Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bre Lili, kud ćeš sa tolikim drvima? Ti se bre spremaš ko da dolazi ledeno doba!

images

a drva čekaju do podne,da se upržiš onako svetski,jeeeel'?
čitala opet jutros ono od sinoć,ispade kao da nisam tebi rekla laku noć,a prva rečenica je tebi namenjena,
pa ne bih onom čudu slala srce :evil:
e iznervira me za sve pare,al samo jedna rečenica me je naterala da se uključim,
već sam bila spremna za spavanje,no ne odoleh,
mrzim kad neko ne vodi računa šta priča :rtfm:

a drva čekaju do podne,da se upržiš onako svetski,jeeeel'?
čitala opet jutros ono od sinoć,ispade kao da nisam tebi rekla laku noć,a prva rečenica je tebi namenjena,
pa ne bih onom čudu slala srce :evil:
e iznervira me za sve pare,al samo jedna rečenica me je naterala da se uključim,
već sam bila spremna za spavanje,no ne odoleh,
mrzim kad neko ne vodi računa šta priča :rtfm:
haha , jao ja nisam do tri zaspala , vrucina uzas , a drva slozio covek , i iscepace one panjcice kad zahladni , sve smo se dogovorili ,

Dobro jutro,ne znam sta mi bi da ustanem ovako "rano"! Nedo,Gaga je nasa velika beba,da si je samo videla kako je umiljata! :-)

Važi Petre a ti si naša mala beba,može tako ;),mislim samo zato što si mlađi i od mene,a i ti si umiljto biće :zag:
ma znam ja da budem i :evil: kad zatreba,mislim sve po zasluzi,znaju to ono moji dušebrižnici najbolje :guza:(uvijek imam potrebu kad ih spomenem da ih srdačno pozdravim)

vidi se iz aviona,ne moram da je gledam uopšte,prava maza :D

odlično Lili love,ne moram više da brinem,sad čitanje i pisanje :cool:

bre Petre,a škola kad počne onda će biti kukanja zbog ustajanja,spavaj kad možeš :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back