BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098
Sad smo pricale,sutra cu najverovatnije ici do nje malo....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lili ostaje u bolnici, u ponedeljak joj rade taj pregled. Naravno, sad je sva nikakva jer sedi u bolnici za bezveze 5 dana. Ja sam probala da je opustim, ali ne znam koliko sam uspela. Ima li nekog da može da ode do nje danas?
Za vikend neće da je puste jer moraju u nedelju i ponedeljak da je duboko klistiraju, i kako ona kaže imaće sexa samo tako![]()
![]()
Gde si Rayela!! Šta rade drugovi Francuzi..muzičari![]()

Надовезујемо се на тему ''Онкологија 1''.
Као што сви занате, а због оних који не знају, тема је конципирана као озбиљна и шаљива.
Сам назив јој је прилично суморан али зато је ми чинимо прихватиљивом дружећи се , смејући се заједно, делећи тугу, пружајући несебично савете.
Pogledajte prilog 254668
![]()
Joj Boze, svi pospani .... ja sam stvarno odlepila. Pa meni se nika ne spava.![]()
Meni je problem otici kod dr., imam od njih takav strah....steta sto Sofija odabra , necu ni da pominjem, tu oblast![]()
Boze, sta ti bi ...onako pametna, lepa , nabila se u neku vukoebinu da cami ...... volim da odem kod dr., pa da mi prija i oku ....
kod nas katastrofa .... jedino u hitnoj primili mlad svet ..... al to je hitna i opet moras kod ovih , a ja kao mlada hehe .....
Laku noc .........
,sprijecicu sta mogu,a kad bude kasno bude,sta bi...Za tvoje nespavanje ne znam sta bi ti rekla,ja nekada jedva cekam da utonem u san,da zaboravim na sve...voljela bi da i ti mozes,ja se jednostavno i osjecam umorno,pospano hvala Bogu pa mogu,da ne mogu tek bi skrenula sta bi cijelu noc,dok svi spavaju ja da ja vilenim,uf nadam se da ce tako biti i u buduce...
Sto se bona plasis Dr.?Ja nemam taj problem,idem i rijesavam sta mogu,i muzic mi je tako rekao,da se cuvam,sprijecicu sta mogu,a kad bude kasno bude,sta bi...
A da mora da mi prija oku ne mora...

Naziv teme je morbidan jer ukazuje na fatalan kraj.
Možda je bolje da si nazvala "URGENTNI CENTAR" pošto se tu dovozi sve i svašta a obradjuje po hitnom postupku
Na onkologiji je em zlo od bolesti em zlo kako je organizovana
a opet možda je u skladu sa Krstinom politikom - em zlo ko je uredjuje em zlo kako je organizovana
a ovom popu svaka čast i ne bi bilo loše da ovo ispriča kada se polaže Hipokratova zakletva
E moja Liki nemam ni ja pravo da ti kazem,poslije moje borbe sa sterilitetom i raznih problema,pa ovoga sa muzem,svega sam se nagledala i naslusala,sto je najcrnje mi smo isli i kod privatnika i dodje mi na isto,sve je to meni isto,ja smatram da ih i u drzavnoj praksi i u privatnoj ima i losih i dobrih,jednostavno je tako bilo i uvijek ce biti...Znas sta, mrzim matoro i nemilo i ebiga, a ovi kod nas svi takvi, a imam i lose iskustvo sa njima , pa da budem precizna, nemam vise poverenja u njih . Iz tog razloga ih se bojim.
Ako je nesto bas hitno, odem privatno na konsultaciju ...sve sto je valjalo pobeglo u privatnike , da sacuvaju zivu glavu od ovih ludaka koji su im nadredjeni. Kod nas tako stvari stoje ...
Jel ti znas kako je nasa Sofija lepa? Pa vidis i da je dobra dok sa nama slobodno vreme koristi... deleci savete. Vesna , isto tako, a imamo doktrora milion kojim nije ni na kraj pameti da
se ukljuce. Mogao bi i neki onkolog da odredi neki dana kada nam je na raspolanju.Nije nuzno dnevno, ali , mogao bi.... pa ima situacija kada se prepadnes zbog nekog beznacajnog simtoma, a to kosta nerava, a onkoloskim bolesnicima to najmanje potrebno. Dodjes u situaciju da moras sve da znas i da to trazis od dr., postadosmo svi svoji doktori .....
A moje spavanje.... to je posebna prica. Srecom, ti si mlada, pred tobom je zivot i nadam se da ces se vec nekako snaci. To ti od srca zelim.![]()

Biki je bolesna,napao je virus neki,nije mogla da ode kod Lilijan,
sad sam pričala sa Lil.Ona čeka dubinski klistir sutra i u ponedeljak,
pa na rektoskopiju.Zakazali joj na gastro,ali ne zna u koliko sati.
Načisto je ljuta što se sve pomerilo i poremetilo joj planove i psuje
onog ko ju je nagovorio da prijavi krvarenje.

Naziv teme je morbidan jer ukazuje na fatalan kraj.
Možda je bolje da si nazvala "URGENTNI CENTAR" pošto se tu dovozi sve i svašta a obradjuje po hitnom postupku
Na onkologiji je em zlo od bolesti em zlo kako je organizovana
a opet možda je u skladu sa Krstinom politikom - em zlo ko je uredjuje em zlo kako je organizovana
a ovom popu svaka čast i ne bi bilo loše da ovo ispriča kada se polaže Hipokratova zakletva
Bikice ne daj se...............nadam se da nije ništa ozbiljno,samo moraš malo da odmoriš![]()
Lilice nisam upućena šta je u pitanju,ali bolje je sve ispitati i pregledati,nego zavlačiti,to svi znamo najbolje,tako da bez sikirancije (ako se može)

Joj ljudi sto ga ja naajebah
Temperatura,glavobolja,zapusen nos,boli grlo....jutros mi zaova vadila krv u krevetu sam bila,
ona je jedina koja nema problem, sa mojom jadnom venom,ali jutros -HAOS!!
Jedva sa onim vakuumskim spricem,sreca te je i njega ponela iz Inepa,sva sam ulepljena
Od nje sam i cula da si bolesna ....... da si u Grckoj Boze, sta ti bi ? Da nisi jela nesto rdjavo jel vidis da je ovde sve strokavo ....
Sada sam razgovarala sa Draganom, od sutra nije na hrani , a kaze da ce sledece subote
sa prozora biti podrska gej paradiOd nje sam i cula da si bolesna ....... da si u Grckoj
sigurno bi bila zdrava , ali znas i sama da ce ovo da prodje, ali strpi se maloMoje drugarice sin je takav bio dva dana i proslo.
Naravno, pozdravlja sve , smeje se , prenela sam joj da se na onom drugom forumu raspituju za
nju .

A nemam pojma sta mi bi,moji su svi imali neki stomacni virus jedino ja nisam,al sam zato
fasovala ovaj,jeebemliga...poludecu!!!
Lili lupeta ko Maksim po diviziji,po obicaju,pricale smo danas...zvacu je malo kasnije opet...
Grcka nije Grcka bez vas ljudi![]()

Ali ja ozbiljno mislim tako,nemoj se smejati![]()
Necemo planirati nego kada dodje vreme za more, Tebe dotuko stres od smanjenja plateNecemo planirati nego kada dodje vreme za more,
guzva sigurno nece biti, uplatimo i odemo , a prisparacemo preko zimeDanas sam kupila steku , eto vec
sam nesto na dobitku, kupim jos jednu sutra pa da vidim koliko ce da traje , a posle toga hm...
Bikice ne daj se...............nadam se da nije ništa ozbiljno,samo moraš malo da odmoriš![]()
Lilice nisam upućena šta je u pitanju,ali bolje je sve ispitati i pregledati,nego zavlačiti,to svi znamo najbolje,tako da bez sikirancije (ako se može)
. pozdrav.