likita12
Poznat
- Poruka
- 8.736
pa ne moze sad i ti visoke , mada i niski nisu losi , kad legnes ne smeta
Visoki, niski, šta ima veze! Nek bude dobar tehničar u krevetu, lako ćeš mu oprostiti visinsku falinku

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ne moze sad i ti visoke , mada i niski nisu losi , kad legnes ne smeta

Lele, al će bude makljanje, kad dođe ona malecka sa Tasosa
Čiji se bolje vidi 
a nisam videla , necu necu ocu da budem domacinLili srećo, pa čestitam!!!! Sad si i ti ELITA postalaLele, al će bude makljanje, kad dođe ona malecka sa Tasosa
Čiji se bolje vidi
![]()

moje naravskiLili srećo, pa čestitam!!!! Sad si i ti ELITA postalaLele, al će bude makljanje, kad dođe ona malecka sa Tasosa
Čiji se bolje vidi
![]()

moje naravski![]()

Gotova si definitivno! Znači nema ti spasa kad stigne tasmanijski đavolčić sa Tasosa![]()

ko joj kriv kad se ne razume u tehniku
ko joj kriv kad se ne razume u tehniku
![]()

e pa ne moze sve i reputacije i slikapa nauči je bre, greota. Ima da svisne kad vidi, srušiće nam ceo forum kad dune i vatru sune![]()

pa nauči je bre, greota. Ima da svisne kad vidi, srušiće nam ceo forum kad dune i vatru sune![]()

zivot cine sitne radostiooooooooooooooooooELITA
svaka cast

zivot cine sitne radosti![]()
aha, samo što ova tvoja radost bije u oči kolka je velika 

Lilihipice,ko veliš ako neće oni da ti napišu da cijeli svijet vidi,ti ćeš to da uradiš na sebi svojstven način
Bravo draga![]()

Gde si seleee!!! Šta radiš?

ne mogu nikako , ja cim mogu ja damAjde daj jednu elitnu gagi i meni nemoj si stipsa![]()
ah nista lepse , ja volim te mirise cistoceEvo po kući malo čistila,lijep dan pa malo prozore,zavjese,pa sad mirišeeeeee![]()
evo me , jela jabuke , danas pazim sta jedem , ovsene pahuljice jutros i dve jabuke sad , pos;le sladak kupus klotDivota! A ja dođem, vi se ućutite![]()
mogu i da povecam jos , ako se ne vidi , bikica ipak nosi naocareaha, samo što ova tvoja radost bije u oči kolka je velika
![]()