Онкологија 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eto,sad ces i ti da kukas kao ja proslu celu noc i ceo dan danas dok mi dragi
nije doneo lekove...
Pijem paracetamol i kafetin kold,cim sam popila progledala sam,to je bilo oko 4 sata popodne
a evo pocinje opet da me steze i grlo i nos a sto je najstrasnije i glava...
Ja ovakvu glavobolju koju sam imala danas,od kad sam se rodila nisam imala...ono je bilo strasno:dash:

Eto,sad ces i ti da kukas kao ja proslu celu noc i ceo dan danas dok mi dragi
nije doneo lekove...
Pijem paracetamol i kafetin kold,cim sam popila progledala sam,to je bilo oko 4 sata popodne
a evo pocinje opet da me steze i grlo i nos a sto je najstrasnije i glava...
Ja ovakvu glavobolju koju sam imala danas,od kad sam se rodila nisam imala...ono je bilo strasno:dash:

vala baš ogavština,ja pila andol,nije neka temp,aal me nervira,
ma ima još,al neću da pričam,napašćeš me da idem kod doce,a ja odbijam
ajde idi lezi,popij opet to čudo i preznoj se,može da pomogne,brže prođe

Slazem se GAGA u potpunosti sa tobom.Niko ne voli te pretrage,ali mora se otkriti razlog tog krvarenja sto ranije.Procice i to...Mi smo napravili veliku gresku sto smo hteli da mama ide kuci ranije po operacije srca.A doktori jos tada su sumjali na nisko gvozde u krvi i nisu je hteli pustiti kuci.Sad bi sve bilo lakse.Al tako je kad nemas svoja kola a zivis u drugom gradu.Ovo pisem da drugi ne ponove istu gresku. Liki lee to sto se o lepote lekara odnosi meni ne znaci bas puno.Vazno je da je dobar strucnjak , da voli svoj posao i da ima bar mali osmeh na licu.Jes da je lep ne bi mi smetalo:zper:. pozdrav.

Ovde je bila rec o lepom , a pod pojmom lep podrazumeva se i pojam vrednosti, a Sofija sve to poseduje ;) Samo lepo je diskutabilno :)
Mi smo imai prilike na blic videti Sofijinu fotografiju . I znas, dobar strucnjak koji voli svoj posao obavezno proizvodi i osmeh .... a mislim da sam pisala o mladim dr., koji su vec samim tim sto su mladi meni i lepi.... :)

Poslednja izmena:
Ovde je bila rec o lepom , a pod pojmom lep podrazumeva se i pojam vrednosti, a Sofija sve to poseduje ;) DJ i inace sve bukvalno shvati , nemoj i ti. Samo lepo je diskutabilno :)
Mi smo imai prilike na blic videti Sofijinu fotografiju . I znas, dobar strucnjak koji voli svoj posao obavezno proizvodi i osmeh .... a mislim da sam pisala o mladim dr., koji su vec samim tim sto su mladi meni i lepi.... :)

:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back