Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa dobro , pluca , kacice i creva garant , bice joj proliv problem , ali nista strasno kad je u bolnici , leze mozda treci sprat , ja sam drugi , ,hrana je dobra i lepo se brinu o pacijentima , ima lep park pa se moze celi dan setati , onda ima sigurno 25 zracenja

videcemo se , obavezno , ne kod zracenja samo legnes na svoj peskiric i odmaras ono uradi bzzzzzzzzzzz i gotovo , super je , ko u svemirskoj stanici , posle malo namazes taj deo , i sto vise da bude na vazduhu , pada imunitet strasno , ali nekako i to prodje , samo ako dokace creva veliki problem bude hrana , slabosti ne bas ali umor , spavanje ali mora da se odupre tome i da bude vesela i da seta

Lili, a ne hvalis se kako si se pokazala kao tasta :zper: Kako je bilo?
Sto se interneta tice, možeš preko nekog mobilnog operatera da uzmeš net, dobiješ kao fleš memoriju i kad oćeš na net, bocneš u komp i surfaš!
Daj, bre kako da ostaneš bez neta... Pa šta ćemo mi bez tebe ovde :sad2:

Evo i ja sad dosla.Bila kod majke danas.Ima jake bolove sve je boli .ne moze da ustane.Popila brufen ,popustili bolovi,i ja joj zalepila flasterO cega sad to?

A što joj lepiš flastere ako joj i brufen pomaže? Čim se sa brufenom smire bolovi, nema potrebe za flasterom. Ipak su oni jaki baš. Verovatno joj se taj bol reflektuje od negde... Možda sa pluća gde je tumor, pa još i opšta slabost organizma i sve to dovodi do toga da ne može da ustaje.. Jel ona kući ili u bolnici?

dobro jutro,ko je ugasio sunce? :zaljubljena:
kad mogu da spavam,probudim se,dalabu :besna:
zar se još nisu vratile kolege s odmora?dokle ti da guraš za petoro?
i šta se ova mala raspekmezila,kakav brat kakvi bakrači,valjda smo mi važniji
ima'l još ko da ga izgrdim? :think:

598404_320425141378872_1285221921_n.jpg

:zcepanje: :zcepanje: :zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back