lilihip64
Elita
- Poruka
- 15.331
e to ce bikica bananka![]()
banana split....![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
banana split....![]()

da a mozes uvek na zimu kod mene da se grejes

ja volim jogurt sumsko voceja bih ovaj,to smem,šumsko voće,al bez sladoleda![]()
srecno mimamoram da vas napustim
idem da zavrsim ruckic
i da se psiho/fizicki spremim za izlazak napolje
![]()
![]()

moram da vas napustim
idem da zavrsim ruckic
i da se psiho/fizicki spremim za izlazak napolje
![]()
![]()

ja nikudBazeeeeeniiiii![]()

na sladoled liz liA tek ja....
Sad cu s posla,za pola sata...

leleMMMMMMM......uz put![]()

nije se javila a pahulja na zlatiboru , nema ni snovak , valjda je dobro ,Stigoh malopre sa kuci,sav sam otromboljen,pospan,gde ste svi ceo dan? Lili,jel se javlja likilee..? Pozdravi je puno... Gde je pahuljica,bas je dugo nema....
haha , jao ja nisam do tri zaspala , vrucina uzas , a drva slozio covek , i iscepace one panjcice kad zahladni , sve smo se dogovorili ,

e da znas , mora se i to pripremiti za zimu , evo nek se jave ljudi , konkurs otvorenJoš da dogovoriš ko će da kresne šibicu da potpali vatru zimus![]()

A koji su uslovi? Ono godina proizvodnje, staž, iskustvo..e da znas , mora se i to pripremiti za zimu , evo nek se jave ljudi , konkurs otvoren![]()
nije se javila a pahulja na zlatiboru , nema ni snovak , valjda je dobro ,![]()

Stigoh malopre sa kuci,sav sam otromboljen,pospan,gde ste svi ceo dan? Lili,jel se javlja likilee..? Pozdravi je puno... Gde je pahuljica,bas je dugo nema....
da , i mene brineBogami, snovak me opasno brine... Već duže vreme se ne javlja, a kad se javi, drugačija je![]()
a da je cist i da ume da kresne ..mislim sibicuA koji su uslovi? Ono godina proizvodnje, staž, iskustvo..