GAGA1510
Iskusan
- Poruka
- 5.286
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e baš tako...........pa neka budem i ovakva i onakva ali gora od nji pred Bogom sigurno ne mogu biti!!!!
E iskreno... i za to me zabole.. bitno je da ja nahranim moju dušicu napaćenumojih 5 minuta, nečiji ceo život
a pred Bogom smo svi jednaki
bar tako uči crkva..
Sad sam stigla kuci. Vozio me zet citavo vece po dezurnim apotekama da probamo na foru da nabavim orimorf. Kakav sam ja baksuz, taman za vikend mi nestade, sad do ponedeljka ko ziv, ko mrtav.
U privatnim uopste ne drze te opijate, a u drzavnim ni da cuju moj predlog: da im u ponedeljak naknadno donesem recept- lepo sam siznula. Pokusace sutra zet nesto, preko neke veze,mada sumnjam da ce ista uspetiMozda ja odem do doma zdravlja i dezurnima se iskukam za taj recept. Ko ce trpeti do ponedeljka popodne![]()
Daj Bože da ti to uspe, ali sudeći po ovom kod mene...mrka kapa... Ja sam tako probala ondosan da uzmem za vikend, jer je ocu baš bilo muka, ali me dežurna ladno otkačila. Navodno, to može samo izabrani lekar da prepiše. Oni ne smeju. A ondosan je prilično bezazlen..Sad sam stigla kuci. Vozio me zet citavo vece po dezurnim apotekama da probamo na foru da nabavim orimorf. Kakav sam ja baksuz, taman za vikend mi nestade, sad do ponedeljka ko ziv, ko mrtav.
U privatnim uopste ne drze te opijate, a u drzavnim ni da cuju moj predlog: da im u ponedeljak naknadno donesem recept- lepo sam siznula. Pokusace sutra zet nesto, preko neke veze,mada sumnjam da ce ista uspetiMozda ja odem do doma zdravlja i dezurnima se iskukam za taj recept. Ko ce trpeti do ponedeljka popodne![]()
E iskreno... i za to me zabole.. bitno je da ja nahranim moju dušicu napaćenumojih 5 minuta, nečiji ceo život
a pred Bogom smo svi jednaki
bar tako uči crkva..
Društvo...laku noć... Odoh da probam da spavam![]()
Probaj u hitnu ili klinicki.
Jel isao neko danas kod Lili? Kako je ona?![]()
To ti je dobra ideja, ali u krajnjem slucaju
Sad sam stigla kuci. Vozio me zet citavo vece po dezurnim apotekama da probamo na foru da nabavim orimorf. Kakav sam ja baksuz, taman za vikend mi nestade, sad do ponedeljka ko ziv, ko mrtav.
Daj Bože da ti to uspe, ali sudeći po ovom kod mene...mrka kapa... Ja sam tako probala ondosan da uzmem za vikend, jer je ocu baš bilo muka, ali me dežurna ladno otkačila. Navodno, to može samo izabrani lekar da prepiše. Oni ne smeju. A ondosan je prilično bezazlen..