BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098
Maca mala

nece tebe tvoj domacin oklagijom,to ce ovu koleginicu,novopecenu domacicu
ako ne bude dobra

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Maca mala
nece tebe tvoj domacin oklagijom,to ce ovu koleginicu,novopecenu domacicu
ako ne bude dobra![]()
ako me dohvatisako me dohvatis

e nema nam raba bozjeg , oteli mu temu pa nece ni da pise![]()
Cestitam za domacina.Vidim ima i posluzenje.Meni i dalje nije jasno sta znaci domacin i,reputaciona moc.Sutra idemo u bg na konzilijum.Vreme bas idealno za put,a auto nema klimupostala sam domacin ijupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ne mogu oni onko mafiji nistaSmorili su,tako je bilo uvek,ovo je deseti pokusaj neke teme
samo od kad ja znam....preteruju,bas.
Sad su jos bili zlatni,videces tek..

ma samo da donesu dobro odluju sve ostalo nevazno , javi odmah sta bilo , koliko zracenja i slCestitam za domacina.Vidim ima i posluzenje.Meni i dalje nije jasno sta znaci domacin i,reputaciona moc.Sutra idemo u bg na konzilijum.Vreme bas idealno za put,a auto nema klimu
.
Cestitam za domacina.Vidim ima i posluzenje.Meni i dalje nije jasno sta znaci domacin i,reputaciona moc.Sutra idemo u bg na konzilijum.Vreme bas idealno za put,a auto nema klimu
.

hvala hvala , ovo kao poslanik da samPrije nego idem spavati da čestitam lilici domaćici![]()
![]()
![]()
![]()

Prije nego idem spavati da čestitam lilici domaćici![]()
![]()
![]()
![]()

malaaaaaaaaaaTo pod obavezno,vidis kakva je sva vazna funkcionerka,ne daj Boze da joj se ne javis i cestitas....
odma radi oklagija
Kissic Gagice,lepo lalaj![]()

Cestitam za domacina.Vidim ima i posluzenje.Meni i dalje nije jasno sta znaci domacin i,reputaciona moc.Sutra idemo u bg na konzilijum.Vreme bas idealno za put,a auto nema klimu
.
To pod obavezno,vidis kakva je sva vazna funkcionerka,ne daj Boze da joj se ne javis i cestitas....
odma radi oklagija
Kissic Gagice,lepo lalaj![]()
samo da znas ovo vino je skupo pa ne prosipaj na beli stolnjakPa zato reko da ja obavim svoj dio,pa da budemo dobre.............mislim ipak je to domaćin!!!!!

Pa zato reko da ja obavim svoj dio,pa da budemo dobre.............mislim ipak je to domaćin!!!!!

da , to je nasa buducnoste ovo se zove kućno vaspitanje,svaka čast malena,tako se poštuju matorci![]()

imate li gde?Javljam se sigurno sutra. Ukoliko zakazu zracenje odma prekosutra prespavacemo u bg ,pa se javljam prekosutra.
samo da znas ovo vino je skupo pa ne prosipaj na beli stolnjak![]()
Pocela je