- Poruka
- 6.981
biki laku noc :* itebi lili ako se ne vratis do sutra 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
biki laku noc :* itebi lili ako se ne vratis do sutra![]()
Uzivate ?
Ja se ubi od posla...![]()
eh to ucenje lezeci , hehe dobro jutro , ode dete na posao , danas cekamo ugovor , ponela radnu knjizicu , a ja sad ustala , BAS MI SE SPAVALO ,Pa ne baš......
krsta me bole danima,ne znam više kako da se namjestim kad spavam,a tako mi je od oper.ne mogu na desnu stranu pa spavam na leđima i onda me bole iako mi je nov dušek...........
učim pa mi je baš![]()
![]()
TI SI BILA NA ODMORU TAKO JE TOUzivate ?
Ja se ubi od posla...![]()
Pa ne baš......
krsta me bole danima,ne znam više kako da se namjestim kad spavam,a tako mi je od oper.ne mogu na desnu stranu pa spavam na leđima i onda me bole iako mi je nov dušek...........
učim pa mi je baš![]()
![]()
eh to ucenje lezeci , hehe dobro jutro , ode dete na posao , danas cekamo ugovor , ponela radnu knjizicu , a ja sad ustala , BAS MI SE SPAVALO ,
TI SI BILA NA ODMORU TAKO JE TO
Ne pricaj mi o spavanju,isti slucaj samo druga strana,leva...
A najgore mi je sto ne mogu na stomak da legnem a tak,o sam inace spavala
ceo zivot,do operacije....ovo prevrni okreni uvek moram na desnu stranu i to je jedina opcija
Uci ti i ne zezaj![]()
Ma mnogo nam napakovali,bas...
A gladna sam ko vuk,pojela bih kilo mesa i kilo salate i kilo leba naravno!!!!
Zaspala sam sinoc mrtva gladna,sad ne mogu da docekam klopu,poslala sam kolege po
dorucak....kako sam nervozna kad sam gladna
Jel ti dolazis kod mene danas?
cekam da vidim ima li plate bez para ne mgu nikudMa mnogo nam napakovali,bas...
A gladna sam ko vuk,pojela bih kilo mesa i kilo salate i kilo leba naravno!!!!
Zaspala sam sinoc mrtva gladna,sad ne mogu da docekam klopu,poslala sam kolege po
dorucak....kako sam nervozna kad sam gladna
Jel ti dolazis kod mene danas?
ma kojih deset pola praseta i ceo hlebTi poruči Lili kad dolazi da ti donese 10 u pola s lukom i pavlakomto da te pokrije za užinu
![]()
eh to ucenje lezeci , hehe dobro jutro , ode dete na posao , danas cekamo ugovor , ponela radnu knjizicu , a ja sad ustala , BAS MI SE SPAVALO ,
ubila se praveci taj samponjez krem , kaze par kg rastopljenog putera pa litar zumanaca kuvas na pari , a mutis samo onom mutilicom ruznom ogromnom , posle ide jos nesto , to ona mosva torta sa vocem ,Neka je sa srećom posao!!
Neka pamti recepteIli još bolje nek ih zapisuje
![]()
sinoc mi se javila drugarica iz bolnice , ima isto leomisarkom , ona se operisala u aprilu i ima vec tri metastaze , primala ovo ko ja po pa xoloxan koji mrzim i nista sad joj tumor porastao na 12cm uz hemo.ona je prestala jos u aprilu jesti slatko , meso i sve nezdravo , pila cajeve med , ono sa kube , i eto tumor 12cm , ne mogu je ni operisati jer bi morali sva tanka creva da joj izvade , sad privatno prima gemzar i taxoteru jer drzavno nece da ta dva spoja moze odvojeno ali zajedno ne ,bas me to dotuklo sinoc , i eto koliko zdrava hrana vredi nista bas
ubila se praveci taj samponjez krem , kaze par kg rastopljenog putera pa litar zumanaca kuvas na pari , a mutis samo onom mutilicom ruznom ogromnom , posle ide jos nesto , to ona mosva torta sa vocem ,
da to je istina , znam da ne moze da izleci rak nisam ja servantLili, zdravo se hraniti i poštovati principe zdrave ishrane, ne može da ti izleči rak. Može da održi krvnu sliku dobrom i da olakša čišćenje organizma od citostatika, ali da izleči rak ne može. Druga stvar, zdravo se hraniti u našoj zemlji, zatrovanom uranijumom posle bombardovanja, je nemoguća misija. Sva ta hrana dolazi iz zemlje koja je zagađena i radioaktivna. Tvoja vrsta raka je nekada važila za veoma redak oblik, a danas je sve samo nije retko! Koliko je ljudi masovno obolelo od raka posle bombardovanja?
I najvažnije od svega, tvoja drugarica nije ti, i vas dve osim iste dijagnoze nemate ništa drugo zajedničko! Svaki organizam je priča za sebe i ono što tebi koristi njoj bi moglo da šteti i obrnuto. Kod tebe terapija deluje. I tebi je tumor porastao naglo posle operacije za samo 1 mesec.