BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mogu bre....ne znam koju cu pre,a stoje mi nad glavom,kasnije
Zamisli sledece godine sve nas odavde na Tasosu zajedno![]()
Jao Bikice kakva ljepota!
A ja kad sam prije ove bolestine govorila muzicu ajmo u Grcku nije htio ni da cuje...i stvarno nisam znala da imaju ovako divne plaze,ako da Bog zdravlja i budem imala sa kim i sa cim moracu da vidim uzivo ove ljepote...
I Lefkada mi se svidja,uf
A sto kaze Gaga i meni sve curi vodica,sad bi sve ono da probam,mljac
Pa ok sam,nije lose,danas sam neke muzeve lijekove razvrstavala i neke sitnice u komodi,bacala smece,pa naidjem na neke stvari koje me podsjete kakav je bio,pa sam malo tuzna...
Ti kako si?
Ljubi tebe tvoja Likita odavde do Meseca i nazad!!!!![]()
Samo za Likitu![]()
au brate al su ti lepe slike , bas prelepe kad si ti lepa a i grcka , bas mi drago sto ti bilo lepo koliko si cekala , ljubim te puno u te krofniceLjubi tebe tvoja Likita odavde do Meseca i nazad!!!!Bem ti sunce, OĆU I JAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
au brate al su ti lepe slike , bas prelepe kad si ti lepa a i grcka , bas mi drago sto ti bilo lepo koliko si cekala , ljubim te puno u te krofnice![]()
lele pivozaslužno se častile pivcetom,neka,neka![]()
E baš mi je drago! Stvarno lepa vest! Nek dobaci neki receptevo me , lepa vest , irena od danas radi u aureliju![]()
pa nije ona debela nimalo , samo sise isturi pa nista ne vidis sem sisaSlike su fantastične, Tasos je prelep i definitivno ga treba videti i doživeti! Al mi samo jedna stvar nije baš jasnaGde je to dupište ogromno i debelo kojim si nas plašila
Jesi visoka, da ne grešim dušu, tačno metar i želja da porasteš
ali od debelog ja nisam videla ni D!! Pa ajd nek me neko demantuje ako grešim
![]()
odavde da , ali od tate ne , [a videce sta ceJel joj posao mnogo daleko od kuće?
pa nije ona debela nimalo , samo sise isturi pa nista ne vidis sem sisa![]()