Znam , zato ces ga i dobiti

jabukom i sargarepom i limunom nije uopste ruzno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ti kao da si mene opisivala.samo si u visini malo omanula.164 visina
majko mila al je sparno.ma cini mi se da ima 50 stepeni u kuci.a kao malo pala kisa pa sad samo isparava i kuva
nema nocas spavanja.bolje ovde na kompu da tucem zumu nego da se prevrcem po krevetu.prozor otvoren sva tri krila i da umres.a napolju sveze.kad izadjes treba ti dzemper.ludo vreme.
Dobro jutro mala,tu smo samo mi pilici....vredni![]()
Hvala na informaciji..pokusala sam da pronadjem ima nesto spomenuto,da li znate da li su joj te rane od zracenja ili je tumor probio kozu...ja sam zaista van sebe totalno i ne znam sta da radim niti kakva prognoza moze biti...mami je sve cisto sem toga..ali kazu da je dublje ne moze da se operise.Dvoumili su se mnogi na Vma,na Institutu ni da cuju.
Eeee... zna se ko ovde najvise privređujeKako si ti od jutros? Nadam se da si mogla ljudski da odspavaš? Ja jesam
ali nisam tebe sanjala
![]()
Nisam spavala celu noc,neka vlaznost vazduha,ugusila sam se,zato te nisam opet sanjala,hehehee...
mocart kugle cu sigurno da gurnem ovde na sliku.hahahahah.nego gledam vase postove i smejem se sama sebi.boze sta li vi mislite o meni.sigurno koja je ova prostakusa.nezna osnovne znakove inerpukcije.hahahahahah.znam al me mrzi da kucam sva ta velika slova sve te znakove pitanja ,sve te zareze......jednostavno ne mogu.kako sam prestala da radim i da pisem,a puno sam pisala za osam sati i to vecinom brojke i dosta racunala da mi se sva ta preciznost smucila pa ja to sad ovde tako samaram bez tacke zareza i ostalih gluposti isto vi to procitate i ako je veliko i ako je malo slova.hahahahah.a ja ne razmisljam.a vi mislite sta hocete isto vam se vata.
Hvala puno..nadam se da ce se javiti Gaga 1510 jer sam zaista sve probala ne znam sta vise,ovo je zaista ocaj...za nju a i za sve nas u kuci.
Hvala puno,ja sam citala njene postove ali ima ih zaista mnogo,ne znam tacno koji je bio njen problem ali mi je svakako jako zao jer znam kako je.Svaki savet mi je obro dosao sa travama ili bili cime sta god da znate.
Sada su mi dozvoljene privatne poruke ali ne znam kome da se obratim,sponeuli ste mi onkologa,ali ne znam kako da dodjem do nje.I vasi saveti su mi dobro dosli i zahvalna sam svima ko bi mogao bilo sta da mi pomogne.Hvala svima od srca.