BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098
neces valjda da bijes drugaricu
![]()
....razmisli cu 
Ma ko bi mogao tebe da bije,taj se nije rodio....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neces valjda da bijes drugaricu
![]()
....razmisli cu 
Reci joj...otvori joj oci![]()

ma sta da ti pricam kad dodjes videces sve
ma ona se mnogo promangupirala jos malo cemo poceti da je branimo od udvaraca
ima ih na sve strane, svi sa foruma ce ti potvrditi nema FATALNA ZENSKA

Ok je,najlepse su mi plaze,sve ostalo manje-vise kao i bilo gde drugo...
Plaze su savrsene,smestaj odlican,kazem falilo mi je drustvo,
jedino to,i jos koji evro vise u dzepu![]()
Još malo i eto nama tebe ovde da nadoknadimo propušteno!pa kad saberes , kako je bilo , ?

Gde si Bikice!!!! Dočeka da dođe zadnji dan, a?Još malo i eto nama tebe ovde da nadoknadimo propušteno!
A kako je moglo da joj bude? Sledeće godine tebe da povede i garant ništa neće da joj zafali, al će opet da kuka![]()

povedi sve nas drugi put , i mi cemo po malo para , mi smo skromni , mozemo samo girose i spavayti na plaziPa da,kad macke nema misevi kolo vode....a neka je,nek zavodi
tako i treba....
Smrsicu joj konce kad se vratim![]()
mi trazimo razlicite frajere tako da nema tuce , ona niske ja visoke i podela lakaDoceka ga vala
Salim se,extra je sve bilo,ne mogu da kazem da nije,
nego sto sam ja navikla na vece drustvo,a kad bi s njom
isla pobile bi se drugi dan ko je bolja riba od nas dve
kissic...
povedi sve nas drugi put , i mi cemo po malo para , mi smo skromni , mozemo samo girose i spavayti na plazi

mi trazimo razlicite frajere tako da nema tuce , ona niske ja visoke i podela laka

plasim se da necu moci na vrataZa to smo vec pocele da se dogovaramo,pitaj likilee...
Pokusa cemo sigurno,bilo bi nam fantasticno,evo odrekla bih se mojih girosa u tvoje ime
Spavala bi u apartmanu,kao i svi ostali.dzaba je a prelepi su...

pa ne moze sad i ti visoke , mada i niski nisu losi , kad legnes ne smetaMa nemoj,od kad ja niske ?!!!
Eto,vec se svadjamo![]()
pa ne moze sad i ti visoke , mada i niski nisu losi , kad legnes ne smeta
plasim se da necu moci na vrata![]()

a ova neda samo igra igrice ,![]()

a salim se ima neke obaveze nije kod kuce , ali i ona te jedva ceka , da se pohvali za reputacije , kazem ja dace ti bikica po dinar za svakuPozdravi mi Nedu,kad sjase sa igrice

volimo te punoooooooooooooo i srecan putImam jos 7 minuta net. Ljubim vas i pozdravljam sve![]()

a salim se ima neke obaveze nije kod kuce , ali i ona te jedva ceka , da se pohvali za reputacije , kazem ja dace ti bikica po dinar za svaku![]()
...ubiste me sa reputacijamavolimo te punoooooooooooooo i srecan put![]()

I ja vas,hvala cujemo se![]()