snovak
Zainteresovan član
- Poruka
- 425
Ma sta im fali,uzivaju bre,sto kaze Lili,turimo karton pod ljubinku i ne prljamo se a uzivamo na vazduhu )))
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma sta im fali,uzivaju bre,sto kaze Lili,turimo karton pod ljubinku i ne prljamo se a uzivamo na vazduhu )))

Slike su vam super. Mogo ste slatki i simpaticni svi! Bas mi je zao sto nisam bila sa vama![]()
Tako je !neki drugi put
samo objavis mesto i vreme okupljanja
i eto nas
Slike su vam super. Mogo ste slatki i simpaticni svi! Bas mi je zao sto nisam bila sa vama![]()

hvala , drugi put i ti buditek veceras valjda rezultatiodoh da pokusam da zaspim
dosta je bilo vampirisanja
laku noc
kako noga?Tako je !

jesi li ozdravila , kako je?dobro jutro drustvance
![]()
kako noga?
jao bas smo lepe i gladne , hehe e je bio dobar giros![]()
I ovako se jede,sve da puca )))

jao bas smo lepe i gladne , hehe e je bio dobar giros![]()

a gle kako pucamo od zdravlja , jao ko bi verovao da sam ja bolesna a i biki da bila do skorojao bas smo lepe i gladne , hehe e je bio dobar giros![]()
tandem snova samo nam fali kumAsterix i Obelix![]()

a gle kako pucamo od zdravlja , jao ko bi verovao da sam ja bolesna a i biki da bila do skoro
tandem snova samo nam fali kum![]()
ti imas misiju i jednom ce i kum pastiBice i njega,ako uspemo da ga navatamo,hehehe...

jesi li ozdravila , kako je?
bas vala , sve sa pacovimaNek crknu dusmani ))))

eh , mrsko mi i ici u tu zgradu a moracu opet i to do nove godinespremam se idem na Onkologiju na kontrolu pa ako bude sve ok onda danas nastavljam sa zracenjem