BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098
jutro legendo,napreduješ brzinom svetlosti,čestitke![]()
![]()
![]()
Hvala...a sta reci....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jutro legendo,napreduješ brzinom svetlosti,čestitke![]()
![]()
![]()

Hvala...a sta reci....![]()
Likice nešto ti mršav ovaj zmaj,aj ga podrani malo,liči na glistu![]()
ma krvav je!!
taj mi crtani uvek popravi raspoloženjeHvala...a sta reci....![]()

Smanjuju nam platu...
Polako pocinjem da zalim sto nisam pristala na invalidsku penziju od 12 000...
plata ce mi biti za deset hiljada veca od te jeebene penzije...
Depresija...odoh da pojedem poslednje pare
Smanjuju nam platu...
Polako pocinjem da zalim sto nisam pristala na invalidsku penziju od 12 000...
plata ce mi biti za deset hiljada veca od te jeebene penzije...
Depresija...odoh da pojedem poslednje pare
Dobrodošla u klub! Meni su još oktobra prošle godine najavili tu mogućnost i od januara su sproveli u delo.. Nije lako, ali izdrži se. Kao i uvek. Ne brini. To je samo privremena mera. Naučićeš i sa tim da živiš.
,a šta se sve radi,tj ne radi,ali najlakše je po radniku oplesti,fuj gade mi se!!!!

sede njih dve napolju, neda puši, Lili naravno jede

Gde si sele moja lepa![]()
ne vredi se nervirati oko toga. Nema svrhe. Bar nam život sa manjkom novca nikad nije bio stran. Navikli smo.
Čula sam se sa Lili, neda je kod nje, super je raspoložena, smeje se ko blesavasede njih dve napolju, neda puši, Lili naravno jede
![]()
Još je nisu smestili u sobu, a kad će, ne zna se![]()

Jedva se snadjoh, cao drustvance
Biki hvala na pomoci![]()
Šta radi direktor 
Neka je ona nama raspoložena i nasmijana,to je bitno,a doće i na red!![]()
Gde si ti pahuljice? Kako si?Šta radi direktor
![]()

ljubavi evo me, dobro sam, cekam disu da dodje nesto je nadrndan nema para, nesto spominje da ce i nama smanjiti plate ma uzas, sad kad pocne da se dernja poludecu![]()

Odma otvori neku stranicu sa Lilinim kućnim čarolijama pa da vidiš kako će da se ućuti i smiri![]()
................i oni udaraju nama po novčanicima ko ih šišaOdma otvori neku stranicu sa Lilinim kućnim čarolijama pa da vidiš kako će da se ućuti i smiri![]()

Tako je ,udri gdje su najtanji............................i oni udaraju nama po novčanicima ko ih šiša

Da se i ja zapljunem ovdi,pu,pu daleko bilo da bude iz nekih drugih razloga,samo da ovako pratim svoje drugarke i da se druzimo![]()
...sta se radi?