam previdela ( da ne kazem zaboravila ) da treba da idem na kontrolu
QQ QQ crna ja
sva sreca sto ne zakazujem inace bi se roknula

Надовезујемо се на тему ''Онкологија 1''. :)

Као што сви занате, а због оних који не знају, тема је конципирана као озбиљна и шаљива.
Сам назив јој је прилично суморан али зато је ми чинимо прихватиљивом дружећи се , смејући се заједно, делећи тугу, пружајући несебично савете.

Pogledajte prilog 254668

:heart:

Naziv teme je morbidan jer ukazuje na fatalan kraj.
Možda je bolje da si nazvala "URGENTNI CENTAR" pošto se tu dovozi sve i svašta a obradjuje po hitnom postupku
Na onkologiji je em zlo od bolesti em zlo kako je organizovana
a opet možda je u skladu sa Krstinom politikom - em zlo ko je uredjuje em zlo kako je organizovana

a ovom popu svaka čast i ne bi bilo loše da ovo ispriča kada se polaže Hipokratova zakletva

Poslednja izmena:
Joj Boze, svi pospani .... ja sam stvarno odlepila. Pa meni se nika ne spava.:think:
Meni je problem otici kod dr., imam od njih takav strah....steta sto Sofija odabra , necu ni da pominjem, tu oblast :hahaha:
Boze, sta ti bi ...onako pametna, lepa , nabila se u neku vukoebinu da cami ...... volim da odem kod dr., pa da mi prija i oku ....
kod nas katastrofa .... jedino u hitnoj primili mlad svet ..... al to je hitna i opet moras kod ovih , a ja kao mlada hehe .....
Laku noc .........

Za tvoje nespavanje ne znam sta bi ti rekla,ja nekada jedva cekam da utonem u san,da zaboravim na sve...voljela bi da i ti mozes,ja se jednostavno i osjecam umorno,pospano hvala Bogu pa mogu,da ne mogu tek bi skrenula sta bi cijelu noc,dok svi spavaju ja da ja vilenim,uf nadam se da ce tako biti i u buduce...
Sto se bona plasis Dr.?Ja nemam taj problem,idem i rijesavam sta mogu,i muzic mi je tako rekao,da se cuvam:heart:,sprijecicu sta mogu,a kad bude kasno bude,sta bi...
A da mora da mi prija oku ne mora...

Za tvoje nespavanje ne znam sta bi ti rekla,ja nekada jedva cekam da utonem u san,da zaboravim na sve...voljela bi da i ti mozes,ja se jednostavno i osjecam umorno,pospano hvala Bogu pa mogu,da ne mogu tek bi skrenula sta bi cijelu noc,dok svi spavaju ja da ja vilenim,uf nadam se da ce tako biti i u buduce...
Sto se bona plasis Dr.?Ja nemam taj problem,idem i rijesavam sta mogu,i muzic mi je tako rekao,da se cuvam:heart:,sprijecicu sta mogu,a kad bude kasno bude,sta bi...
A da mora da mi prija oku ne mora...

Znas sta, mrzim matoro i nemilo i ebiga, a ovi kod nas svi takvi, a imam i lose iskustvo sa njima , pa da budem precizna, nemam vise poverenja u njih . Iz tog razloga ih se bojim.
Ako je nesto bas hitno, odem privatno na konsultaciju ...sve sto je valjalo pobeglo u privatnike , da sacuvaju zivu glavu od ovih ludaka koji su im nadredjeni. Kod nas tako stvari stoje ...
Jel ti znas kako je nasa Sofija lepa? Pa vidis i da je dobra dok sa nama slobodno vreme koristi... deleci savete. Vesna , isto tako, a imamo doktrora milion kojim nije ni na kraj pameti da
se ukljuce. Mogao bi i neki onkolog da odredi neki dana kada nam je na raspolanju.Nije nuzno dnevno, ali , mogao bi.... pa ima situacija kada se prepadnes zbog nekog beznacajnog simtoma, a to kosta nerava, a onkoloskim bolesnicima to najmanje potrebno. Dodjes u situaciju da moras sve da znas i da to trazis od dr., postadosmo svi svoji doktori .....
A moje spavanje.... to je posebna prica. Srecom, ti si mlada, pred tobom je zivot i nadam se da ces se vec nekako snaci. To ti od srca zelim. :)

Možda je bolje da si nazvala "URGENTNI CENTAR" pošto se tu dovozi sve i svašta a obradjuje po hitnom postupku
a opet možda je u skladu sa Krstinom politikom - em zlo ko je uredjuje em zlo kako je organizovana

a ovom popu svaka čast i ne bi bilo loše da ovo ispriča kada se polaže Hipokratova zakletva

Nisam svestenika nista razumela, ali ovde pisu onkoloski bolesnici i nije nuzan fatalan kraj .
Organizacija Onkologije u stvarnom zivotu je zaista katastrofa , volela bi znati na koji nacin ja kao pojedinac mogu nesto promeniti.
Nemam ideju .....

Biki je bolesna,napao je virus neki,nije mogla da ode kod Lilijan,
sad sam pričala sa Lil.Ona čeka dubinski klistir sutra i u ponedeljak,
pa na rektoskopiju.Zakazali joj na gastro,ali ne zna u koliko sati.
Načisto je ljuta što se sve pomerilo i poremetilo joj planove i psuje
onog ko ju je nagovorio da prijavi krvarenje.

Znas sta, mrzim matoro i nemilo i ebiga, a ovi kod nas svi takvi, a imam i lose iskustvo sa njima , pa da budem precizna, nemam vise poverenja u njih . Iz tog razloga ih se bojim.
Ako je nesto bas hitno, odem privatno na konsultaciju ...sve sto je valjalo pobeglo u privatnike , da sacuvaju zivu glavu od ovih ludaka koji su im nadredjeni. Kod nas tako stvari stoje ...
Jel ti znas kako je nasa Sofija lepa? Pa vidis i da je dobra dok sa nama slobodno vreme koristi... deleci savete. Vesna , isto tako, a imamo doktrora milion kojim nije ni na kraj pameti da
se ukljuce. Mogao bi i neki onkolog da odredi neki dana kada nam je na raspolanju.Nije nuzno dnevno, ali , mogao bi.... pa ima situacija kada se prepadnes zbog nekog beznacajnog simtoma, a to kosta nerava, a onkoloskim bolesnicima to najmanje potrebno. Dodjes u situaciju da moras sve da znas i da to trazis od dr., postadosmo svi svoji doktori .....
A moje spavanje.... to je posebna prica. Srecom, ti si mlada, pred tobom je zivot i nadam se da ces se vec nekako snaci. To ti od srca zelim. :)
E moja Liki nemam ni ja pravo da ti kazem,poslije moje borbe sa sterilitetom i raznih problema,pa ovoga sa muzem,svega sam se nagledala i naslusala,sto je najcrnje mi smo isli i kod privatnika i dodje mi na isto,sve je to meni isto,ja smatram da ih i u drzavnoj praksi i u privatnoj ima i losih i dobrih,jednostavno je tako bilo i uvijek ce biti...
Ja sam ispicetka bila jako ogorcena,ali sam kasnije kad su se smirile strasti,shvatila kako oni rade,kako moraju i da nisu svemoguci...
Daleko od toga da nema onih koji stvarno nisu nizasta,a kamoli medicinu,ima!Ali mora im se ici,ja da ne moram ne bi ni isla...
Da sama mogu svoje probleme rijesiti ne bi ni isla...
Za Sofiju vidim da je dobra,a koliko je fizicki lijepa ne znam jer je nikada nisam vidjela...ja se ne razumijem,dal se njima placa da se javljaju ovde?
Slazem se da je onkoloskim bolesnicima jako potreban neko ko ce im na neka pitanja smireno dati neki odgovor,ali biti Dr. nije ni malo lako,jako puno treba i zivaca i vremena za sve,a medicina stalno napreduje i napreduje,birali su sami naravno,ali mislim da mnogi nisu ni svjesni koliko je to tezak posao dok nisu osjetili...i onda sta je tu je...
Hvala na lijepim zeljama,ja se nadam da ce se bar taj san vremenom popraviti,jer ce te to vremenom iscrpiti jako,bar ja tako mislim,da probas naci neko rijesenje za to...:heart:

P.S. Za Liliku pitaju tamo na HR. forumu pozdravljaju je puno!!!!:heart:

Biki je bolesna,napao je virus neki,nije mogla da ode kod Lilijan,
sad sam pričala sa Lil.Ona čeka dubinski klistir sutra i u ponedeljak,
pa na rektoskopiju.Zakazali joj na gastro,ali ne zna u koliko sati.
Načisto je ljuta što se sve pomerilo i poremetilo joj planove i psuje
onog ko ju je nagovorio da prijavi krvarenje.

Bikice
ne daj se...............nadam se da nije ništa ozbiljno,samo moraš malo da odmoriš :zag: :heart:

Lilice nisam upućena šta je u pitanju,ali bolje je sve ispitati i pregledati,nego zavlačiti,to svi znamo najbolje,tako da bez sikirancije (ako se može :roll:)

99-TI PUT TE PITAM,DECKO,STA JE S' MOZGOM?!

Bikice
ne daj se...............nadam se da nije ništa ozbiljno,samo moraš malo da odmoriš :zag: :heart:

Lilice nisam upućena šta je u pitanju,ali bolje je sve ispitati i pregledati,nego zavlačiti,to svi znamo najbolje,tako da bez sikirancije (ako se može :roll:)

Joj ljudi sto ga ja naajebah:sad2:
Temperatura,glavobolja,zapusen nos,boli grlo....jutros mi zaova vadila krv u krevetu sam bila,
ona je jedina koja nema problem, sa mojom jadnom venom,ali jutros -HAOS!!
Jedva sa onim vakuumskim spricem,sreca te je i njega ponela iz Inepa,sva sam ulepljena

Joj ljudi sto ga ja naajebah:sad2:
Temperatura,glavobolja,zapusen nos,boli grlo....jutros mi zaova vadila krv u krevetu sam bila,
ona je jedina koja nema problem, sa mojom jadnom venom,ali jutros -HAOS!!
Jedva sa onim vakuumskim spricem,sreca te je i njega ponela iz Inepa,sva sam ulepljena

Boze, sta ti bi ? Da nisi jela nesto rdjavo jel vidis da je ovde sve strokavo ....
Sada sam razgovarala sa Draganom, od sutra nije na hrani , a kaze da ce sledece subote
sa prozora biti podrska gej paradi :zcepanje: Od nje sam i cula da si bolesna ....... da si u Grckoj
sigurno bi bila zdrava , ali znas i sama da ce ovo da prodje, ali strpi se malo ;) Moje drugarice sin je takav bio dva dana i proslo.
Naravno, pozdravlja sve , smeje se , prenela sam joj da se na onom drugom forumu raspituju za
nju .

Boze, sta ti bi ? Da nisi jela nesto rdjavo jel vidis da je ovde sve strokavo ....
Sada sam razgovarala sa Draganom, od sutra nije na hrani , a kaze da ce sledece subote
sa prozora biti podrska gej paradi :zcepanje: Od nje sam i cula da si bolesna ....... da si u Grckoj
sigurno bi bila zdrava , ali znas i sama da ce ovo da prodje, ali strpi se malo ;) Moje drugarice sin je takav bio dva dana i proslo.
Naravno, pozdravlja sve , smeje se , prenela sam joj da se na onom drugom forumu raspituju za
nju .

A nemam pojma sta mi bi,moji su svi imali neki stomacni virus jedino ja nisam,al sam zato
fasovala ovaj,jeebemliga...poludecu!!!
Lili lupeta ko Maksim po diviziji,po obicaju,pricale smo danas...zvacu je malo kasnije opet...
Grcka nije Grcka bez vas ljudi :heart:

Bikice

Slazem se GAGA u potpunosti sa tobom.Niko ne voli te pretrage,ali mora se otkriti razlog tog krvarenja sto ranije.Procice i to...Mi smo napravili veliku gresku sto smo hteli da mama ide kuci ranije po operacije srca.A doktori jos tada su sumjali na nisko gvozde u krvi i nisu je hteli pustiti kuci.Sad bi sve bilo lakse.Al tako je kad nemas svoja kola a zivis u drugom gradu.Ovo pisem da drugi ne ponove istu gresku. Liki lee to sto se o lepote lekara odnosi meni ne znaci bas puno.Vazno je da je dobar strucnjak , da voli svoj posao i da ima bar mali osmeh na licu.Jes da je lep ne bi mi smetalo:zper:. pozdrav.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back