Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Fotografija0286.jpg
Sledeći put za ređanje drva uzmi Lili. Ona je vrlo stručna u tome, verujem i da je doktorirala slaganje drva za zimu :zper:

Cini mi se da je Lili online,ili joj komp kuci poludeo sam ili se negde nakacila:eek:

pa jel joj telefon od tih ? Ne ,ona garant pricala osoblju o nama , i sada oni radoznali, ajde da vide - mozda se i ukljuce, kao sto si ti
animirala postovanu drd., Ako je pametna, to ce da uradi . Pa Hrvati imaju onkologa na njihovom Forumu, i to , zna Likita, zena , bas...

Ili ja to opet previse gledam filmove o doktorima ?:lol: Uh, da nam je Vesna ovde , nedostaje , bas...

pa jel joj telefon od tih ? Ne ,ona garant pricala osoblju o nama , i sada oni radoznali, ajde da vide - mozda se i ukljuce, kao sto si ti
animirala postovanu drd., Ako je pametna, to ce da uradi . Pa Hrvati imaju onkologa na njihovom Forumu, i to , zna Likita, zena , bas...

Ili ja to opet previse gledam filmove o doktorima ?:lol: Uh, da nam je Vesna ovde , nedostaje , bas...
Svima nam nedostaje... Ne prođe dan da ne pomislim na nju... Šta bi ona sad rekla, kako bi reagovala itd. Gde god se nalazila sad, sigurna sam da je srećna i da joj je drago što ne žalimo za njom nego smo veseli i puni optimizma :heart: Ona je bila i ostala naš guru :heart:

Ne moze njen telefon ili je dosla do nekog drugog jer je danas videla na mom pa joj se osladilo...
ma ona ce se snaci ne brinem ja za nju.
A pitala danas one cimere jel neko od njih na forumu,kaze jedna,,ma ja sam malo jednom zvirnula a dvoje
se tamo svadjalo i nisam htela vise,hehhehe...to mora da smo nas dve i ovlad,hehhehe....
A Vesna nedostaje tu nema price....bas nedostaje:(

Ne moze njen telefon ili je dosla do nekog drugog jer je danas videla na mom pa joj se osladilo...
ma ona ce se snaci ne brinem ja za nju.
A pitala danas one cimere jel neko od njih na forumu,kaze jedna,,ma ja sam malo jednom zvirnula a dvoje
se tamo svadjalo i nisam htela vise,hehhehe...to mora da smo nas dve i ovlad,hehhehe....
A Vesna nedostaje tu nema price....bas nedostaje:(
Ne bi me čudilo da se javlja sa kompa načelnice :zcepanje:

pu,pu,pu,da ne čuje zlo,nek krene,da što pre deluje..:worth:

samo nek lupa,to je odlično za ravnotežu...:D

cimnuću je malo kasnije,samo da utefteri broj,neću da je gnjavim,dokopah se fona najzad,koji traktor fuj...:zcepanje:

ljubičanstvena gica,čvarci s ukusom čokolade.....eh čokolada....:sad2:

pu,pu,pu,da ne čuje zlo,nek krene,da što pre deluje..:worth:

samo nek lupa,to je odlično za ravnotežu...:D

cimnuću je malo kasnije,samo da utefteri broj,neću da je gnjavim,dokopah se fona najzad,koji traktor fuj...:zcepanje:

ljubičanstvena gica,čvarci s ukusom čokolade.....eh čokolada....:sad2:

Hehehehe...cvarci umesto lesnika....
Ma dobar je fon samo da radi,mene ovaj ubija u pojam...
Zovi je slobodno,lujka nasa:mrgreen: je uvek spremna za lupetanje:zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back