likita12
Poznat
- Poruka
- 8.736
jest jest to je on , posle kokosa
Kokos od magarca ili od koze? Da znam koji da izbegavam

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jest jest to je on , posle kokosa

obaKokos od magarca ili od koze? Da znam koji da izbegavam![]()

Lili sve zivotinje iz dvorista zove Kokos...ima tu raznih vrsta mleka,za svaciji ukus![]()

tebi cu likita od soma heheLele, pa kad napravi sladoled![]()
evo sad sam napravila sladoled ali ne od kokosa , vec od bababa i sumskog voca , ostane onaj kokos moze u kolac neki , samo ja izbegavam koloace da pravim![]()
OOOOO Lili, čestitam na unapređenju u domaćina! Sad će šou da počne kad se vas dve domaćice privatite vlasti![]()

evo sad sam napravila sladoled ali ne od kokosa , vec od bababa i sumskog voca , ostane onaj kokos moze u kolac neki , samo ja izbegavam koloace da pravim![]()

kako si snole , jeste sad je likita ali ona ce odmah za moderatora pa ce da nam ukine domacinske titulesAD SI TI liKITA VIDJENAJRNA ZA domCNAvma I LILIHIPNAM DE PRVO DUGO ;OHIP E [TVO FIGP ISTOCALA![]()
sAD SI TI liKITA VIDJENAJRNA ZA domCNAvma I LILIHIPNAM DE PRVO DUGO ;OHIP E [TVO FIGP ISTOCALA![]()

kako si snole , jeste sad je likita ali ona ce odmah za moderatora pa ce da nam ukine domacinske titule

sAD SI TI liKITA VIDJENAJRNA ZA domCNAvma I LILIHIPNAM DE PRVO DUGO ;OHIP E [TVO FIGP ISTOCALA![]()
Na semaforu plavuša udara kola ispred sebe. Ljutiti vozac izlazi napolje i vice:
- Je si li normalna?! Ma jesi li tu uopšte polagala vožacki?!
- Sigurno više puta nego ti!!! - odgovara plavuša.

ala ste vi vredne
ja tek malopre ustala
imam rucak za danas
pa spustila roletne ,upalila klimu i odvalila se od spavanja

Samo da vas sve pozdravim dosla sam sa Zlatibora,
kuci mi neradi internet pa sam cekala da krenem da radim da vam se javim
vidim da ste mi svi dobro i to me posebno raduje
pozdrav svima pa se cujemo
a da domacici sve cestitke![]()
za tebe i imaš da se načitaš danima,ove su toliko pisale samo da nakupe poruke za domaćina 
I ju ju ju nemogu da stignem da vas iscitam ni da pohvatam,
vrucina, supice, kolega, podmazivanje slaninica, krastavci, vezbe noge gore- dole,

Ćao pahuljice,gdje si ti nama,baš te duuuuuuuuugo nije bilo!!!!
Ako si uživala i bilo ti lijepo baš mi je drago............kako ti je dojka posle zračenja,jel sanirano od opekotina?
Velikiza tebe i imaš da se načitaš danima,ove su toliko pisale samo da nakupe poruke za domaćina
![]()