Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta cu, navukla se na smajlice.A tvoje i Liline aplikacije - smejem se ko lud na brasno!:rotf:

Bila sam na HT, proslo OK - jedino sto sam po ovoj vrucini tamo provela od 8,25 do 13.30 h. Ja se, ljudi moji, toliko umorim cekajuci po raznim ordinacijama, da mi se cini da bi mi lakse bilo da mi daju da okrecim, recimo neku prostoriju. Od sutra pijem neki citostatik u kapsulama LASTET, sest dana dva x dnevno. Jel neko to koristio?:think:

A malopre sam tako ogladnela, a u kuci nista zanimljivo ( sve se trudim koliko mogu da jedem zdravije), pa poslah sina da mi kupi gurmansku pljeskavicu kod "Lokija". Mmm
Inace nisam neki ljubitelj takve hrane, ali mi je legla ko "kec na jedanaest". Iovako , moze da se desi da sutra-prekosutra ne mogu da zinem - pa nek ide zivot. Bar da se najedem kad mogu pa nek ide zivot...
ja nisam cula za to , ali kad pocne hemo ko trudna da sam , sve mi se nesto jede ,

meni je prvi put bilo odmah , onda sutradan pa treci dan , menjalo se ali cisplatin je uzasan

Lilihip, ovoga puta se pripremi dobro , raspitaj se koje su tbl., protiv mucnine najbolje, a neka ti daju i sa terapijom. Jel znas vec po kom protokolu primas?
Danas sam razgovarala sa komsinicom, leci se u Francuskoj, njihov je osiguranik, a ima Ca na plucima. Opisivala mi kakav tretman tamo ima .... Boze,
kada cemo mi dostici takav nivo usluga?

Lilihip, ovoga puta se pripremi dobro , raspitaj se koje su tbl., protiv mucnine najbolje, a neka ti daju i sa terapijom. Jel znas vec po kom protokolu primas?
Danas sam razgovarala sa komsinicom, leci se u Francuskoj, njihov je osiguranik, a ima Ca na plucima. Opisivala mi kakav tretman tamo ima .... Boze,

Nikad...

reci ce mi na konzilijumu , kad odem posle mora sve tacno

Sta cu, navukla se na smajlice.A tvoje i Liline aplikacije - smejem se ko lud na brasno!:rotf:

Bila sam na HT, proslo OK - jedino sto sam po ovoj vrucini tamo provela od 8,25 do 13.30 h. Ja se, ljudi moji, toliko umorim cekajuci po raznim ordinacijama, da mi se cini da bi mi lakse bilo da mi daju da okrecim, recimo neku prostoriju. Od sutra pijem neki citostatik u kapsulama LASTET, sest dana dva x dnevno. Jel neko to koristio?:think:

A malopre sam tako ogladnela, a u kuci nista zanimljivo ( sve se trudim koliko mogu da jedem zdravije), pa poslah sina da mi kupi gurmansku pljeskavicu kod "Lokija". Mmm
Inace nisam neki ljubitelj takve hrane, ali mi je legla ko "kec na jedanaest". Iovako , moze da se desi da sutra-prekosutra ne mogu da zinem - pa nek ide zivot. Bar da se najedem kad mogu pa nek ide zivot...

Isti scenario kao kod mene..
Slom zivaca od cekanja,sati mucenja sa primanjem terapije,glad,muka,glad,muka....samo dok sam jela i to bas konkretne stvari,nije mi bilo muka....cudo !!!
Jedi sve sto ti padne na pamet i sto ti prija,tako je i najbolje..
Nisam pila te tablete,mislim da je Vesna imala nesto slicno,da je te lekove dobila kad je
dolazila na VMA...
Nadam se da ce nam se uskoro pridruziti ovde,pa ce ti reci,pozz za nju ))))

Slika0320.jpg

Sad nadjoh,ovo sam ja primala:mrgreen:

Pa normalno, nemoj jos na svu muku da se prehladis:zzima: Rezultati jednostavno moraju biti bolji, pa vidi kako izgledas, ko zmaj (zdravije od 90 % "zdravih")
Kad putujes?
e to sto izgledam zdravo me i sjebalo , godinu i po dana na svim skenerima se vie promene ali jedna ista recenica da je maligno ne bi ti tako izgledala , a ne bi bio tumor na crevima da se shvatilo da ja uvek izgledam zdravo a verovatno i u kovcegu cu da budem rumena

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back