- Poruka
- 6.981
Za ove moje lujkice sa foruma,perverzija strasno! Marta Savic je genijalna
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

E,prijatno sam se iznenadio,bas duva
neki osvezavajuci vetar...bilo bas prijatno napolju,za razliku od juceLjudiiiii,ajmo na Adu
![]()
Ebem im mater,sta vas tu muce toliko... em radite na 60 stepeni,em plate nikakve,jos ni YouTube ne mozete da otvorite....surovi su -.- Gde li nam je Lili,kad li dolazi od lekara,ne rece ni zasto ide uopste danas kod dr?![]()

ja se sad vratih sa Ade i tamo je pakleno

E onda necu ni ja da ide![]()
E onda necu ni ja da ide![]()
Moji su juce bili,ali pazi da cu sa njima da idem -.- ...

Ebem im mater,sta vas tu muce toliko... em radite na 60 stepeni,em plate nikakve,jos ni YouTube ne mozete da otvorite....surovi su -.- Gde li nam je Lili,kad li dolazi od lekara,ne rece ni zasto ide uopste danas kod dr?![]()

Ljudi moji, da li je ovo moguce?!
Dobila sam laboratorijske rezultate. Od 13 stavki ( hematoloski rezultati) meni 9 nisu u granicama referentnih vrednosti. Sedimentacija 90, glukoza (nikad nisam imala secer) 6,5.
I sto je najgore krv u urinu 250 (normalno od 1-10)!
Moja "izabrana" doktorka na odmoru kao i onkolog - znaci ne lipsi magarce do zelene trave!![]()
Ma, nema razloga da se izvinjavas.... sad cekaj nasi dragi dr., da se oglase... mozda ti nesto i preporuce dok se ovi tvoje
ne odmorea moraju i oni na odmor, valjda su im obezbedili zamene .... kod nas, kada dr., ode na godisnji, onaj koji nije-
preuzima i ostale pacijente. Pametno, nema sta , verujem da je blo jako tesko smisliti takvo resenje....
brate , sta su ti to daliLjudi moji, da li je ovo moguce?!
Dobila sam laboratorijske rezultate. Od 13 stavki ( hematoloski rezultati) meni 9 nisu u granicama referentnih vrednosti. Sedimentacija 90, glukoza (nikad nisam imala secer) 6,5.
I sto je najgore krv u urinu 250 (normalno od 1-10)!
Moja "izabrana" doktorka na odmoru kao i onkolog - znaci ne lipsi magarce do zelene trave!![]()

isla i kad sam dosla vidim da nisam ponela fasciklu , pa odoh na kupanje onda da se utesimDa,otisla je da vidi kad joj radi dr.opste prakse da joj pise doznake,setila sam se,jeeeeeeeeee...!!!!
isla i kad sam dosla vidim da nisam ponela fasciklu , pa odoh na kupanje onda da se utesim
haha kad te likita vidi nalupace ti tu guzuMorska sirena....

mene bas zanimaju moji rezultati , sama sebi delujem zdravo , cak me i sestra pitala da ja to ne lazem da sam bolesna , brate moracu sad snimkle sa sobom i kod rodbine nositi![]()

haha kad te likita vidi nalupace ti tu guzu![]()
zato mene dvaput sekli da provereMa ti jesi zdrava,mislim da su se oni negde gadno zahebali u tvojoj dijagnozi.....
Ko i ja,najzdravije smo bre ovde,samo pucamo od zdravlja![]()