BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098
Cao Reni 
Kako si mi?

Kako si mi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ima'l koga na vidiku da se žalim?![]()

Eto,sad ces i ti da kukas kao ja proslu celu noc i ceo dan danas dok mi dragi
nije doneo lekove...
Pijem paracetamol i kafetin kold,cim sam popila progledala sam,to je bilo oko 4 sata popodne
a evo pocinje opet da me steze i grlo i nos a sto je najstrasnije i glava...
Ja ovakvu glavobolju koju sam imala danas,od kad sam se rodila nisam imala...ono je bilo strasno![]()
Slazem se GAGA u potpunosti sa tobom.Niko ne voli te pretrage,ali mora se otkriti razlog tog krvarenja sto ranije.Procice i to...Mi smo napravili veliku gresku sto smo hteli da mama ide kuci ranije po operacije srca.A doktori jos tada su sumjali na nisko gvozde u krvi i nisu je hteli pustiti kuci.Sad bi sve bilo lakse.Al tako je kad nemas svoja kola a zivis u drugom gradu.Ovo pisem da drugi ne ponove istu gresku. Liki lee to sto se o lepote lekara odnosi meni ne znaci bas puno.Vazno je da je dobar strucnjak , da voli svoj posao i da ima bar mali osmeh na licu.Jes da je lep ne bi mi smetalo. pozdrav.

vala baš ogavština,ja pila andol,nije neka temp,aal me nervira,
ma ima još,al neću da pričam,napašćeš me da idem kod doce,a ja odbijam
ajde idi lezi,popij opet to čudo i preznoj se,može da pomogne,brže prođe

Ovde je bila rec o lepom , a pod pojmom lep podrazumeva se i pojam vrednosti, a Sofija sve to posedujeDJ i inace sve bukvalno shvati , nemoj i ti. Samo lepo je diskutabilno
![]()
Mi smo imai prilike na blic videti Sofijinu fotografiju . I znas, dobar strucnjak koji voli svoj posao obavezno proizvodi i osmeh .... a mislim da sam pisala o mladim dr., koji su vec samim tim sto su mladi meni i lepi....![]()

Pa sta je bilo?
Sta te snaslo,majke ti?
Pricaj bre![]()
poslaću ti pp

Sreca moja pa se samo ovako vidosmo ...pa sta radite kada ste sve zakacile virus?
Nedo , salji upozorenja na pp kada vec neces javno - cega da se cuvamo![]()

ma ovo moje nije virus,kamo lepe sreće,nego prehladila urinarni trakt,pa me klepila temperatura i boooliii,al će prođe
idenja bosih nogu po pločicama,toga se čuvajte ko đavo od krsta![]()
A to meni tako prijaaaaaa....kad dodjem s posla![]()

al si navalila na boldovanje,a ja još nisam naučila,skroz sam ljubomorna![]()

prijalo i meni,al sad jok![]()
Necu vise
Pa prosto je,veruj mi...

moram nađem Gagino uputstvo da prepišem,pa bistrim
mi matori samo napismeno,niš na pamćenje![]()
Uf bre....nemoj se zezas,idi...