lilihip64
Elita
- Poruka
- 15.331
sestro brate , cale budi mi keva,,aj aj malo ostalo , to cuvala za posebne goste ali reci cu da je alva![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sestro brate , cale budi mi keva,,aj aj malo ostalo , to cuvala za posebne goste ali reci cu da je alva![]()
aj aj malo ostalo , to cuvala za posebne goste ali reci cu da je alva![]()
sve može sem bubaca....i drva ću cepam,imam iskustvo,al nemoj bubce ko sestru te molim...![]()
kad te lili scepa ima da pitas jel ima jos
bubci obavezno
e to nece moci , odbijam naredjenje druze tito, a ti bikice dodjem ja kod tebe u bazenona meni bubce,ja u utorak kod nje sa flajkom ceđene cvekle....![]()

ona meni bubce,ja u utorak kod nje sa flajkom ceđene cvekle....![]()

Ti i da udjes u dzak i odes impresioniraces sve prisutne,boli te uvce![]()

e to nece moci , odbijam naredjenje druze tito, a ti bikice dodjem ja kod tebe u bazen![]()

e to nece moci , odbijam naredjenje druze tito, a ti bikice dodjem ja kod tebe u bazen![]()

lele ,To!! Udri gde najvise boli![]()

a pivo,od cega je?sestro brate , cale budi mi keva,,
ona meni bubce,ja u utorak kod nje sa flajkom ceđene cvekle....![]()

cccccccccccccc kad ti ga kum daNaravno,kad ga kum napravi,ja nisam stipsa,mos kad oces da mi bucnes![]()

E bolje da ne znam!!!a pivo,od cega je?
da da , dodji i ti malo na ruckic , bice i ica i pica , sve zdrastveno i babine one djakonijepa ko preživi pričaće će![]()

E bolje da ne znam!!!
ne znam ti ja te spratove ja sam prosta zenalelči ti kolko oćeš,beše 4-ti sprat desno ili 5 levo,ima te nađem sam tako....![]()

e nedo , pa zar mislis da ja njive imamječam,hmelj...valjda

ne znam ti ja te spratove ja sam prosta zena![]()

e nedo , pa zar mislis da ja njive imam![]()

zuraja,bice opako,bolje nego Gagi na svadbi,Sama ga pravisod cega
Reci pa nek ide zivot![]()