likita12
Poznat
- Poruka
- 8.736
Bravo,svaka cast,neka se trudi da ostane tamo,oni su bas extra popularni i verujem
da ce imati odlicnu platu![]()
Ako je i malo na majku povukla, ne bi se iznenadila da postane partner u firmi u skorije vreme

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bravo,svaka cast,neka se trudi da ostane tamo,oni su bas extra popularni i verujem
da ce imati odlicnu platu![]()

Ma bezi,ko da uvoze iz Tunguzije brate...
mala kutija fete od mislim pola kile 19 evra
Da ne nabrajam pice koje nema ispod 2 i po evra,
med onaj borov,najmanja teglica od 200 grama 5 i po evra...
jos mi zvoni u usima od cena,al da je lepo-lepo je![]()
bogami...dobro si ti prošla..nije ni pitala kolika je plataAko je i malo na majku povukla, ne bi se iznenadila da postane partner u firmi u skorije vreme![]()
Ako je i malo na majku povukla, ne bi se iznenadila da postane partner u firmi u skorije vreme![]()

Moram da joj pitam mamu vazi li jos ona ponuda za snajku i otvaranje restorana![]()
Šlihtaro jedna!! Ako to uspe ja se prijavljujem za gosta restorana! Ne morate ništa da mi plaćate ja ću to od srca da radim 
nije ni pitala kolika je plata
evo me , lepa vest , irena od danas radi u aureliju![]()

Šlihtaro jedna!! Ako to uspe ja se prijavljujem za gosta restorana! Ne morate ništa da mi plaćate ja ću to od srca da radim
![]()

Kako tvom oku nista ne promakne....
Neki Papanikolau nas slikao![]()

oni su prvi poceli sa tortama ima 10-15 godina imaju sajt idi gledajOvo bas dobra vest .... i odmah je ostavili da radi ....
Slike necu komentarisati .... jedva je cekala da dodje kuci i da , od poslednjeg slikanja jos je naprednija
Ja prezivela u onoj vukoebini ..... a kada smo krenuli kuci , meni se nije islo ....
Jel ta ili taj aurelij nesto specijalno u Bgd.?
Hvala Likilee na iskrenosti,sto se slika tice...Ovo bas dobra vest .... i odmah je ostavili da radi ....
Slike necu komentarisati .... jedva je cekala da dodje kuci i da , od poslednjeg slikanja jos je naprednija
Ja prezivela u onoj vukoebini ..... a kada smo krenuli kuci , meni se nije islo ....

Kolko ja iz Niša znam, taj Aurelio je više nego specijalan u Bgd-u. Vrlo popularan i na jakom glasu. Imaju dobru klijentelu.Ovo bas dobra vest .... i odmah je ostavili da radi ....
evo me , lepa vest , irena od danas radi u aureliju![]()

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaja samo konstatujem činjenicu da niko nije ispunio obećanje ovde dato pred polazak,
kad sam rekla prirodne lepote nisam mislila na 4 elementa + kamenje,tek da se zna
daklem....![]()
ja samo konstatujem činjenicu da niko nije ispunio obećanje ovde dato pred polazak,
kad sam rekla prirodne lepote nisam mislila na 4 elementa + kamenje,tek da se zna
daklem....![]()

A ti si dusevna jedna zena,naravno da ces biti gost od srca....
Nego mogla bi Lili da nam napravi lokumadese,ispraksovala se![]()
radila sa muzem od direktorke ,Hvala Likilee na iskrenosti,sto se slika tice...
Da,Aurelio je najjaci u BG,svaka cast na uspehu malenoj,skidam kapu![]()
necuJašta!! Nego šta nego lokumadesi!! Duplu meru nek zamesi!

a sta da slika?muskarcešta bi?![]()

ja samo konstatujem činjenicu da niko nije ispunio obećanje ovde dato pred polazak,
daklem....![]()
Izvini nedo molim te
Ja mislila samo da treba da gledam i pamtim da prenesem verodostojno 
radila sa muzem od direktorke ,
pojasniIzvini nedo molim te
Ja mislila samo da treba da gledam i pamtim da prenesem verodostojno
![]()

a sta da slika?muskarce![]()