Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ebem im mater,sta vas tu muce toliko... em radite na 60 stepeni,em plate nikakve,jos ni YouTube ne mozete da otvorite....surovi su -.- Gde li nam je Lili,kad li dolazi od lekara,ne rece ni zasto ide uopste danas kod dr? :think:

Ljudi moji, da li je ovo moguce?!
Dobila sam laboratorijske rezultate. Od 13 stavki ( hematoloski rezultati) meni 9 nisu u granicama referentnih vrednosti. Sedimentacija 90, glukoza (nikad nisam imala secer) 6,5.
I sto je najgore krv u urinu 250 (normalno od 1-10)!
Moja "izabrana" doktorka na odmoru kao i onkolog - znaci ne lipsi magarce do zelene trave!:sad2:

Dobila sam laboratorijske rezultate. Od 13 stavki ( hematoloski rezultati) meni 9 nisu u granicama referentnih vrednosti. Sedimentacija 90, glukoza (nikad nisam imala secer) 6,5.
Moja "izabrana" doktorka na odmoru kao i onkolog - znaci ne lipsi magarce do zelene trave!:sad2:

Ispisi ovde sve rezultate pa ti neko od dr., vec kaze koliko je ozbiljno i sta da radis, ako se ovi odmaraju.

Pa ceser ti nije visok....

Biohemijski rezultati ................................................................................ urin
Eritrociti 3,52.....................................................................................u-krv ***[250
Hemoglobin 116 ................................................................................. Sediment
K-MCV 100,5 ............................................................................... u-eritrociti svezi 20-25
k-mch 33,0 ................................................................................. u-eritrociti bledi 6-8
k-MCHC 328 ................................................................................ u-leukociti 6-8
K-rdw 14,3 .................................................................................. u-epitelne celije dosta plocastog
k-trombociti 139 .................................................................................. u-bakterije malo
k-mpv 7,2 ................................................................................ u-sluz dosta
k-PCT 0,108
k-pdw 16,3
K-sedimentacija 90

Izvinjavam se na ovolikom prostoru i molim nekog ko se razume da mi pojasni ove rezultate.

Poslednja izmena:
Ma, nema razloga da se izvinjavas.... sad cekaj nasi dragi dr., da se oglase... mozda ti nesto i preporuce dok se ovi tvoje
ne odmore ;) a moraju i oni na odmor, valjda su im obezbedili zamene .... kod nas, kada dr., ode na godisnji, onaj koji nije-
preuzima i ostale pacijente. Pametno, nema sta , verujem da je blo jako tesko smisliti takvo resenje....

Ma, nema razloga da se izvinjavas.... sad cekaj nasi dragi dr., da se oglase... mozda ti nesto i preporuce dok se ovi tvoje
ne odmore ;) a moraju i oni na odmor, valjda su im obezbedili zamene .... kod nas, kada dr., ode na godisnji, onaj koji nije-
preuzima i ostale pacijente. Pametno, nema sta , verujem da je blo jako tesko smisliti takvo resenje....

Ma imaju oni zamenu, isla sam kod zamene da podignem ove rezultate i uzmem uput za snimanje pluca - to je sve sto od njih mozes dobiti.
Vec sam ovde pisala i zalila se na moju doktorku opste prakse (dzuturum jedan). Isto mi je kod nje otici kao u prodavnicu: Izvolite! - Treba mi to i to. Dovidjenja. A zamena .... sta da pricam. Brigo moja predji na drugoga!
Kad se na nesto pozalis, jednostavno te iskulira ( ko veli - imas rak , sta bi ti htela) - bar tako se ja osecam...

brate , sta su ti to dali:think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back