Онкологија 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sofija zasto ne mozemo davati reputacije medju sobom danima?
Па зато што константно једне другима дајете репутације. :lol:
Морате и неком другом.
Не знам тачно колико репутација мора да се подели у међувремену да би опет дала репутацију неком али има нека цифра, типа 4-5. ;)

nisi me zbunila nego ja nisam obavestena ;) ovi se svi snadjose

I sta napisah :hahaha: a mislila sam na jacu ti polovinu .... ovako, moze se tumaciti svakojako .......
I lepa i draga jesi , a jaca ti polovina .... taj je znao odabrati :)

Хвала Лики :cmok2:

:bye:...sta se radi?

Evo nista narocito,bila mi drugarica jutros,uhvatila je groznica na poslu lezala,pa reko dodji kod mene,da skuvamo cajku i to,jer je sa sela pa je cekala mamu koja je dolazila nesto do Dr. itd pa ako i ja zaglavim virus znacu da je od nje,ali nek ide zivot,ko ce na sve gledati,malo smo se istracarile i tako...
Maloprije bile muzeva ujna i sestra i maleni joj i sad sam opet sama,sa vama

Па зато што константно једне другима дајете репутације. :lol:
Морате и неком другом.
Не знам тачно колико репутација мора да се подели у међувремену да би опет дала репутацију неком али има нека цифра, типа 4-5. ;)

Хвала Лики :cmok2:

Od mene reputacija slabo dobijaju , naprosto , zaboravim na to . Jedino , ako je komentar nuobicajen , hocu reci nije tipa povrce :hahaha: ali opet imam ogranicenje....
Moze biti da moramo ici i na druge teme te i tamo deliti reputacije.... meni je to jedino smisleno objasnjenje . Dragana i Bikilix su u tome maheri, ja malo na politiku , ali tamo bas
nisam cesto u prilici ni pametno napisati, a ni procitati , ali desava se ;)

Evo nista narocito,bila mi drugarica jutros,uhvatila je groznica na poslu lezala,pa reko dodji kod mene,da skuvamo cajku i to,jer je sa sela pa je cekala mamu koja je dolazila nesto do Dr. itd pa ako i ja zaglavim virus znacu da je od nje,ali nek ide zivot,ko ce na sve gledati,malo smo se istracarile i tako...
Maloprije bile muzeva ujna i sestra i maleni joj i sad sam opet sama,sa vama

Znaci nisi sama ! :heart:

Od mene reputacija slabo dobijaju , naprosto , zaboravim na to . Jedino , ako je komentar nuobicajen , hocu reci nije tipa povrce :hahaha: ali opet imam ogranicenje....
Moze biti da moramo ici i na druge teme te i tamo deliti reputacije.... meni je to jedino smisleno objasnjenje . Dragana i Bikilix su u tome maheri, ja malo na politiku , ali tamo bas
nisam cesto u prilici ni pametno napisati, a ni procitati , ali desava se ;)

Jedna repka od mene :D

Znaci nisi sama ! :heart:
Nisam Petre,hvala Bogu
Ma u kuci sam sa svekijevcima,a sad ide tih 40 dana,pa gotovo svaki dan mi neko dodje,a i moji se nude da dodju ako trebam drustvo,net me spasava jer TV jos ne palimo,pa onda malo nesto cituckam,dok oko vesa,ovo ono po kuci prodje dan,evo jos 4 dana i puni mjesec dana kako nema mog dragog,ne mogu da vjerujem kako vrijeme leti...
Srecno i uzivaj za sve nas,da znas da ti zavidim...

Ljudi moji mene ugusi kasalj,ima vec dosta vremena kasljucam po malo gotovo svaki dan,a sad ima 2 dana bas,bas,ne boli me nista,nemam gripu ili nesto slicno,zna da me zagusi u predjelu ispod one jabucice,onako pri vrhu pluca,ne znam kako da objasnim...
Cesto mi se desi ujutru dok sam u krevetu da osjetim toliki teret na prsima,po rebrima,kao da je neko sjeo na mene i pritisce me:sad2: onda se okrecem,namjestam,sta li to moze biti?
Nikada mi se to nije desavalo,imam velike grudi,a nisam neka bucka,53kg,imam osjecaj da mi one isto prave teret na rebarca i pluca,sve je moguce...:think:

Ljudi moji mene ugusi kasalj,ima vec dosta vremena kasljucam po malo gotovo svaki dan,a sad ima 2 dana bas,bas,ne boli me nista,nemam gripu ili nesto slicno,zna da me zagusi u predjelu ispod one jabucice,onako pri vrhu pluca,ne znam kako da objasnim...
Cesto mi se desi ujutru dok sam u krevetu da osjetim toliki teret na prsima,po rebrima,kao da je neko sjeo na mene i pritisce me:sad2: onda se okrecem,namjestam,sta li to moze biti?
Nikada mi se to nije desavalo,imam velike grudi,a nisam neka bucka,53kg,imam osjecaj da mi one isto prave teret na rebarca i pluca,sve je moguce...:think:

Draga moja,ja sam uvjerena da ti je to na psihičkoj bazi,mislim posle svega da nije ni čudo!Otiđi do svog dr neka te malo posluša,pa vidi šta i kako,ako treba neke tabletice da ti prepiše!
Kad budem dolazila na kontrolu u okt, u Bl.gledaću da se org.pa da pijemo kafu!

Draga moja,ja sam uvjerena da ti je to na psihičkoj bazi,mislim posle svega da nije ni čudo!Otiđi do svog dr neka te malo posluša,pa vidi šta i kako,ako treba neke tabletice da ti prepiše!
Kad budem dolazila na kontrolu u okt, u Bl.gledaću da se org.pa da pijemo kafu!
Znala sam da ce to odma svi pomisliti,daleko od toga da ne moze biti,ali kontam kako da kasljem i da me zagusuje vazduh kada ide prema plucima psihicki?:think:
To ce mi odma i porodicna Dr. reci kao da gledam,a ja hocu fino da mi prvo odradi bar par nalaza da vidi da nije sta drugo,pa onda dal je na psihickoj bazi...
Neko mi spominje i stitnu,ne znam dal ovi simptomi mogu od nje?
I onako mi je muzev Dr. savjetovao da odradim hormone stitne jer hoce da ode od sikiracije,sve cu to reci porodicnoj,pa cemo vidjeti sta ce reci,narucicu se,ali tek iza 6-og,kad damo 40 dana...
Inace ja kasljem vec mjesecima po malo,skoro svaki dan,a to mi se nikada nije desavalo,pa mi bas cudno:think:
Javi za kaficu pa ako budem u mogucnosti eto me...

Znala sam da ce to odma svi pomisliti,daleko od toga da ne moze biti,ali kontam kako da kasljem i da me zagusuje vazduh kada ide prema plucima psihicki?:think:
To ce mi odma i porodicna Dr. reci kao da gledam,a ja hocu fino da mi prvo odradi bar par nalaza da vidi da nije sta drugo,pa onda dal je na psihickoj bazi...
Neko mi spominje i stitnu,ne znam dal ovi simptomi mogu od nje?
I onako mi je muzev Dr. savjetovao da odradim hormone stitne jer hoce da ode od sikiracije,sve cu to reci porodicnoj,pa cemo vidjeti sta ce reci,narucicu se,ali tek iza 6-og,kad damo 40 dana...
Inace ja kasljem vec mjesecima po malo,skoro svaki dan,a to mi se nikada nije desavalo,pa mi bas cudno:think:
Javi za kaficu pa ako budem u mogucnosti eto me...

Pa štitna bi mogla da teguši i da te tako steže u predjelu oko jabučice!

Ajd nek bude i ona samo da znam sta je i da nije racic neki i na mene se uhvatio,pu,pu daleko bilo,sad sam kao kakva baba:zcepanje:
Salim se malo,ne zamjerite,imacu ja gadnih problema,uvijek se svega bojim,ali necu da negativisem i idem naprijed,nista to strasno nije...

Cuti Jeco,daleko bilo.Ma veruj,bila si napeta ,moguce da je i stitna malo proradila,nije ni cudo.Kakav rakcic,daleko bilo! :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back