Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jao pahuljo, baš mi je drago da si se lepo provela i da su nestale tegobe od zračenja! :heart: Bolovanje uvek možeš da uzmeš, to ne mogu da ti zabrane, naročito kad si imala takvu dijagnozu. Gledaj ti sebe i bože zdravlja opet na Zlatibor na oporavak! Baš mi je drago da si dobro :zag:

Likita :heart: drago mi je da sam i tebe cula
ma htela bih ja na Zlatibor ponovo ali dr.iz doma zdravlja nece da mi otvori bolovanje, čak ni 15 dana,

Molim te,bez persiranja,ovde smo svi isti i bez razlike u godinama,slobodno na ti,
hvala na lepim rečima,ja samo želim da se taj monstrum pobedi i da niko nikad više to ne doživi,
nebitan je način na koji se do toga dođe,samo ga zatrti jednom zauvek
ljubim te i želim ti da nađeš snage u sebi i izdržiš svako iskušenje :zag:
Vazi Nedo! Bez persiranja...
Hvala ti na lijepim zeljama i tebi svu srecu zelim,ljub

Dobro veče :heart:
Lili, kakav je bio ručak? I na šta si grilovala patlidžan, tiganj, bez ulja ili nešto drugo? Baš bi htela da uvalim mom mužu, pošto on ne jede skoro pa ništa od povrća. Mislim, nije jeo :zper: al pošto ima mene za ženu, projeo je nešto od povrća.
Ja sam ranije pravila pitu od patlidžana i dok nije znao šta jede (ja govorila da je od soje) pojede u cugu pola pleha i to onog od šporeta, znači veliki pleh. Al kako nisam mogla da izdržim da mu ne kažem posle petog pravljenja, od čega je.. momentalno je prestao!

Dobro veče :heart:
Lili, kakav je bio ručak? I na šta si grilovala patlidžan, tiganj, bez ulja ili nešto drugo? Baš bi htela da uvalim mom mužu, pošto on ne jede skoro pa ništa od povrća. Mislim, nije jeo :zper: al pošto ima mene za ženu, projeo je nešto od povrća.
Ja sam ranije pravila pitu od patlidžana i dok nije znao šta jede (ja govorila da je od soje) pojede u cugu pola pleha i to onog od šporeta, znači veliki pleh. Al kako nisam mogla da izdržim da mu ne kažem posle petog pravljenja, od čega je.. momentalno je prestao!
ja stavim na taj pleh bez ulja i u rernu , onda izvadim i u ciniju dodam belog luka i maslinovo ulje , tako i tikvice , to mi super , ja volim musaku od patlidjana

ja stavim na taj pleh bez ulja i u rernu , onda izvadim i u ciniju dodam belog luka i maslinovo ulje , tako i tikvice , to mi super , ja volim musaku od patlidjana

Mašala! Baš ću da probam sutra! Videla sam mnogo lep patlidžan, a nije ni skup, 35 din kg. Em jeftino, em kvalitetno!
Jel se odmori ti malo danas? Il si prešla kod komšije njegovu ogradu da farbaš :zcepanje:

Mašala! Baš ću da probam sutra! Videla sam mnogo lep patlidžan, a nije ni skup, 35 din kg. Em jeftino, em kvalitetno!
Jel se odmori ti malo danas? Il si prešla kod komšije njegovu ogradu da farbaš :zcepanje:
danas verski praznik ne radi se , sutra moram da pravim tortu i to trufle , pa onda rucak , pa na sahranu komsioji pa u grad da se vidim sa sestrom od tetke

1357_MEDIUM.jpg

Tijesto:

50 g maslaca
50 g šećera u prahu
2 žutanjaka
70 g čokolade
35 g brašna
1/2 žličice praška za pecivo
0.33 dl slatkog vrhnja
2 bjelanjaka
1/2 žličice soli
1 vanilin šećera