lepo,svako malo iznenadjenjeMi smo dovoljne same sebi![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lepo,svako malo iznenadjenjeMi smo dovoljne same sebi![]()
dobro vece
ja to dobrovoljno,ta epizoda je zavrsena,idemo daljeBio vezan na kratko...gadno je to..
ja to dobrovoljno,ta eoizoda je zavrsena,idemo dalje
he,he,stvarno me nasmeja,bas tako kumo,domacineA ovo ko onaj pokojni Toza vampir u maratoncima,sto je izaso iz groba pa ih preseko sa ,, dobro vece..hehehehehee
Kako si ti? Jel bolje nego neki dan?
Da,naravno...to smo vec juce ukapirali,samo da ne prica Srpski,ili da je gluvonema....
E kume,kume,mnogo se ti zaebavas...
a gde ides kod lekara?i nije nesto bolje.recimo na istom.boli,pece,steze,probada......sve to svremena na vreme.al osecam da mi je smanjen kapacitet pluca sa felericne strane.kao da nesto zapusilo pa treba produvavanje.videcemo sutra il prekosutra kad uspem da se pregledam.kad navatam lekarku.mislim neku od pametnijih.moram da trazim doktorku koja je na odeljenju.ovo sto je dole u ambulanti totalno nezainterosovani.samo gledaju kad ce proci radno vreme i kad ce pauza.strasno ko sve ima diplomu lekara.
he,he,stvarno me nasmeja,bas tako kumo,domacine
klasika,ako ce ti biti lakse svuda je istoi nije nesto bolje.recimo na istom.boli,pece,steze,probada......sve to svremena na vreme.al osecam da mi je smanjen kapacitet pluca sa felericne strane.kao da nesto zapusilo pa treba produvavanje.videcemo sutra il prekosutra kad uspem da se pregledam.kad navatam lekarku.mislim neku od pametnijih.moram da trazim doktorku koja je na odeljenju.ovo sto je dole u ambulanti totalno nezainterosovani.samo gledaju kad ce proci radno vreme i kad ce pauza.strasno ko sve ima diplomu lekara.
Sta je -Fazan, u oladi me pticurina!!!! Heheheehe....
a gde ides kod lekara?
ovde u sabac kod pulmologa.nemam ovde svog onkologa.nemam ni u kamenici.tamo idem na onkolosku komisiju.
Imaju Srbi i onu:"Ko izda......."![]()
Da,ali kao sto juce rekoh,od danas sam fina i necu da budem uvek najgora ovde..
a tako bih rado dovrsila recenicu...![]()
Pozdravlja vas domacin sve i ide da spava,nesto mi raspolozenje nije na zavidnom nivou....
a i radim sutra ceo dan![]()
ni ja , nisam zainteresovana , domacine laku noc lepo lalaj , pa porani , javim ti sta bilo na snimanjuDa,ali kao sto juce rekoh,od danas sam fina i necu da budem uvek najgora ovde..
Da,ali kao sto juce rekoh,od danas sam fina i necu da budem uvek najgora ovde..
a tek rakija sa domacim medomA sto Bikice? Da nije o onih bubaca, nogica ... ili mozda pivca?![]()
a tek rakija sa domacim medom![]()
ni ja , nisam zainteresovana , domacine laku noc lepo lalaj , pa porani , javim ti sta bilo na snimanju
eno alva u novoopravljenom frizideru , ceka bolje danwe , jok luda da jedem alvu a imam onu tvoju cokoladu hehe i banane od 25cmU sad bi mi legla jedna,al je dooobra!!!!
Ej a ne hvalis se sto si pojela alvu koju si meni obecala da cuvas?
Joj kako mi se spava al mi se i ne da!