Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo da vam se svima zahvalim na podršci.........znači mi mnogo vjerujte mi!!!!Čim sam završila javila sam bikici da vam piše................Bogu hval sve je super i drd je baš zadovoljna :ok:
Ljubim vas sve i pišemo se sutra :bye:

srecno danas , znmam ma koliko se plasila na kraju ces biti hrabra , ovo je laksi deo svega sto si prosla posle cekamo nalaze a oni ce biti dobroi , nemoj da me brukas jer kad te dohvatim ima da jedes prasinu hehe:zcepanje:

E dobro si joj napisala lili,mora biti hrabra na nas :zcepanje:
Jutros mi je poslala mms iz bolnice,slikala se na krevetu u nekoj super pidžamici..........ma biće to sve super,samo pozitiva!
Sinoć mi drd kaže da sve iz glave polazi i da se vidi da sma ja u odnosu na prošlu god.mnogo bolja.........kaže oni kao ljekari su tu da konstatuju neke stvari a mi moramo sami da se izborimo sa pozitivnim mislima!!! I da rekla je da vam svima pošaljem jedno :bye:

Liki Lee pa ti si manekenski tip,bravo.mnoge devojke bi ti pozavidele.:klap: .sumporce kako ste vi?pozdrav za mamu i tebe.

Mama i ja se trudimo da budemo dobro, u sredu je primila poslednji deo prvog ciklusa Gemzar hemoterapije i lose se oseca ovih dana, inace do sada je jako dobro podnosila sve vrste hemo (ovo je cetvrta vrsta do sada). U odnosu na juce bolje se oseca, nadam se da ce od sutra biti jos bolje.:)
Da li znate nekog ko je primao ovaj lek i kakva su iskustva?

Hvala,pozdrav za vas dve ))))
Pozdravi nam i Likitu,vidim da si iz Nisa )))

Ja sam iz Pirota, ali studiram u Nisu i nekako sam se navikla na taj grad pa automatski stavljam kao mesto stanovanja Nis :D
Naravno da cu da je pozdravim :D Nisam bila u mogucnosti da dodjem u Bg prosle subote, ali svim srcem navijam da vas sledeci susret bude u Nisu, onda vam se sigurno i ja prikljucujem:cao

Mama i ja se trudimo da budemo dobro, u sredu je primila poslednji deo prvog ciklusa Gemzar hemoterapije i lose se oseca ovih dana, inace do sada je jako dobro podnosila sve vrste hemo (ovo je cetvrta vrsta do sada). U odnosu na juce bolje se oseca, nadam se da ce od sutra biti jos bolje.:)
Da li znate nekog ko je primao ovaj lek i kakva su iskustva?
Moja mama je primala gemzar i cisplatinu.Najteze joj je bilo treci i cetvrti dan,a posle svaki dan bude bolje.Krvna slika je najvise padala sedmi dan,ali i to posle ide na bolje.

Gde ste drugari ))))))
Ja dosla kuci,dobro mi je,za deset dana rezultati,bice dobri verujem u to...
Lili,pre nego jedem prasinu,srecan ti put,javi se i lepo mi se odmori i nauzivaj,ljubim te..
Ja danas izasla,nisam cekala otpusnu listu jer su je zavrsili u pola 4,pa je mama podigla,a ja
sa drugaricom koja je samnom bila operisana a tu je iz Zemuna,pravac kafance,pa ne znam dal prvo
kafu da srknem,dal kiselu vodu,dal da pusim.....ko da sam godinu dana bila bez hrane i vode i cigara.,
Pa smo se u dve reci dogovorile da idemo u Grcku u septembru,da,ja sam sinoc na forumu palamudila o odlasku na more
kad se nema para,kako to ne mogu da smislim,lili mi se nasla prozvanom,hehehe...a ja vec danas planiram isto to,hehehehe...
Ljubim vas sve i pozdravljam,hvala svima na podrsci od srca!!!

Gde ste drugari ))))))
Lili,pre nego jedem prasinu,srecan ti put,javi se i lepo mi se odmori i nauzivaj,ljubim te..
Ja danas izasla,nisam cekala otpusnu listu jer su je zavrsili u pola 4,pa je mama podigla,a ja
sa drugaricom koja je samnom bila operisana a tu je iz Zemuna,pravac kafance,pa ne znam dal prvo
kafu da srknem,dal kiselu vodu,dal da pusim.....ko da sam godinu dana bila bez hrane i vode i cigara.,
Pa smo se u dve reci dogovorile da idemo u Grcku u septembru,da,ja sam sinoc na forumu palamudila o odlasku na more
kad se nema para,kako to ne mogu da smislim,lili mi se nasla prozvanom,hehehe...a ja vec danas planiram isto to,hehehehe...

Eto,proslo je i ovo! Super za Grcku! ;) :heart:

Ćao društvo!!! Baš mi nedostajete i drago mi je da vidim da se ovde samo lepe vesti nižu!! Bravo i samo napred :)
Ja sam na Vlasini, uživam.... Vrućinu ovde ne osećam uopšte, i evo već od 17h postaje hladno pa sad sedim u trenerci zakopčana do grla :) Ma milina!!!
Internet imamo neki kilavi i tek danas proradio pa nas troje navalili ko mutav na telefon :)
Dnevna temperatura je do 30 stepeni maksimalno. Stavili smo bazen dečiji, pa se svo troje naguramo unutra i poslažemo ko sardine i uživancija!
Joj, baš mi je ovo trebalo.....
Budite mi dobri i zdravi dok me nema, da vas ne preslišavam kad se vratim!!!
Ljubim vas sve!!!! :heart:

Ja sam iz Pirota, ali studiram u Nisu i nekako sam se navikla na taj grad pa automatski stavljam kao mesto stanovanja Nis :D
Naravno da cu da je pozdravim :D Nisam bila u mogucnosti da dodjem u Bg prosle subote, ali svim srcem navijam da vas sledeci susret bude u Nisu, onda vam se sigurno i ja prikljucujem:cao

Helo sugrađanke :zper:
Pozdravi mamu puno i ako bog da nas dve organizujemo sledeći susret u Nišu u južnjačkom stilu :zper:

Ćao društvo!!! Baš mi nedostajete i drago mi je da vidim da se ovde samo lepe vesti nižu!! Bravo i samo napred :)
Ja sam na Vlasini, uživam.... Vrućinu ovde ne osećam uopšte, i evo već od 17h postaje hladno pa sad sedim u trenerci zakopčana do grla :) Ma milina!!!
Internet imamo neki kilavi i tek danas proradio pa nas troje navalili ko mutav na telefon :)
Dnevna temperatura je do 30 stepeni maksimalno. Stavili smo bazen dečiji, pa se svo troje naguramo unutra i poslažemo ko sardine i uživancija!

mmmm uzivancija,blago tebi :D :zag:

Pa gdeeee siii...!!!!!!
Uzivaj Likita,tako treba )))
Pre sat vremena ode nam i Lili na more,javila mi se iz busa,bas mi je drago
sto je odlucila tako,more i odmor za mozak i telo,pa posle na hemo,kad se mora nije tesko )))
Ljubim te i jedva cekam da nas organizujes,nedostajala si ovde !!!

Gde ste drugari ))))))

Dobro nam se vratila! Svaka cast na hrabrosti! To si pregurala a sad uzivancija , kafana, kafica, picence, cigarica...

Dobro nam se vratila! Svaka cast na hrabrosti! To si pregurala a sad uzivancija , kafana, kafica, picence, cigarica...

Hehehehe..gde ih nadje ovakve,snovak povlaka smajli :lol:
Bilo vec danas kafanica i sve sto uz nju ide:lol:
Joj,ja se topim od ovog ludog vremena danas,sad sam gola voda,kako vi gurate?
Klima mi smeta,promaje nema,poludecu!!!!
Kako je tebi danas?

Joj, blago tebi!:cao: Ovde ova vrucina ubi! :huh:

Moja mama je primala gemzar i cisplatinu.Najteze joj je bilo treci i cetvrti dan,a posle svaki dan bude bolje.Krvna slika je najvise padala sedmi dan,ali i to posle ide na bolje.

Ma bice bolje, popodne je kod nas zahladilo malo, vise nije bilo toliko vruce i odmah se bolje osecala. Ni jedna hemo joj do sada nije spustala toliko eritrocite kao sad ova gemzar, mozda zato sto je prima tri puta na sedam dana i to je kao jedan ciklus. Jel i tvoja mama tako? Na koji nacin ste vi popravljali krvnu sliku?:bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back