lilihip64
Elita
- Poruka
- 15.331
ma , objasnicu ti to drugi put hahaNadjui neki sto nije tezak,mislim neki laksi,
nije komsijin krastavac jedini na planeti![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma , objasnicu ti to drugi put hahaNadjui neki sto nije tezak,mislim neki laksi,
nije komsijin krastavac jedini na planeti![]()
Hvala ti od srca na savetu,evo sad pocela glava da me boli,mozda od guarane,
daj neki savet za to a da je takodje lako primenljiv i primamljiv ko onaj juce za nizak pritisak![]()
mozda noge da dignesHvala ti od srca na savetu,evo sad pocela glava da me boli,mozda od guarane,
daj neki savet za to a da je takodje lako primenljiv i primamljiv ko onaj juce za nizak pritisak![]()
Usla ja prosle godine i ne znam u cemu je razlika?
a i tomasaža ramenih mišića,sa ciljanim prednjim delom od strane koleze![]()
likili
masaža ramenih mišića,sa ciljanim prednjim delom od strane koleze![]()
da da haha hapih,poletarac,čekaj malo,da se ukrti![]()
mozda noge da dignes![]()
Ma to oni rade vise da bi zaradili za ona putesestvija po belom svetu
Dragana, dobijes onu maramu sa listicima , bolje da si se odmah olindracila
na 1 ., sada nebi imala taj los osecaj, ali naraste lepa, kustrava , a i tako neces
u neku veliku skitnju , bolje i bez kose nego ono povracanje . Popij sad pivo i u spavanje ,
Ja sve radim samo se jos nisam spakovala , sva se nesto sludila, jedno stavljam pa vadim,
koji mi je to ocin trebalo . Dodjete kod mene kada se vratim , u berbu![]()
Hvala ti od srca na savetu,evo sad pocela glava da me boli,mozda od guarane,
ajde pa ides i ti samo ne bas sadMeni snovak poslala na profil srecan put i lep provod.....
a ja se zbunila mislim,gde sad idem a i ne znam??
Snole se opet predozirala,hehehehe...pozz za nju veeeeeeeliki![]()
pih,poletarac,čekaj malo,da se ukrti![]()
to likita jel provereno ovih dana2 kom kolega sa jačim stiskom i 1 kom bananosa![]()
a gde bas tiJoj tesko meni....sad bi nesto lupila al necu,bolje da cutim da ne budem uvek najgora![]()
2 kom kolega sa jačim stiskom i 1 kom bananosa![]()
Usla ja prosle godine i ne znam u cemu je razlika?
Joj tesko meni....sad bi nesto lupila al necu,bolje da cutim da ne budem uvek najgora![]()
da tek sutraTo je bilo juce,necu da se ponavljamo......
ajde pa ides i ti samo ne bas sad![]()
on radi nesto drugokako bre 2 kom kolega x 1 bananos,šta je ovaj drugi,evnuh?![]()
ona eh...Biće slabo vežbaš, od kad si u klimaksu