Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro, mada mi je malo ruka natekla od jutros ali je valjda to normalno
sad malo radim vezbe u kancelariji :zcepanje: dok mi nedodje disa

samo vežbaj,drenaža pomogne da limfa odzuji gde treba,
prijateljica je 6-ta godina od operacije i stalno ima taj problem,
no to joj izgleda ne smeta ni malo da štemuje,lupa pločice i te stvari,voli žena da olupava kad god može :zcepanje:
pozdravi dišu i reci mu da se vrati odakle je došao,smara :manikir::rotf:

jel ste doručkovale?ja to već obavila,Lilino omiljeno povrće
images

injao što ima jedna brezobraznaaaaa...hihihi:rumenka:

A što joj lepiš flastere ako joj i brufen pomaže? Čim se sa brufenom smire bolovi, nema potrebe za flasterom. Ipak su oni jaki baš. Verovatno joj se taj bol reflektuje od negde... Možda sa pluća gde je tumor, pa još i opšta slabost organizma i sve to dovodi do toga da ne može da ustaje.. Jel ona kući ili u bolnici?
Dobro juto svima
Cim prodje dejstvo od brufena ,bolovi opet pocnu.Zato sam zalepila flaster.Kod kuce je sad.Ne znam ni sama sta da radin.Da je vodim kod lekara,ona nema snage da ustane,pokusavam nekako da joj olaksam.I ranije je bilo ovakvih faza,pa kad primi urbazon ona se oporavi.Pije pronizon,ali nije to to.Koliko znam nirypan je zamena za urbazon.Koliko sam ja citala ,meni ovo lici na artritis.

ljubavice,ne se nerviraš,molim te,sve se može srediti,
da krenem ja da ti tražim kuću?ozbiljno,imam dobrog agenta?
e okačiću je pa nek ide život,oću da se smeješ
images

šta ti je priroda,ccccc
rekao je brat ako dodje agent poterace ga iz kuce jer on nece da se prodaje i tako bla bla , ja vise nemam snage ni volje ni za sta , jednostavno se raspadam

Dobro juto svima
Cim prodje dejstvo od brufena ,bolovi opet pocnu.Zato sam zalepila flaster.Kod kuce je sad.Ne znam ni sama sta da radin.Da je vodim kod lekara,ona nema snage da ustane,pokusavam nekako da joj olaksam.I ranije je bilo ovakvih faza,pa kad primi urbazon ona se oporavi.Pije pronizon,ali nije to to.Koliko znam nirypan je zamena za urbazon.Koliko sam ja citala ,meni ovo lici na artritis.

nemoj je pomerati,samo će se namučiti,ako možeš zovi kućno lečenje,da dobije infuziju i urbazon intravenozno,odmah će joj biti lakše,
ako je bole noge,lagana,ali vrlo lagana masaža opušta mišiće,neku kremu nanesi na ruke,omekšaće kožu i lakše ćeš to obaviti

Dobro juto svima

Bobo zovi dr. pa valjda mogu da dodju kuci da joj daju nesto

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back