Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
majko mila al je sparno.ma cini mi se da ima 50 stepeni u kuci.a kao malo pala kisa pa sad samo isparava i kuva
nema nocas spavanja.bolje ovde na kompu da tucem zumu nego da se prevrcem po krevetu.prozor otvoren sva tri krila i da umres.a napolju sveze.kad izadjes treba ti dzemper.ludo vreme.

majko mila al je sparno.ma cini mi se da ima 50 stepeni u kuci.a kao malo pala kisa pa sad samo isparava i kuva
nema nocas spavanja.bolje ovde na kompu da tucem zumu nego da se prevrcem po krevetu.prozor otvoren sva tri krila i da umres.a napolju sveze.kad izadjes treba ti dzemper.ludo vreme.

Pa kod mene u kuci taman kako treba - malo otvorila prozore samo ta izadje ona toplota i sada bas dobro.
Mozda zato jer je moja kuca sva izolovana pa nema sta da isijava , napolju hladnjikavo ... razgaci se i bice dobro :lol:

Ja mislim da sam ja najludja osoba na forumu - sigurna sam u to.Prava pacenica! Malopre pre, pola sata sam ostal bez cigara(imam elektronsku koja mi nikako ne moze zameniti ovu obicnu. Pri tom nemam kljuc od stana, od interfona, od kolja - sve mi kod sina a on zaspao Da ga budim nije dolazilo u obzirniti da mu sunjam po dzepovima. i tako j odem do obliznjrg kafica koji zatvara u 01h i pitm Imaju li cigarete za prodaju. konobar mi rece da nemaju, a sve i da imaju ne bi smeli nista da mi prodaju jer su zaljucali. i ja se tako kao najveca protuva zaputim do benz. pumpe za koju znam da radi celu noc i tamo kupim proklete cigare. Mogu misliti sta su pumpadzije mislile. Joj, glava me zabole od sramote! Da ste videlli sa kakvim su me gadjenjem gdleali i sta su mislili. i JA BIH TAKO DA SAM NA NJIHOVOM MESTUStvarno sam tezi slucaj zavisnosti od duvana.gadim se same sebe

Poslednja izmena:
Hvala na informaciji..pokusala sam da pronadjem ima nesto spomenuto,da li znate da li su joj te rane od zracenja ili je tumor probio kozu...ja sam zaista van sebe totalno i ne znam sta da radim niti kakva prognoza moze biti...mami je sve cisto sem toga..ali kazu da je dublje ne moze da se operise.Dvoumili su se mnogi na Vma,na Institutu ni da cuju.

Rekoh ti, odvoji malo vremena i iscitaj sve Vesnine postove od pocetka.. Njoj su rane bile od tumora, niko nije hteo da je operise na VMA, da bi na kraju pristali u Nišu.
Sedi za komp, odvoji jedno par sati i čitaj ;)

mocart kugle cu sigurno da gurnem ovde na sliku.hahahahah.nego gledam vase postove i smejem se sama sebi.boze sta li vi mislite o meni.sigurno koja je ova prostakusa.nezna osnovne znakove inerpukcije.hahahahahah.znam al me mrzi da kucam sva ta velika slova sve te znakove pitanja ,sve te zareze......jednostavno ne mogu.kako sam prestala da radim i da pisem,a puno sam pisala za osam sati i to vecinom brojke i dosta racunala da mi se sva ta preciznost smucila pa ja to sad ovde tako samaram bez tacke zareza i ostalih gluposti isto vi to procitate i ako je veliko i ako je malo slova.hahahahah.a ja ne razmisljam.a vi mislite sta hocete isto vam se vata.

jel mogu ja da se odreknem mocart kugli,daj to nekom drugom,a meni mazni jednog deviznog penzosa,ne moraš da ga uvijaš u celofan :D

bivši knjigovođa te skroz razume,vidiš da ni ja ne pišem po pravopisu,čak koristim i tri tačke što je skroz out,al me baš briga,meni se sviđa :ok:

dobro jutro,kao i uvek to zaboravim da poželim :hvala:
što sam ja tako umorna,a ništa teško ne radim?
ustanem polomljena i sve me koske bole,kao da sam pravila veliko spremanje
baš bljak osećaj

Hvala puno,ja sam citala njene postove ali ima ih zaista mnogo,ne znam tacno koji je bio njen problem ali mi je svakako jako zao jer znam kako je.Svaki savet mi je obro dosao sa travama ili bili cime sta god da znate.

Sada su mi dozvoljene privatne poruke ali ne znam kome da se obratim,sponeuli ste mi onkologa,ali ne znam kako da dodjem do nje.I vasi saveti su mi dobro dosli i zahvalna sam svima ko bi mogao bilo sta da mi pomogne.Hvala svima od srca.

Hvala puno..nadam se da ce se javiti Gaga 1510 jer sam zaista sve probala ne znam sta vise,ovo je zaista ocaj...za nju a i za sve nas u kuci.

Evo javljam se..............Pozdravčić!
Ne znam šta bih ti ja napisala Sanja.Ja sam oper.prije 2 god.subcut.mast. sa recon.odmah.bio je DCIS tripl neg.primala 6 ciklusa po FAC protokolu,nijedna pozitivna žlijezda od 19 izvađenih..............idem na kontrole svaka 3-4 mjeseca i molim se Bogu da ostane sve kako treba,radim i jednom god.NMR u NS.
Za te rane ipak moraš da vidiš neke meleme ili to sa Kube da dobaviš...............

Hvala puno,ja sam citala njene postove ali ima ih zaista mnogo,ne znam tacno koji je bio njen problem ali mi je svakako jako zao jer znam kako je.Svaki savet mi je obro dosao sa travama ili bili cime sta god da znate.

Da bi mogla da pomognes svojoj majci, moras najpre sebi da pomognes i to tako sto ces se smiriti i pribrati pa onda hladne glave traziti resenje i za mamu. Ja te razumem kao i svi ovde na forumu, ali nazalost, niko od nas ti ne moze ponuditi gotovo instant resenje. Mislim, bi mi ponudili, ali ga nemamo.. Vesna je stvarno bila poseban slucaj sa teskom dijagnozom, i kad god je isla kod lekara samo su vrteli glavom i gledali je kao cudo. Znaci, sa razlogom sam ti rekla da se potrudis da procitas sve njene postove od samog pocetka, jer ces onda uhvatiti nit cele te price i znati mozda sta bi trebalo da probas, ukoliko je i tvoja mama sa istim problemom kao i Vesna. Za pocetak, to je ono sto bi mogli da ti pomognemo...

Sada su mi dozvoljene privatne poruke ali ne znam kome da se obratim,sponeuli ste mi onkologa,ali ne znam kako da dodjem do nje.I vasi saveti su mi dobro dosli i zahvalna sam svima ko bi mogao bilo sta da mi pomogne.Hvala svima od srca.

Ne možeš se obratiti onkologu, jer ona retko ovde svraća, a trenutno i nije tu, na odmoru je. Najviše će ti pomoći da pročitaš Vesnine postove, jer je imala bukvalno identičan problem.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back