Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
likili , evo biki ima crno na belo da nema sto kila nego 75:zcepanje:[/QUOT

Ma to ona ima oko 20 kg., samo u onima sto pretezu, a ostalo je zbog ravnoteze ;)
Uglavnom u srazmeri je sa gore pomenutim , drugacije ne bi mogla nositi, stradala
bi joj kicma i svasta nesto.... evo sada se i ja izmerih, imam 58 kg., :eek:168 visoka,
sava sam izbecena i nemam pojma od cega sam se ugojila, slaze se samo oko struka i
d peta...... i verovatno vise nista necu moci , od ovoga sto je ostalo, obuci.

Ma to ona ima oko 20 kg., samo u onima sto pretezu, a ostalo je zbog ravnoteze ;)
Uglavnom u srazmeri je sa gore pomenutim , drugacije ne bi mogla nositi, stradala
bi joj kicma i svasta nesto.... evo sada se i ja izmerih, imam 58 kg., :eek:168 visoka,
sava sam izbecena i nemam pojma od cega sam se ugojila, slaze se samo oko struka i

Ravnomerno rasporedjeno :ok:
Gojis se od nervoze,ako nista drugo:besna:
A vezu za sta,treba mi normalan onkolog,koji ce samo raditi svoj posao,za koji je odlicno placen!!!
Samo ovo sutra ujutru da zavrsim,krecem opet u akciju,po lekarima i
necu imati pardona nigde,dosta sam bila uctiva i stalozena pa me kecali kako
im se htelo:evil:

Sad sam prvi put nesto vezano za mene guglala i videla sam
da za milion stvari moram da se javim onkologu,a ja ne smem
ni kad mi je zakazano a da me ne oduva iz ordinacije,smradina!!!
Za ovo sto me sad non stop boli noga,ruka,prsti,zglobovi,trebalo
bi da radim sintegrafiju,sta god to znacilo...
Hebote,pa mi sve sami moramo na svoju ruku da odradimo i
dijagnostiku i preglede i terapije,strasno!!!
I ovo moje sutra sto ce mi raditi,da nisam sama trazila
da uradim briseve,niko mi ne bi trazio,kao i sto nije vec skoro 2 godine...
sintigrafija je snimanje kostiju,slicno skeneru,samo traje malo duze

Ravnomerno rasporedjeno :ok:
Gojis se od nervoze,ako nista drugo:besna:
A vezu za sta,treba mi normalan onkolog,koji ce samo raditi svoj posao,za koji je odlicno placen!!!
Samo ovo sutra ujutru da zavrsim,krecem opet u akciju,po lekarima i
necu imati pardona nigde,dosta sam bila uctiva i stalozena pa me kecali kako
im se htelo:evil:

Pa "kecaju i njih" , ovi skotovi iz Ministarstva i Fonda . Koliko ja znam - nama manjkaju
onkolozi .... i ja sam poludela kada sam procitala sta sve mora izabrani lekar , a ona se
samo otima za sto veci broj pacijenata, valjda su normirani, ma budalastinu kakvu smisle
u Srbiji tesko je razumeti.... Otprilike, lud - zbunjenog...

Pa "kecaju i njih" , ovi skotovi iz Ministarstva i Fonda . Koliko ja znam - nama manjkaju
onkolozi .... i ja sam poludela kada sam procitala sta sve mora izabrani lekar , a ona se
samo otima za sto veci broj pacijenata, valjda su normirani, ma budalastinu kakvu smisle
u Srbiji tesko je razumeti.... Otprilike, lud - zbunjenog...
Upravo tako,a sve to po ledjima nas gradjana iste te Srbije...lud zbunjenog )))

Liki Lee pa ti si manekenski tip,bravo.mnoge devojke bi ti pozavidele.:klap: .sumporce kako ste vi?pozdrav za mamu i tebe.

Gaga ima zakazano u 7 sati,znaci citace joj nalaz do 9,ako ne zaspim,a verujem da necu
jedva cekam da se javi,bas se nervirala ovih dana oko toga svega...
Moja Lili sad negde lanza pa i nju cekam da cujem pa da slobodno odem da spavam...
Ja spakovah spavacicu i papuce,papirologiju,da hoce brze vreme da proleti pa da
prebrinem i to... Noga me prestala da boli kad sam posla s posla danas,joj kako je
lepo kad ne boli ni malo...4 dana sam ludela i sad samo prestade))))
Pozz svima,ja sam nesto bez snage,ovo vreme ubi,tesko mi i da kucam ovde (((

Gaga ima zakazano u 7 sati,znaci citace joj nalaz do 9,ako ne zaspim,a verujem da necu
jedva cekam da se javi,bas se nervirala ovih dana oko toga svega...
Moja Lili sad negde lanza pa i nju cekam da cujem pa da slobodno odem da spavam...
Ja spakovah spavacicu i papuce,papirologiju,da hoce brze vreme da proleti pa da
prebrinem i to... Noga me prestala da boli kad sam posla s posla danas,joj kako je
lepo kad ne boli ni malo...4 dana sam ludela i sad samo prestade))))
Pozz svima,ja sam nesto bez snage,ovo vreme ubi,tesko mi i da kucam ovde (((

Bikice, drzim ti palceve za sutra.
A znas li koliko ostajes ili te odmah otpustaju?
Hvala Bogu da te ta noga bar ne muci.
A ovo vreme nas je izgleda sve smlatilo (a mene jos i HT)

Bikice, drzim ti palceve za sutra.
A znas li koliko ostajes ili te odmah otpustaju?
Hvala Bogu da te ta noga bar ne muci.
A ovo vreme nas je izgleda sve smlatilo (a mene jos i HT)

Hvala,ma otpustaju me popodne,ujutru u 8 ce me raditi.
Noga prosla,kao da me nikad nije bolela,ali opet ce,to mi se desava
nonstop vec nekoliko meseci...
Kako si ti,kako podnosis hemo?

Hvala,ma otpustaju me popodne,ujutru u 8 ce me raditi.
Noga prosla,kao da me nikad nije bolela,ali opet ce,to mi se desava
nonstop vec nekoliko meseci...
Kako si ti,kako podnosis hemo?

U odnosu na proslu terapiju - za sada :super: Mada mi je i od one tek posle tri dana pocelo ludil.
Jutros nadjem na jastuku desetak dlaka, a preko dana na odeci po koju...znaci pocelo je . Za koliko vremena opadne toliko da vise ne mozes bez necega na glavi?
Bas mi ne odgovara da u ovom stanju i vrucini moram da trazim periku ili vec nesto.

Javi sutra kako ke proslo.

U odnosu na proslu terapiju - za sada :super: Mada mi je i od one tek posle tri dana pocelo ludil.
Jutros nadjem na jastuku desetak dlaka, a preko dana na odeci po koju...znaci pocelo je . Za koliko vremena opadne toliko da vise ne mozes bez necega na glavi?
Bas mi ne odgovara da u ovom stanju i vrucini moram da trazim periku ili vec nesto.

Javi sutra kako ke proslo.

Meni je pocela da opada 16-ti dan i svakim danom sve vise, a mojoj drugarici posle 3 dana, nema pravila. Uh po ovoj vrucini je grozno nositi periku ja sam htela danas da prokljucam kad sam isla na zracenje, ima jako lepih sesirica tako da mozes i to da nosis dok su ove vrucine

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back