GAGA1510
Iskusan
- Poruka
- 5.286
na parastosu? u sitne sate![]()
po modernom dobu............Bože me sačuvaj i kod nas na "daćama" samo što muzika ne zasvira,iće,piće,kolači,priča se.............ma bez veze!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
na parastosu? u sitne sate![]()
pana parastosu? u sitne sate![]()
po modernom dobu............Bože me sačuvaj i kod nas na "daćama" samo što muzika ne zasvira,iće,piće,kolači,priča se.............ma bez veze!
ovo je 40 danapo modernom dobu............Bože me sačuvaj i kod nas na "daćama" samo što muzika ne zasvira,iće,piće,kolači,priča se.............ma bez veze!
a nutkali jos ali bas nisam mogla , volim kad daju za poneti , ali nisu dali , mozda bace sutra koju kostMa nije, mislim da su oni to zbog Dragane u to doba....cekali da ona ogladni![]()
padok sam ocistila kucu i otisla , i pivo da zaboravih i pelinkovac
![]()
ne sad sam ono taman , normalna ko i uvekZnala sam ..... el ti sada dobro? Mislim, nisi jela i pila previse ?![]()
ne sad sam ono taman , normalna ko i uvek![]()
a nutkali jos ali bas nisam mogla , volim kad daju za poneti , ali nisu dali , mozda bace sutra koju kost![]()
kako je moguce da mi kosa raste uz crvenu terapiju![]()
da znas ali ja sam u hrani skromna sta mi das jedem sem iznutrica to ne volim ,Dobra ti mere ... nije lose da znas sta ti je ciniti da budes normalna kao i uvek
Lele, bolje te odevati nego hraniti![]()
kosa mi bar pet centimetraJel tirekoh da nisi kao ostali![]()
E bas su neki..![]()
samo u stomakune bi me cudilo
![]()
![]()
![]()
samo u stomaku![]()
necu skoro , zato se sad najedeh , inace je volim i bas retko jedem , ja ne idem na slave pa tako bas retko dodjem u posed prasetine i jagnjetinesta, nisi se bas snasla?![]()
Jel znas kad ces opet jesti jagnjetinu?![]()
necu skoro , zato se sad najedeh , inace je volim i bas retko jedem , ja ne idem na slave pa tako bas retko dodjem u posed prasetine i jagnjetine
kako je moguce da mi kosa raste uz crvenu terapiju![]()
da znas , nekima i 10 meseci posle terapije nije htela , o evo dan bez sunca sto ga volim , smucilo mi se sunce , i jel krevet dobro pozicioniran ili se opet pomerioTi si sreco unikat!! I ono sto kod drugih ne vazi, kod tebe je zlatno pravilo![]()